Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kraj viní z dopravních potíží u Brna ŘSD, to kritiku odmítá

5 komentářů

dr.biker
Jeden se vymlouvá na druhého a vzájemně spolu skoro nekomunikují. Co kdyby pánové se vždycky jednou za čas sešli a řekli, co a kde zamýšlí a prokonzultovali to spolu, aby nedošlo k situacím, jaké teď panují v okolí Brna. Nejhorší je to pro lidi dojíždějící do Brna z východu. Opravuje se D1 před Brnem od Vyškova, opravuje se i sjezd do Brna, kde vázne doprava a ty chytráky nenapadne nic lepšího, než omezit dopravu před Brnem i na staré komunikaci, kde vzniká nový kruhový objezd u Podolí. Někteří řidiči se tak snažili najít objízdnou trasu jinudy, třeba vrchem přes Ochoz u Brna, ale i tu řidiči nepochodili, i zde byla uzavírka v Ochoze. Zkrátka není problém narazit na objížďku na objížďce. Pánové, přemýšlejte u plánování oprav, ať cesty nejsou jedno velké parkoviště!
Jo a majitelé obchodů v Olympii musí mít velkou radost z těchto pánů. >😁
Mig_35
za září-říjen jsem nastál v kolonách tak dvacet-třicet hodin řekl bych. Brno v kleštích, nedalo se přijel odkudkoliv, z jakékoliv strany... když už se člověk naučil nějakému úseku vyhýbat, vyskočila na něho kolona odjinud... takové peklo jsem ještě nezažil.
stréc od piva
nejlepší idioce je,že je rozkopané vlastně od Rousínova až k rohlence...pak to 1km jede spomaleně aby to zas skončilo v koloně po D1 a přivaděči do Brna.
Další zužení je u Brodku u Prostějova,kde je to svedeno do protisměru v jednom pruhu (tam i zpět).V pátek odpoledne či pondělí ráno jsou tam kolony na hodinu.
A samozřejmě jediná objízdná trasa přes ten Brodek po staré silnici je zablokovaná,protože celý Brodek je rozkopaný a vypadá to tam jak po náletu už od srpna ! Chudácí místn obyvatelé
twistedTSD
To mi vyprávěj, "parkování" na D1 před Brnem jsem si v minulých měsících užil až až. V posledních týdnech to paradoxně bylo lepší (také tedy nejezdím ve špičce), ale zase mě prudí d*bilně udělaný nájezd na dálnici z Ostravské. V noci fakt bezpečné jak sviňa...
praděda7
Ubohost, ubohost, ubohost......... ;-\