Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Policejní honička v Praze: Strážníkům ujížděl muž se zákazem řízení, marně (video)

18 komentářů

Pepa_007
Krásně napsáno.
Strážníky máme pro naši bezpečnost a aby nám pomáhali. Pochopitelně jen těm poctivým řidičům/občanům.
Hned je mi líp.

Ještě by bylo dobrý v článku říci před jakým padouchem nás chránili. Jízda v opilosti se zaviněným zraněním? Či nebezpečné parkování?
Uživatel_5340709
Zákaz řízení není to samé co vybodování se třeba špatným parkováním.
Futurista
Od kdy se dá vybodovat špatným parkováním? Kolik bodů za takový stání na chodníku je?
Uživatel_5340709
To bylo myšleno obecně na vybodování.
Jinak auto můžeš odstavit do zákazu vjezdu, ale jak koukám to už tam taky není. Samozřejmě za chodník nikdy body nebyly, ale to myslím víš stejně jako já.
Futurista
Chápu, sranda. Ale to vybodování není zas taková sranda, tam nestačí jen třeba si dvakrát zavolat... 😉 Na to už zas musíš bejt docela masér, co si s dodržováním zákona moc hlavu neláme...
nahasapimapetilon
Dobra prace, dobre, ze ho drapli. Jenom me nakonci rozesmala ta rucka. >😁
twistedTSD
Dvě věci se mi na tom videu líbily: 1. samozřejmě luxusní zakončení á la kobra 11 >😒] 2. bleskové reakce řidičů před semafory - kdyby ty majáky vůbec zapnuté neměli, projeli by křižovatkou dříve. >😁 .
jorbl2
Před semafory se sešla parta natvrdlejch, to jo, ale taky ti policajti mohli pustit houkačku dřív.
Donnie
Událost se stala v sobotu 31. listopadu na Černém Mostě

Jednak v sobotu bylo 28. a pak - listopad nemá 31.dní >😁
admin badgeAvatar - Honza Mička
Honza Mička
To bych nesměl mít kalendář na říjen >😁 . Díky 😄
pandora
líbilo se mi jak mu nasadili pouta...
Arese
Na měšťáky lidi většinou jenom kydají hnůj, ale že kromě nepopulárního pokutování za špatné parkování dělají taky hromadu užitečné práce (úklid ulic od narkomanů, bezdomovců, opilců apod.), to uzná jen málokdo :-!
JayDeeSq
když teda věděli kdo to auto řídí i že má zákaz, proč vytvářet zbytečnou situaci honičkou po městě a nepočkat si na něj nenápadně u něj doma? v dnešní době, kdy se dá zjistit i kdo si zrovne kde uprdnul, mě tyhle honičky přijdou zbytečný riskování, zvlášť pokud jel spořádaně, neříkám, když někdo jede jak neřízená střela nalitej nebo zfetovanej
Ada je zase tady
Přesně tak. Byla to zbytečná prezentace svalů namísto použití mozku! Zcela zbytečně nesmyslně rychlou jízdou v zastavěném území ohrozili spoustu lidí. Měli by je za to od PČR vykopnout! :no:
Futurista
Ado, ty kterej rozumíš všemu a všude jsi byl, nerozeznáš rozdíl mezi PČR a MP... Prosím tě, jak můžou vyhodit strážníka Městské Policie od Policie České republiky? >😁
Ozzman
Měli podezdření neznamená, že ho identifikovali. Jak by mu pak dokázali, že to auto řídil skutečně on, kdyby ho nechytili při činu?
free78
Tak když vidím že neujedu, tak to strhnu na sídliště, auto jebnu někam kde nebude překážet a prchám. Čas na to v podstatě byl.
Spousta z vás samozřejmě řekne - ale oni viděli RZ vozidla, oni by si pro něj přišli... Houby. Viděli vozidlo, neviděli řidiče. A řídil milé děti kdo? No přeci neznámý pachatel...
Aoyagi
"Ostatní řidiči si mohou pouze domýšlet, zda strážníci míří k dopravní nehodě, napadení, nebo stíhají nepoctivého řidiče."

Jeden můj kolega si pokaždé domyslí, že spěchají na oběd.