Videa
Dvě věci se mi na tom videu líbily: 1. samozřejmě luxusní zakončení á la kobra 11 >😒] 2. bleskové reakce řidičů před semafory - kdyby ty majáky vůbec zapnuté neměli, projeli by křižovatkou dříve. >😁 .
Událost se stala v sobotu 31. listopadu na Černém Mostě
Jednak v sobotu bylo 28. a pak - listopad nemá 31.dní >😁
Jednak v sobotu bylo 28. a pak - listopad nemá 31.dní >😁
Na měšťáky lidi většinou jenom kydají hnůj, ale že kromě nepopulárního pokutování za špatné parkování dělají taky hromadu užitečné práce (úklid ulic od narkomanů, bezdomovců, opilců apod.), to uzná jen málokdo :-!
když teda věděli kdo to auto řídí i že má zákaz, proč vytvářet zbytečnou situaci honičkou po městě a nepočkat si na něj nenápadně u něj doma? v dnešní době, kdy se dá zjistit i kdo si zrovne kde uprdnul, mě tyhle honičky přijdou zbytečný riskování, zvlášť pokud jel spořádaně, neříkám, když někdo jede jak neřízená střela nalitej nebo zfetovanej
Přesně tak. Byla to zbytečná prezentace svalů namísto použití mozku! Zcela zbytečně nesmyslně rychlou jízdou v zastavěném území ohrozili spoustu lidí. Měli by je za to od PČR vykopnout! :no:
Tak když vidím že neujedu, tak to strhnu na sídliště, auto jebnu někam kde nebude překážet a prchám. Čas na to v podstatě byl.
Spousta z vás samozřejmě řekne - ale oni viděli RZ vozidla, oni by si pro něj přišli... Houby. Viděli vozidlo, neviděli řidiče. A řídil milé děti kdo? No přeci neznámý pachatel...
Spousta z vás samozřejmě řekne - ale oni viděli RZ vozidla, oni by si pro něj přišli... Houby. Viděli vozidlo, neviděli řidiče. A řídil milé děti kdo? No přeci neznámý pachatel...
"Ostatní řidiči si mohou pouze domýšlet, zda strážníci míří k dopravní nehodě, napadení, nebo stíhají nepoctivého řidiče."
Jeden můj kolega si pokaždé domyslí, že spěchají na oběd.
Jeden můj kolega si pokaždé domyslí, že spěchají na oběd.
Strážníky máme pro naši bezpečnost a aby nám pomáhali. Pochopitelně jen těm poctivým řidičům/občanům.
Hned je mi líp.
Ještě by bylo dobrý v článku říci před jakým padouchem nás chránili. Jízda v opilosti se zaviněným zraněním? Či nebezpečné parkování?
Jinak auto můžeš odstavit do zákazu vjezdu, ale jak koukám to už tam taky není. Samozřejmě za chodník nikdy body nebyly, ale to myslím víš stejně jako já.