Novinky
A co tak uvést zdroj odkud to bylo opsáno? Nebo je to vlastní reserse Auto.cz >😁 >😁 >😁
Pozrel som najskor sem, ze o co tu ide...
OK, tak ze pozriem sa, ako je ten clanok napisany...
Po precitani si asi 2 viet som uz ale nemohol pokracovat, ta DIVOKO BLIKAJUCA REKLAMA toho nemenovaneho obchodu s elektronikou s takymi farbami..... 8-s 8-s 8-s 8-s - AU, MOJE OČI !!!!!
Ak Vam ide o toto, tak fajn, ale ja Vam ßerem na clanok aj na rekamu vyj€banu !!!!
:no: :no: :no: :no:
OK, tak ze pozriem sa, ako je ten clanok napisany...
Po precitani si asi 2 viet som uz ale nemohol pokracovat, ta DIVOKO BLIKAJUCA REKLAMA toho nemenovaneho obchodu s elektronikou s takymi farbami..... 8-s 8-s 8-s 8-s - AU, MOJE OČI !!!!!
Ak Vam ide o toto, tak fajn, ale ja Vam ßerem na clanok aj na rekamu vyj€banu !!!!
:no: :no: :no: :no:
Ne, že by LR neuměl vyrobit podobné užitkové auto jako je Defender, ale nechce ho, nezapadalo by do jeho portfolia. Dnešní zákazníci LR nechtějí potkávat na salonu chlapy v montérkách a chlapi v montérkách nechtějí platit za hodinu servisu současné ceny - prostě tahle klientela nejde dohromady a LR si vybral prémiovou cestu.
Z mého pohledu bohužel.
Třeba s brodivostí se nemůže nic ze sériové produkce vyjma opět výše zmíněného Mercedesu rovnat.
Můžeme debatovat nad tím, jak moc je odvážné vzít si takové auto na měsíc mimo civilizaci a věřit, že vydrží měsíc bez servisu, ale tam bych věřil málokterému modernímu autu... A tomu Defenderu určitě ne... 😉
Co se týče pracantů, rozdíl je v tom, že typické SUV, nehledě na to, jak schopné, není stavěné na to, aby to dělalo každý den (ani pohonné ústrojí, ani podvozek). U RR ani nenajdeš v nabídce nějaké praktické čalounění vhodné do pracanta, což v minulosti bylo. Dlouhodobý provoz v terénu by měl být výrazně dražší.
Co se týče schopností, některá SUV jsou celkem schopná, RR mezi ně patří, ale jsou tu odlišnosti. Pracanti bývají v nabídce i s krátkým rozvorem, což prospívá přechodovému úhlu. Můžeš u nich najít tři uzávěrky; nevím o SUV, které by mělo přední. Pokud jde o brodivost, na pracanta půjde koupit šnorchl. Stejně tak naviják. Atd. Na druhou stranu, viděl jsem Cayenne se šnorchlem a navijákem a bylo to myslím oficiálně od Porsche.
Realita je, že se jen zlomek RR podívá mimo cesty a u LR to moc dobře ví.