Novinky
se vám zdá baterie drahá tak si raději ani nekupujte auto, protože levněji vyměníte tak akorát žárovku >😁
Jestliže je baterka KO tak vám stejně žádná vychytávka nepomůže :-!
Jestliže je baterka KO tak vám stejně žádná vychytávka nepomůže :-!
No, to je jasný... ale ta vychztávka umožní poznat, že něco je špatně dřív, než to zůstane stát bez proudu... někde daleko od civlizace, nejlépe v noci.
😉
Já to řeším tak, že když jedu někam na hory, tak s sebou vozím kromě lopaty taky ještě přenosný booster... a mám ho na hotelu = v teple.
A pak při odjezdu má případný problém řešení.
No, dobře, já jsem ho ještě nepotřeboval... ale už několikrát jsem někomu pomohl.
😉
😉
Já to řeším tak, že když jedu někam na hory, tak s sebou vozím kromě lopaty taky ještě přenosný booster... a mám ho na hotelu = v teple.
A pak při odjezdu má případný problém řešení.
No, dobře, já jsem ho ještě nepotřeboval... ale už několikrát jsem někomu pomohl.
😉
a to tak, ze cim nižší teplota, tim vetsi napeti
takze jestliže 12.6V při +20C znamena skoro nabity aku, to samy napeti pri -20C znamena skoro uplne vybity
takze jestliže 12.6V při +20C znamena skoro nabity aku, to samy napeti pri -20C znamena skoro uplne vybity
Díky za hodnotný článek, pro doplnění přidávám i další článek na toto téma, který jsem dnes četl a který je takové přínosný a jsem v něm zmíněné některé věci, které zde chybí- Ale za mě rozhodně palce nahoru. [odkaz]
Zdravím, děkuji za přínosný článek. Co se týče autobaterií, další článek na toto téma je také tady: [odkaz] Věřím, že se vám bude hodit. Jinak by mě zajímalo, zda znáte tyhle stránky: [odkaz] Děkuji moc.
Může mi někdo vysvětlit, z čeho autor odvodil tvrzení, že "U nové baterie zapojte nejdříve plus a poté minus, jinak hrozí jiskření i výbuch."?
Mně to přijde jako další z řady tradovaných internetových nesmyslů, tedy "Ctrl Cizí, Ctrl Vlastní".
Jinak bych chtěl upozornit, že běžné digitální multimetry, stejně tak digitální V-metry do zásuvky zapalovače, jsou naprosto nevhodné pro měření napětí při startování. Frekvence měření je totiž velmi nízká a vy nikdy nevíte, v jakém okamžiku k měření došlo a co jste tedy vůbec změřili. To je snad vhodnější starý ručkový voltmetr. Ručička má samozřejmě svou setrvačnost, ale oko si poradí.
Mně to přijde jako další z řady tradovaných internetových nesmyslů, tedy "Ctrl Cizí, Ctrl Vlastní".
Jinak bych chtěl upozornit, že běžné digitální multimetry, stejně tak digitální V-metry do zásuvky zapalovače, jsou naprosto nevhodné pro měření napětí při startování. Frekvence měření je totiž velmi nízká a vy nikdy nevíte, v jakém okamžiku k měření došlo a co jste tedy vůbec změřili. To je snad vhodnější starý ručkový voltmetr. Ručička má samozřejmě svou setrvačnost, ale oko si poradí.
To je naprosto jednoducha bezpecnostni zasada.
Jelikoz je minus ukostreno a plus izolovano. Ale plati to především pro startovani kabelem.
To je jedno.
Proste kdyz zapojis plus (ktery je vsude izolovany), tak u minusu nehrozi spojeni.
Narozdil kdyz zapojis minus, tak potom staci propojit plus treba s necim kovovym vedle (kostrou) a je to 😄
Jelikoz je minus ukostreno a plus izolovano. Ale plati to především pro startovani kabelem.
To je jedno.
Proste kdyz zapojis plus (ktery je vsude izolovany), tak u minusu nehrozi spojeni.
Narozdil kdyz zapojis minus, tak potom staci propojit plus treba s necim kovovym vedle (kostrou) a je to 😄
Tak to je úplně nesmyslné zdůvodnění.
Má tro smysl u propojování startovacích kabelů. U připojivání aku je to úplně jedno.
I když připojíte nejprve mínus a plus kabel se dotkl kostry tak se nestane vůbec nic protože v autě není žádný jiný zdroj napětí. A zatím jsem nenarazil na konstrukci, kdy by bylo možné koncovkou + kabelu dotknout se zároveň + na aku a kostry.
A jako důvod uvádět to, že jedním způsobem to zajiskří a druhým ne je úplna blbost.
Má tro smysl u propojování startovacích kabelů. U připojivání aku je to úplně jedno.
I když připojíte nejprve mínus a plus kabel se dotkl kostry tak se nestane vůbec nic protože v autě není žádný jiný zdroj napětí. A zatím jsem nenarazil na konstrukci, kdy by bylo možné koncovkou + kabelu dotknout se zároveň + na aku a kostry.
A jako důvod uvádět to, že jedním způsobem to zajiskří a druhým ne je úplna blbost.
2. Nejde jen o baterii, ale i o odběr "na prázdno", tj. u zamčeného vozu - kolik si bere natvrdo zapojené autorádio atp.
3. Doporučuji třeba tohle [odkaz]
Mě teď docela zajímá ta technologie EFB... dělá to Varta pro auta se stop/start systémem.
Mám ve Fiátkovi topení webasto a jezdí téměř výhradně po městě a krátce = nestíhá dobíjet.
A tahle baterka by to mohla snést...
😉