Novinky
NSX je okopirovanie konceptu Porsche 918 Spyder, ale odobrali cool vyfuky nad hlavou motora, cool sportovy zvuk vysokootackovej V8 (zaplakali vsetci co si este pamataju vysokootackove V-Tec tociace do 9000 ot/min) poriadny kus vykonu a postavili nijak extra pekne AWD auto ktore vyraba viac hluku pnematikami a aerodynamikou (report z realnej jazdy po okruhu) ako nejakym sportovym zvukom motora/vyfuku, auto ktore chcelo byt kultom ako stare NSX ale pritom vyrobili iba pomalsiu a oooovela drahsiu verziu GT-R. Dve turba vytlacia z litra objemu iba o 10k viac ako Porsche z atmosfery.. hanba 😒 Fail, (subjektivne)skaredy, pomaly a drahy fail. :no:
Chudák Honda, je mi jasný že už jsi měl před podpisem kupní smlouvy, ale nakonec jsi teda radši šel do 918.
A víš, proč je to tak strašně špatný auto? Protože Honda je od roku 2001 chráněná dílna, komplet včetně top managementu. Málo se to ví..
A víš, proč je to tak strašně špatný auto? Protože Honda je od roku 2001 chráněná dílna, komplet včetně top managementu. Málo se to ví..
U vás asi máte projetý kde co... Máš úžasnej přehled, mám radost, že se takový kapacity s námi dělí o dojmy.
U nás v Plebsově si naopak vážíme jednoho z mála mainstreamových výrobců, kteří i v dnešní době dokázali postavit a prodávají supersport. Vedle NSX pak ještě Ford a kdo další?
U nás v Plebsově si naopak vážíme jednoho z mála mainstreamových výrobců, kteří i v dnešní době dokázali postavit a prodávají supersport. Vedle NSX pak ještě Ford a kdo další?
V Plebsove asi este nepoculi napr. o mainstreamovom vyrobcovi Nissan.. odporucam pozriet, GT-R ma AWD, V6 turbo, podobny vykon (podla verzie), proste priamy konkurent za o polovicu nizsiu cenu v normalnom predaji, nie to este 12x vyssiu cenu prveho kusu. Za toto tuctove, Sennom nevyladene auto co nema s F1 nic spolocne, zvuk ma nudnejsi ako Civic R, otacky skoda spominat, s konceptom povodneho NSX ma spolocne len meno.. toto si skutocny petrohead nekupi.. ale co sa da cakat od Hondy ktora uz zabila S2000, a Civic so zivymi V-tecmi a preorientovala sa na magic seats, co najvacsi kufor bez ohladu na jazdne vlastnosti (vlecna naprava), vyrobu premiestnila z Japonska do UK a uz to nema ani kvalitu.. setrit a setrit.. takto sa nesprava automobilka co chce vyrabat legendy.. a to pre niekoho bol Civic este lepsou legendou ako NSX.. leboho nemal iba na plagate na latrine ale aj v garazi.
Tiez nechapem aky vyznam ma oznacenie Acura, ked Honda je ovela zvucnejsie a aj kvoli motorsportu a F1 historii hodnotenjsie meno pre NSX.
Ale první generaci NSX pomáhal vyvíjet Ayrton Senna a nevím, jestli je to tím, ale je fakt hustá. :yes😒br />
Uvidíme, jaká bude ta nová. Snad to bude OK.