Ekonomika
Měl jsem možnost skoro 3 měsíce jezdit v Loganu MCV a na to auto nedám dopustit. Ta cena je fakt skvělá a ten prostor ještě o moc lepší, nebylo nic co bych do toho auta nedal.
Když někdo píše narážky na jízdní vlastnosti, tak s tím autem nejel. Samozřejmě, že to nejde srovnat s autama ze střední třídy, ale já jsem v Loganu naloženým až po střechu odřídil 1000km na jeden zátah a neměl jsem jedinej problém.
A ten facelift je podle mě hodně povedej. Mě se taky desingově líbí Logan už před faceliftem, což sem asi jeden z miliónu 😄
Když někdo píše narážky na jízdní vlastnosti, tak s tím autem nejel. Samozřejmě, že to nejde srovnat s autama ze střední třídy, ale já jsem v Loganu naloženým až po střechu odřídil 1000km na jeden zátah a neměl jsem jedinej problém.
A ten facelift je podle mě hodně povedej. Mě se taky desingově líbí Logan už před faceliftem, což sem asi jeden z miliónu 😄
Pokud člověk není patologickým zaslepeným milovníkem jedné značky (lépe řečeno koncernu) a posuzuje Dacii Logan z hlediska poměru cena/výkon, lépe řečeno kolik auta dostanu za své peníze tak potom je Logan na tom velmi dobře. Když ho porovnáme s Octavií I (stále se vyrábí) tak například v otázce vnitřního prostoru Logan Octavii válcuje na celé čáře, vždyť i ve třetí řadě sedadel v Loganu MCV je víc místa než v Ostavii ve druhé řadě. Jízdní vlastnosti jsou srovnatelné takže kde je ten rozdíl, ta přidaná hodnota u Škodovky ???
Já jsem! Jsem zaslepencem! Ne že bych měl předky v Izraeli, ale cena / výkon je rozhodující element. Zároveň nemám rád němce, i když skončili jen o 1 místo za námi ve 2.světový :-!
Na auto, co bych chtěl (Mercedes řady R), nemám zbytečný peníze a tak jezdíme v Daciích, já mám Logana 1,4 Laureate a manželka Sandero 1,4 Laureate. Jelikož bydlím na sídlišti, tak je i občas problém zaparkovat, což by s Fobiíí šlo líp >😁
Jinak řeči kolem kvality, image a pod. jsou jen trapný výkřiky do tmy. Kdo má na image v Mercedesu, tak nepřispívá do takovýhle diskuse a kdo má malý ego, tak nám Dáčky poplije, protože bagr!
Na auto, co bych chtěl (Mercedes řady R), nemám zbytečný peníze a tak jezdíme v Daciích, já mám Logana 1,4 Laureate a manželka Sandero 1,4 Laureate. Jelikož bydlím na sídlišti, tak je i občas problém zaparkovat, což by s Fobiíí šlo líp >😁
Jinak řeči kolem kvality, image a pod. jsou jen trapný výkřiky do tmy. Kdo má na image v Mercedesu, tak nepřispívá do takovýhle diskuse a kdo má malý ego, tak nám Dáčky poplije, protože bagr!
Logan se mi vždycky líbil,proto si ho uvažuji v 18 koupit samozřejmě staršího.Ale tenhle logan je ohodně hezčí než jeho předchůdce. já osobně dacii fandím protože je to automobilka která je stále známější a jde kupředu jde to vidět na loganu.
V ´97 jsem kupoval Punto 60 za 300 litrů bez serva, klima a celkem by mě zajímalo, v čem je tohle auto horší. Nebo radši ne... ;-\
bohužel před faceliftem se mi líbil víc, tady zmizely otěrový lišty a auto už není tak praktické ;-\ Interiér ale šel nahoru, to uznávám. Za tu cenu prostě nemá konkurenci. Strejda má MCV 1.6, tahá za ním karavan a auto je při tažení krásně stabilní díky velkýmu rozvoru, závadu taky ještě neměl žádnou, i když auto moc nešetří. Navíc se do Loganu narozdíl od Fabky opravdu na zadní sedadlo vejdou pohodlně 3 cestující. Horší je servis, lidi od Rencku neví o Loganech nic...
O tom servisu: záleží kde to nechává servisovat. V menších městech není konkurence, tak to pak i vypadá s přístupem. Nejde jen o Renault, takovou skušenost mám i s Citroenem.
A to místo v kabině? Tam je ho víc než v Octáfce. Dal jsem do Logana 3 dětský sedačky vedle sebe na zadní sedadlo, pohodlně jsem zavřel dveře a děcka nekopala do opěradel. U Fobie mají namáčknutý nohy na opěradla před sebou a dáš tam jen 2 sedačky a u Octávky možná dáš i 3 sedačky, ale máš ty chudáky taky opřený o sedadla. Rozdíl mezi Octáfkou a Loganem je výška. Octáfka je menší, tak ti vepředu leží a vzadu se mačkají. V Loganu sedíš vzpřímeně a tím ušetříš hodně místa v kabině.
A to místo v kabině? Tam je ho víc než v Octáfce. Dal jsem do Logana 3 dětský sedačky vedle sebe na zadní sedadlo, pohodlně jsem zavřel dveře a děcka nekopala do opěradel. U Fobie mají namáčknutý nohy na opěradla před sebou a dáš tam jen 2 sedačky a u Octávky možná dáš i 3 sedačky, ale máš ty chudáky taky opřený o sedadla. Rozdíl mezi Octáfkou a Loganem je výška. Octáfka je menší, tak ti vepředu leží a vzadu se mačkají. V Loganu sedíš vzpřímeně a tím ušetříš hodně místa v kabině.
Dacia, to sú jednoduché účelové autá za dobrú cenu pre menej majetných ľudí a na horšie cesty. Plnia účel. Bodka. Z tohto pohľadu určite niet čo vytýkať.
Mne sa viac páčil hranatý Logan pred faceliftom a Sandero mi nejde do oka vôbec. Akoby tvorca vzal kamenný kváder, sekerou ho otesal do tvaru auta, a potom to začali vyrábať ako Daciu. Ale ako som už písal - o to tu vôbec nejde. Tie skutočné kvality sú v niečom celkom inom.
Mne sa viac páčil hranatý Logan pred faceliftom a Sandero mi nejde do oka vôbec. Akoby tvorca vzal kamenný kváder, sekerou ho otesal do tvaru auta, a potom to začali vyrábať ako Daciu. Ale ako som už písal - o to tu vôbec nejde. Tie skutočné kvality sú v niečom celkom inom.
to je "Třída malých vozů, registrace na českém trhu v říjnu 2008". Sandero, který se prodává teprve od září 2008 je na 10-tým místě, to fakt nechápu, kterej tupec, zabedněnec a neznalec může tak ubohý, hnusný, nepraktický, škaredý, zastaralý pseudo auto koupit, když je v Aaačkách tolik kvalitně ojetých Fobií nebo Octávek po 5-ti majitelích. >😁