Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW ukázalo moderní 3D měřicí zařízení a s ním i novou řadu 5

7 komentářů

lamal
Len odhadom mi pride, ze nova 5ka po tej zaplave modelov a hlavne 4ky neprinesie dizajnovo nic co by sa neocakavalo... skoky ako v davnych generaciach sa uz asi konat nebudu...hlavne ked vidno novu X6 ta aplikovala 5kovy design vybiehajucej generacie, co dizajnovo nove by priniesla nova 5ka ? podla proporcii, zadnych svetiel a velkeho zadneho okna asi nic moc... snad bude opak pravdou, jedine co isto cakam, ze to bude este vacsia muskulatura...
KANKUNEN
Už je to tak, BMW přebírá štafetu po MB a jejich auta začínají být nejusedlejší z D3. A to násilné spojení světel s ledvinami tvoří beztvarý celek.
rohYpnol
Je to tak. Design prémiovek se začíná utápět sám v sobě. Všichni z D3 se s novými generacemi děsivě snaží nabídnout něco nového na jedné straně, na druhé straně se ale bojí cokoliv změnit, aby náhodou nešlápli vedle.

Zlatý Hyundai, který má volné ruce a není svázaný vlastní identitou :-!
Maldak
To je bohužel docela pravda, nicméně pokud si to tak naše konzervativní klientela žádá, tak není vůbec jednoduché přijít s něčím "úplně" novým a zároveň si tuto majoritní část kupujících nerozházet...

Již jsem viděl novou řadu 5 osobně, dokonce jsem v ní i seděl a mohu Vás ujistit, že je to krásné auto. A co je důležitější, bez problému ho odlišíte od F30 a G11. To mi přijde jako důležitější faktor, než že nezkouší žádné vzhledové "pokusy" 😄
Mig_35
Nová sedma je krasavice, nebojím se, že pětka nebude.
Kdes ji viděl? ty seš ten co dělá baterky pro BMW nebo software či co?
Maldak
Baterky ani software nedělám, já ta auta raději rovnou prodávám celá >😒]
Auto bylo schované v Karlových Varech při festivalu a za extrémně přísných "bezpečnostních" (sebrali nám prakticky vše, co by mohlo pořídit nějaký záznam + dvojitá kontrola securiťákem - jak na letišti) opatření ho pár šťastlivcům ukázali a mě se tam povedlo protlačit >😁

Byli jsme první po Německu, komu ho ukázali, což je dost unikátní na tak malý trh, jakým ČR je 😄
lamal
s tym suhlasim, ale BMW bolo vzdy konzervativne ide skor o to, ze rozdiely designu rokov 70-80-90 sa uz nikdy nezopakuju... aj kvoli priemyselnej revolucii a pokrokom, ktore menili design ako taky...