Novinky
Radšej tu uverejnite ako sa má správne nastaviť sedadlo na sedenie vaute, lebo 68% ľudí jazdí/leží ako v rakete a nie takéto hlúposti.
Ďalej by som uvítal nejaké postrehy na jazdu v zime, resp. nejaké rady do reálneho života a nie toto.
Ako so studeným motor, ako s beznínom ako s dieselom v zime...
Kopec ľudí to nevie a kvôli tomuto článku určite zajtra v práci prekecajú celý deň zbytočne s kolegami namiesto toho, aby robili niečo užitočnejšie...
Čakám na vlnu kritiky...
Ďalej by som uvítal nejaké postrehy na jazdu v zime, resp. nejaké rady do reálneho života a nie toto.
Ako so studeným motor, ako s beznínom ako s dieselom v zime...
Kopec ľudí to nevie a kvôli tomuto článku určite zajtra v práci prekecajú celý deň zbytočne s kolegami namiesto toho, aby robili niečo užitočnejšie...
Čakám na vlnu kritiky...
Veď to musí za ten "let" spáliť viac emisií ako Praha ráno v zápce. To už nikoho nezaujíma.
Hlavne, že pilot sa vola Andy GREEN
Hlavne, že pilot sa vola Andy GREEN
Tam vymyslite pre nás obyčajných smrteľníkov, aby nám auto žralo v messte do 3L/100km a vonku pri 90-100km/h do 2L/100km, potom sa môžeme baviť o nejakých rekordoch.
takhle křičí socanští kamarádi "vymyslete nám, řekněte nám, poraďte nám" co kdybys pro to něco udělal sám? Víš že třeba nahrazení zpětných zrcátek kamerami sníží drag koeficient až o 18%? Možná ti to uniklo ale nutný příkon získaný spálením paliva je závislý na hmotnosti a právě aerodynamickém odporu. Když si spočítáš energii obsaženou v palivu, tak buď budou auta lehčí (lehce), s menším odporem (menší, nebo to už moc potenciálu nemá) a nebo se zvýší efektivita spalování (třeba diesotto). Jinak na tom opravdu není co vymýšlet. A nebýt lidí, kteří ti připadají komicky, by dodnes běhali před auty mladíci s praporkem :-!
1."Konečne" Ano, máš pravdu, 1609 km/h jezdit oprvadu nepotřebujeme. TDI nekupuju a nekoupim. Ani jinýho torbochrochtala a 7 litrů mě nebolí. A diesel v novym eSku mě taky nezajímá, protože na to auto nemám a stejně bych si koupil benzín.
2.článok Ruce mírně pokrčené, pozice rukou tři čtvrtě na tři, nohy při sešlápnutí pedálu téměř natažené. V zimě zimní gumy a zpomal na kluzkym povrchu. Jo a při rozjezdu míň plynu. Netoč to, dokud se nezahřeje. Platí pro oba.
3.emisie Emisne se napálí, ale produkují. Kdyby auta pálila emise, máme skutečné eko auto.
4.inšpirácia... Jo, to by se mi taky líbilo.
2.článok Ruce mírně pokrčené, pozice rukou tři čtvrtě na tři, nohy při sešlápnutí pedálu téměř natažené. V zimě zimní gumy a zpomal na kluzkym povrchu. Jo a při rozjezdu míň plynu. Netoč to, dokud se nezahřeje. Platí pro oba.
3.emisie Emisne se napálí, ale produkují. Kdyby auta pálila emise, máme skutečné eko auto.
4.inšpirácia... Jo, to by se mi taky líbilo.
Ale hlavne, že si všetci kupujeme TDi, aby to čo najmenej žralo, lebo už nad tých 7L/100km nás to všetkých bolí, keď lietame s Audi, BMW, Mercedes...
To, aby vytlmili Diesel 320 v novom eSku, to ich nezaujíma, ale takéto hlúposti s prepáčením...
eSko s 320d je hrozne odlhučnené. D je tam počuť pri každom pridaní, uvedomte si, že je to auto za milióny...