Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Ken Block je zase tady. Nová Gymkhana nemá čím překvapit

Populární týpek s přezdívkou Hoonigan zase jednou ukázal, že to s autem opravdu umí. Problém je v tom, že to ukázal už několikrát před tím.
Zpět na článek
13. 9. 2016 19:36
Avatar - Floyd
13. 9. 2016 19:36
Mistr
Ken si auto vodí opravdu mistrně, prostě umí. To jak šel gumou po hraně nad vodou, to jsem si pouštěl opakovaně několikrát. Chybí tomu sice víc zábavy, ale zase je to jezdečtější a tak to má být. A pokud jde o video - pánové z Auto.cz by se měli u Kena přiučit, co je to scénář a střih. Za mě :yes:
Rozbalit vlákno
0
14. 9. 2016 00:13
Já mám na Blocka trochu blok.
Budiž, jako show a - dejme tomu - reklama. Podle čar na zemi to jezdí tak dlouho, dokud se záběr nepovede, ostatně jako vždycky. V tomto směru nic nového.

Přeji mu, aby se mu konečně někdy také něco povedlo v soutěžích. Tam se ale, bohužel, nedá jet zatáčka na pětkrát nebo na sedmkrát, dokud se to nepovede. Takže asi nikdy.

A jen tak na okraj - na železniční přejezd se nemá vjíždět, když blikají červená světla. :-) Pak se divíme těm Polákům, že jezdí s kamionama rovnou pod Pendolína. Naučili se to od Kena. Na cigára se musejí dávat ošklivý obrázky a na Kena nic ? >:D
Rozbalit vlákno
0