Novinky
_MT_
1
Mne spíš zarazilo těch 326 kW kombinovaně.
Přejít do diskuze
Žádné nové informace tu nejsou. Že tam budou led technologie podobné těm ze 7er je jasné. Další informace jsou jen spekulace.
Přidej vejce a zalej horkou vodou hadr 8-s
Přidej vejce a zalej horkou vodou hadr 8-s
Ty kilowatty si v ACZ jen vycucali z prstu. 😉 276kW 540i nedává smysl, když normální verze má 240 a s MPPK 265 kW. Stačí se jen kouknout na stávájící BMW s motory řady B... Ale to by na ně bylo móc.
Tady jsou PDF s výbavou a barvami. [odkaz] [odkaz]
P.S.: Nechtěl jsi náhodou napsat 190 kW?
Tady jsou PDF s výbavou a barvami. [odkaz] [odkaz]
P.S.: Nechtěl jsi náhodou napsat 190 kW?
tento článek nepřináší, fotek lehce maskovaných G30 je plný internet, motorizace jsou známy, a pokud jde o informaci o hybridní verzi, pak ta zde uvedená je zcela mimo.
G30 hybrid, nejspíše s označením 530e, bude mít R4 dvoulitr s 90kW elektromotorem, kombinovaný výkon 326 kW, dojezd čistě na elektřinu 100 km.
G30 hybrid, nejspíše s označením 530e, bude mít R4 dvoulitr s 90kW elektromotorem, kombinovaný výkon 326 kW, dojezd čistě na elektřinu 100 km.
Ty barvy jsou katastrofa s kazdou dalsi generaci 8-s
P.S. A jak tak koukam, tak i kola jsou extra napadita...
P.S. A jak tak koukam, tak i kola jsou extra napadita...
Myslíš 190kW elektromotor? Nee, nechtěl. 😄 😉
Jinak, ty barvy to je skutečné zoufalství, kromě padesáti odstínů šedi jen modrá... 😒
Jinak, ty barvy to je skutečné zoufalství, kromě padesáti odstínů šedi jen modrá... 😒
.... raději z Dingolfingu než z Grazu. A až jí začnou dělat i ve Spartanburgu, tak už jí nebudu chtít vůbec. 😐
Asi jako za komančů, kdy Škodovky z MB jakž takž jely, z Kvasin taky trochu, horší už z Vrchlabí a z Trnavy problém. 😄 😉
(Ale jen můj osobní, prakticky ničím hmatatelným nepodložený, pocit.) :-!
Asi jako za komančů, kdy Škodovky z MB jakž takž jely, z Kvasin taky trochu, horší už z Vrchlabí a z Trnavy problém. 😄 😉
(Ale jen můj osobní, prakticky ničím hmatatelným nepodložený, pocit.) :-!