Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jak odmlžit a odsmradit interiér? Testovali jsme různé vysoušeče!

12 komentářů

rokyta.p
A jeje, pan Přemet Prkenná Podlaha opět zasahuje >😁 Mi se na toto téma líbí tohle video. [odkaz] Světla už jsme zubní pastou leštili, volant obšívali. Tak už zbývá jen vodě odolná bandáž z prezervativu, držáky zubních kartáčků z víček od pet lahví, svařování z autobaterie a raketa poháněná mentosy nasypanými do coly a máme to kompletní. Jen vydržet uf >😒]
_Karel_
A ta starší dáma v růžovém na úvodní fotografii je tam coby řešení nebo coby příčina zápachu?
Ada je zase tady
kupte si nové. S dieselem. Výběr je dostatečný 😄
Lang
Tak jsem si v 11/2019 zakoupil dva odvlhčovací polštářky (1ks/220Kč), a vskutku se zamlžování oken o 50% zlepšilo, ale co se mi stalo!? Dodržel jsem při vysoušení polštářků pokyn pro vysoušení, dal jsem (pro jistotu 1ks) do mikrovlnné trouby a na 60% s délkou trvání na 6min. Asi po třech minutách jsem slyšel lupání a zvláštní vůni spalování látky. Otevřu mikrovlnku a nevěřil jsem vlastním očím, na každém rohu pytlíku vypálené díry a stovky kuliček sypajících se ven na vnitřní otočný talíř v mikrovlnce. jedná se o jakési kovové kuličky (ocelově lesklé barvy), může někdo poradit co je to za materiál? měl jsem dojem, že v těchto sáčcích budou takové ty průsvitné krystalky které mají podobu jako krystalky hydroxidu sodného tzv. "krtka" na čištění odpadních trubek, sifonů atd. u umavadel, dřezů...Má někdo s těmito polštářky podobné poznatky jako já? Děkuji za informaci, budu vděčný za info příp. radu.
Marekx
Tím se ale řeší pouze vlhkost, pokud již někdo průnik vody do kabiny vozu odstranil, ale problém je mnohdy i ten, že v zimě moc lidí nezapne vůbec aspoň na krátký čas klimu, což je špatně. Díky vlhkosti snadno vznikají plísně a pak je auto plné plísňových spór. Proto vždy na jaro auto před garáží nastartuji, pustím klimatizaci na plno, zapnu vnitřní okruh a hodím na podlahu spolujezdce výkonný generátor ozonu. Stačí 1hod., pak auto pečlivě vyvětrám a je po plísních. Sice používám generátor O3 vlastní výroby, ale dá se za dobrý peníz koupit i na ebay nebo alie😜ressu. Zkoušel jsem i různé přípravky, ale jsou dosti málo účinné, nebo to vydrží pouze na chvíli. Dříve jsem to neřešil, ale když jsem začal mít z toho zdravotní problémy, začal jsem to řešit a od té doby nemám problém. Jenom bacha, ať při tom čištění ozonem v uzavřeném voze nikdo v autě nezůstane (lidé, zvířectvo), protože by to pro ně nedopadlo dobře.
Wolfsteen
postavit auto do garáže a nechat otevřené okno >😁
JiRkA997CZ
Milý Ádo, vypadá to že nám vycházíte ze cviku, třeba takový Karel_ vás předběhl.
JiRkA997CZ
Mně do auta neteče, ale v zimě se tam přeci jenom drží vlhko, já všude sbírám Silica gely. Najít se daj skoro vždycky když kupujete boty, v potravinách, nebo několik výrobců pc beden je dává do balení (coolermaster dává hodně velký) . Nacpal Jsem je všude možně a mlha se neutvoří
wladyk
Je léta známo, že stačí na podlahu umístit misku s rýží (nevařenou) nebo praženou zrnkovou kávou. :yes:
removed
Hovade >😁
RADEK1
😄 :yes:
Neurotic
Stačí nekupovat auta, která smrdí a teče do nich >😁