Autosalon Frankfurt 2017
„Future now“ je heslem pro 67. ročník mezinárodní motor show ve Frankfurtu na Mohanem. Rok 2017 bude na výstavě patřit novým technologiím, digitalizaci a inteligenci automobilů. Možnost komunikace, většího komfortu a také bezpečnosti mají být zásadním a největším digitálním tématem v historii autosalonu.
Kdy: 14. – 24. 9. 2017
Kde: Frankfurt nad Mohanem, Německo, z Prahy 510 km
i3 REX celkem potvrzuje moje podezření že to až tak super není
Význam hybridu, kdy spalováku pomáhá elektromotor, je důležitý především u rozjezdů z místa a obecně akcelerace, kdy je spalovací motor mimořádně neefektivní oproti ustálené jízdě, kdy díky převodovce, může motor pracovat v efektivním pásmu otáček.
Proto hybridy nikdy nebudou moct pořádně konkurovat spalovákům mimo města, kde se jezdí dlouhé vzdálenosti ustálenou rychlotí.
Prostě REX je jen nouzovka na dojetí k nabíječce. Ostatně dává jen 20 kW, takže je to opravdu jen na "pomalý" přesun k dobíječce, těžko s tímto výkonem pojedete 130 km/h po dálnici.
Co se ale týká výkonu REXe, na trvalých dálničních stačit nebude to souhlas, ale na normální jízdu po okreskách rychlostmi do cca 110 km/h stačit měl, když ten výkon dává stále. Dyť na ustálenou stovku stačí nějakých 10-15 kW výkonu
Je to opravdu nouzák. Ostatně na youtube najdete hromadu videí nešťastníků, co po vybití baterky a náběhu REXu sledují bezmocně zpomalení auta pod únosnou míru.
Radši se zapřu a dám ti za pravdu, jinak se tu budeme dohadovat donekonečna.
Takže ano, máš pravdu.
Howgh.
Pokud vezmu jako průměrnou rychlost 80 km/h, vychází jejich průměrný reálný příkon na 12 -16 kW. Při nižší rychlosti to bude ještě méně. Proč by tedy 20 kW generátor neměl stačit včetně pokrytí ztrát ? Kde je chyba ?
Nevím, jak ty, ale já po dálnicích normálně ustálenou rychlostí nejezdím. Pro jízdu po dálnici je podle mne v první řadě podstatné, jak hybridní systém ovlivňuje efektivitu přenosu výkonu od motoru na kola. Některé systémy tady právě trpí a proto nejsou vhodné pro auta, která tráví hodně času na dálnici.
Nějakou občasnou delší cestu tedy zvládne, kdy tu spotřebu přežiješ, ale pokud jezdíš s i3 na benzín nějak častěji, tak sis opravdu koupil špatné auto.