Novinky
bohužel stále existuje. Je to firma rendlík a syn, kterou před bankrotem zachránila francouzská vláda a stále ji financuje. Výsledkem této státní podpory je ten hnůj s velkým vaginálním znakem, který furt potkáváme na silnici ;-\
Simca byla oproti rendlíku automobilka, která byla schopna vyrábět vozy, které si zaslouží své místo v dějinách.
Simca byla oproti rendlíku automobilka, která byla schopna vyrábět vozy, které si zaslouží své místo v dějinách.
ono je to diamant... len s tou velkostou uz fakt prehanaju.... na novom megane posobi fakt uz kusok prehnane az nevkusne ... kdeze su casy twinga a laguny ach jo
byl úžasný stroj. Měl jsem dva -oba 1,5 GLS s dvojitým Weberem a proháněl jsem s nima i mnohem silnější auta. Velmi spolehlivé, nezničitelný motor(rozvod řetězem), velmi robustní konstrukce a moc pohodlné - předek lichoběžníková náprava s torzními tyčemi. Škoda že to nemělo 5-ti kvalt , to by pak byla echt raketa. A koroze? Jo-bylo pár míst kde to hnilo-špičky blatníků nad blinkry a spodní lem 5-tých dveří , jinak držák. Jednoho jsem po nehodě rozebral na agregáty a když jsem řezal kastli do šrotu -to jsem koukal na ty krásně čistý plechy uvnitř prahů. Taková auta se už dneska nevyrábí!
Tu jsme měli když jsem byl prcek >😁 Pak jí od nás dlouho měl strejda - ještě v době, kdy už jsem měl řidičák, a dodneška si vyčítám, že jsem jí nezachránil jako veterána... 😒
A kde je Wikov nebo Packard a Mercury?
dnes uz mozeme spomenut aj hummer a pontiac ... ale aj rover , saturn alebo saaba 😄 ( a tusim aj znacka scion ako americka odnoz toyoty uz tiez skoncila )
ono nejaka ta padla hviezda sa najde vsade... v cr by som povedal ze to budu osobaky tatra... v australii holden ..vo svedsku saab... atd...
ono nejaka ta padla hviezda sa najde vsade... v cr by som povedal ze to budu osobaky tatra... v australii holden ..vo svedsku saab... atd...
a pred nou ford cortina.. krasne vozy to boli.. skoda len ze tuto eru som uz nezazil
pamatam si aj na ( dalsiu mrtvu ) znacku ( fr/britsku ) talbot ... mal ju tiez jeden znamy...
pamatam si aj na ( dalsiu mrtvu ) znacku ( fr/britsku ) talbot ... mal ju tiez jeden znamy...
Simca měla ve své době opravdu skvělá auta - Aronde,koncepčně nesmírně pokroková 1100, pak Rancho, Bahgeera/Murena i Horizon (Car of the Year) byly ve své době fakt pecky! A Chrysler 180 2 litre (často s vinilovou střechou a metalízou) byl v ČSSR typickým autem úspěšně kradnoucích zelinářů, pinglů, veksláků apod.
Hlavní vzpomínky na tuto značku mám ale na jiné modely. Jeden známý si v Tuzexu za dlouholeté pracovní pobyty v Kuvajtu pořídil krásně zlatou 1501 Special (s dvojicí obdelníkových mlhovek v masce). A brácha jednoho našeho známého za totáče emigroval do Rakouska a pak jezdil na návštěvu domů v 1307/1308 (Car of the Year) v krásné zelené metalíze. Ještě dnes si pamatuju, jak mě coby dítě naprosto odrovnalo to nádherné svezení, ticho, komfort, prostor a na tehdejší ubohé bolševické československé poměry doslova fantastický interiér! Naše rodina tehdy jezdila ve Š 100... 😒
Hlavní vzpomínky na tuto značku mám ale na jiné modely. Jeden známý si v Tuzexu za dlouholeté pracovní pobyty v Kuvajtu pořídil krásně zlatou 1501 Special (s dvojicí obdelníkových mlhovek v masce). A brácha jednoho našeho známého za totáče emigroval do Rakouska a pak jezdil na návštěvu domů v 1307/1308 (Car of the Year) v krásné zelené metalíze. Ještě dnes si pamatuju, jak mě coby dítě naprosto odrovnalo to nádherné svezení, ticho, komfort, prostor a na tehdejší ubohé bolševické československé poměry doslova fantastický interiér! Naše rodina tehdy jezdila ve Š 100... 😒
len by som doplnil, že tie predné obdĺžnikové svetlá , neboli hmlovky, ale špeciálne prídavne diaľkové svetlá, tuším neaké jódove?, čo v téj dobe bola bomba.
Manzelkin otec kupil novu Simcu Chrysler koncom 70. rokov cez Tuzex ( asi 1977-78?) a jeho brat mal Chrysler 180 (no na vtedy pomerne silny a pruzny motor) a pre mna to bol celkom prijemny zazitok, ked ma pustili za volant, z otcovej skodovky.... :-!
když v tom prijeli tatovi pratele s imperialistického nemecka, bylo z toho na naší vsi pozdvizeni.
jako malej kluk jsem v tom sedel cca 100km
ještě mam nekde fotky
[odkaz]
prijeli 2, jeden profesor, druhej doktor, tentokrát bez rodin. rodina toho profesora byla znama minimalne po cely evrope. ani netusim, jak k nim tata prisel. nejdriv asi 2 rodinne vylety, kdy jsem tim autem byl vezen, z cehoz jsem mel oci navrch hlavy a pak jezdili s tatem v embecku, asi kvůli nenapadnosti.
nejspis tady měli nejaky poslani.
tatu kratce pote opet vyhodili z práce, ale s tim asi pocital ....