Novinky
:yes: :yes: :yes😒br />
...btw, neříkám, že si má každej koupit manuál, ale kdo by to byl řekl, že manuály do suprsilnejch aut budou nakonec nabízet (skoro) jenom amíci? Bude to řidičská výzva jako kráva. 3/4 tisíce koní na zadku s mauálem...brrr
...btw, neříkám, že si má každej koupit manuál, ale kdo by to byl řekl, že manuály do suprsilnejch aut budou nakonec nabízet (skoro) jenom amíci? Bude to řidičská výzva jako kráva. 3/4 tisíce koní na zadku s mauálem...brrr
Já si myslím, že bude nejspíš chybět chladič na chlazení chladičů........ 😉 To by asi měl být ten čtrnáctý, o kterém mluví Jára Cimrman..... 😉
GM již takovou věc mělo v minulosti, ale neosvědčila se. Porsche nabízí 7 kvalt s 911....mě by se 7 kvalt také šikl... 😉
Je tam víc hardcore enthusiasts, který nechtějí nic jinýho než tři pedály, viz některá německá auta, která jen pro usa byla v manuálu.
a taky půlka Evropy až do 90. let měla automaty GM a Chrysler vč značek jako Bentley, BMW, Bristol, Jaguar, Rolls Royce atd
Přesně! Kdo by to řekl, obzvlášť když amíci začali s automaty již za války a běžné vozy nic jiného než automat dnes nemají.
nedavno opakovali v starsom Top gear test Z06 a zajazdilo to uzasny cas, neskutocne rychle auto ( zrovnavali s ferrari ) za velmi prijemnu cenu - ale Jeremy nam vysvetlil, ze ta navigacia nic moc a aj cestou domov radio nehralo najlepsie, etcetera.... takze vlastne slabota.
aj predosla ZR1 bola vyborna, aj ked oproti Z06 uz dost europsky predrazena. :-!
aj predosla ZR1 bola vyborna, aj ked oproti Z06 uz dost europsky predrazena. :-!
Doba se meni, jeste tak 15let zpet byla v USA lopez kdy borec ukradl bavoraka na ulici (navedel ze je v manualu) a poskakoval po silnici po metrech jak koza >😁
nádherná kára :yes😒br />
Jinak po zdražení Mustangu už se ceny V8 velmi blíží cenám Camara V8 😉
Jinak po zdražení Mustangu už se ceny V8 velmi blíží cenám Camara V8 😉
Nedovedeš si představit? Tak se přijeď podívat na mě. Někdy mě při přeřazení jedna ruka nestačí a musím na volantě aj ležet... >😁
tak oni sou tu i neofiko dovozci jako Impexta, Denker, Auto Outlet, Simix atd co umí dovézt i EU verzi s plnou zárukou...a ti už působí ve více městech
Zastoupení mu nechybí, sít servisů a delaerů jo. Ale tak pražákům a některým středočechům to vadit nemusí.
[odkaz]
[odkaz]
emerikánci idú :yes: