Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženava 2018

Autosalon Ženeva 2018

Starší ročníky

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Informace

Rok 2018 je již 88. ročníkem ženevské výstavy. Vstupenky jsou k dispozici přímo na výstavišti Palexpo nebo na webových stránkách autosalonu. Akce se koná mezi 6. a 18. březnem 2018, první dva dny jsou určeny pro odbornou veřejnost, pro běžné návštěvníky je otevřeno od čtvrtka 8. března. Výstaviště je otevřeno od pondělí do pátku mezi desátou ranní a osmou večerní hodinou, o víkendu pak od devíti do sedmi. Vstupné pro dospělé činí 16 franků (350 Kč), po čtvrté odpolední stojí vstupenka polovinu.

Termín

Kdy: od 8. - 18. 3. 2018

Kde: Ženeva, Švýcarsko, výstaviště Palexpo, Route François-Peyrot 30, 1218 Le Grand-Saconnex, z Prahy 950 km, z Brna 1.160 km.

VSTUPENKY

Zpět na článek

Kia láká na třetí generaci Ceedu první skicou, je evropský jako nikdy

31 komentářů

Nonsens
chlapci, už tam šupnite reálne A, nech si môžme poriadne zafrfľať
718
najlepsie auto vyrabane na Slovensku >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Nonsens
by ťa vošičák vyťahal za uši, správne má byť najlepšie slovenské auto >😁
718
uz i Kia je slovenska? myslel som ,ze iba VW,Porsche , Jag.... >😁 >😁 >😁 >😁
Nonsens
za chvíľu budú všetky slovenské, ale je možné, že aj srbi budú v reklame hovoriť najlepšie srbské auto.
Arese
Co je to prosím "zafrfľať? 😲
Mino 1
"Zafrflat" znamena nieco ako reptat, zareptat
Nonsens
aj zapindat, zaprudit
Arese
Aha, díky! Já jinak ještě patřím ke generaci, která slovensky rozumí velmi dobře, ale s tímto jsi mě dostal! 😄
Nonsens
preto som sa aj namontoval na český server, aby som zvrátil beh dejín a zachránil zbytky slovenčiny v českých zemích 😄
white label
Frflat, slovensky frflať, nikoli "frfľať":
[odkaz]
se někde/někdy používá i v hovorové češtině😒br /> [odkaz]
Celkově (i akusticky) nejpodobnější výraz je podle mě brblat/brblať, resp. jeho e😜r. význam.
[odkaz]
_MT_
Vskutku používá. Patřím ke generaci slovenštinou prakticky nedotčenou a frflat znám (a nevěděl jsem, že to pochází ze slovenštiny).
white label
Já bych řekl, že se to pravděpodobně rozšířilo na obě strany (východ/západ) z Valašského království. >😒]
Nonsens
kurňa, si ma pekne nachytal s tým mäkčeňom, ani radšej nepriznám, čím sa žívím 8-s
Mino 1
Ze ty budes ucitel slovenciny? 😊))
white label
Tady nejsi v práci, to se nepočítá..., takže bych to nebral jako nějaký "Nonsens". >😒]
Zajímavé slovo ten "mäkčeň" (dĺžeň, mäkčeň, vokáň - v češtině k tomu není přímý "jazykový ekvivalent"), v hovorové slovenštině jsem se setkal spíš s výrazem "háčik".
gil54
V článku píší první odhalená silueta. Já tomu říkám karikatura.

(Obecně, netýká se jen této Kii.)
_MT_
>😒] Ale trefil jsi to. Skici skutečně kolikrát vypadají jak karikatury.
Arese
Korejce jinak moc nemusím, ale na toto auto jsem hodně zvědavý!
Mino 1
Trochu krot vasne. Takto dynamicky ako na skici vyzerat nebude. Podla spionaznych fotiek bude vyzerat ako trochu pozmeneny Hyundai i30.
Arese
No prostě Kie na mě vždycky působily daleko sympatičtěji, než Hyundai... 😄
Mino 1
Tak Kie mali taky europskejsi dizajn, mozno preto. Plus u vas v CR su to tie podpichovacne reklamy... U nas v SR su reklamy normalne a preto nikoho nenas....u 😄
Arese
Tak to buď rád, u nás jistý Vóša totálně zlikvidoval image této značky v ČR... 😲
Mino 1
Jj o Vošickom viem. Čítam české servery pravidelne 😄
wakantanka
Tak ako doteraz bude Ceed derivatom i30. Akurat sa nieco prida a nieco uberie. 😄 Ked mrknem na Hyundai, tak mam predstavu o novom Ceede celkom jasnu aj bez tej maluvky. 😄
Arese
No podstatný je nejen spedifický, sportovnější design, ale i sportovnější naladění podvozku (vč. řízení). :-! Je to jako v koncernu - Hyundai by chtěl být takový korejský VW, a Kia je něco jako korejský SEAT...
white label
Designově je to spíš naoak, Kia je designově konzervativnější, než Hyundai. Podobně jako VW vs Seat.
white label
Zatím to vypadá jako nějaký nový Golf od Mazdy s maskou ala KIA... 😉
Kamikaze
Nerozumiem načo je dobré zverejňovanie skíc keď už bol nafotený počas testovania bez maskovania .
Inak za mňa je nový ceed pekný :yes: 😄
[odkaz]
white label
Tady je ale vidět jen zepředu.
Kamikaze
Tu je z profilu , síce s polepmi ale inak bez zmeny tvarov
[odkaz]