Autosalon Paříž 2018
Informace
Pařížský autosalon, oficiálně Mondial de l'Automobile, patří jako již tradičně mezi největší automobilové výstavy světa na světě, navíc je i jedním z nejstarších, koná se již od roku 1898, v posledních letech se termínově střídá s frankfurtským autosalonem. Letošní ročník se však potýká s nižším zájmem vystavovatelů. Na akci tak bude chybět Volkswagen, Nissan, Volvo a další klíčové automobilové značky. Místo toho bude dán větší prostor novým technologiím nebo motocyklům, a to v rámci přidružených výstav Mondial de la Mobilité a Mondial de la Moto. Letošní ročník se koná od úterý 2. října do neděle 14. října s tím, že první dva dny jsou určeny pro odbornou veřejnost, pro běžné návštěvníky bude výstaviště Porte de Versailles otevřeno od čtvrtka 4. října, a to od 10:00 do 20.00, ve vybrané dny bude otevírací doba prodloužena do 22:00. Ceny lístků začínají na devíti eurech (cca 225 Kč) za lístek s dopředu vybraným datem návštěvy.
Termín
Kdy: 4. - 14. 10. 2018
Kde: Paříž, Francie, výstaviště Porte de Versailles, 1 Place de la Porte de Versailles, 75015, vzdálenost z Prahy 1.000 km, z Brna 1.170 km
VSTUPENKY https://tickets.mondial-paris.com/uk
A drahsi je z jinych duvodu, nez je motor, jist echapes 😉
Já musím říct, že bych to klidně chtěl... měl jsem možnost zkusit full výbavu v oranžové metle s 1.6 a byl jsem spokojen... teda v celkovém dojmu. Motor ovšem neoslovil.
Chápu ale, že ten kdo je zvyklý řídit drahé vozy nebude koukat po Dacii.
Ale 150k by mne asi dokázalo přesvědčit hravě. Jsem zvědav na cenu, neb to bude určitě jen s nejvyšší výbavou a tam už podle mě budeme 450+
Obavam se, ze 1.33 bude cenove nad 400tis.