Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Cukrovkáři za volantem: Nemoc vás může připravit i o řidičák!

7 komentářů

celestyn
Hned ten prvni odstavec je opravdu nehorazna blbost. Doporucuji autorovi neco si o tom opravdu zjistit, nez zacne psat podobna moudra. To je horsi nez bulvar a to se snazite tvarit se jako seriozni medium?
Mig_35
co konkrétně je tam blbost, krom toho, že je tam trochu neumělě popsána hypoglykemie?
celestyn
No autor tvrdi, ze kdyz na sobe pozoruji priznaky hypoglykemie, mel bych navstivit lekare, protoze se patrne jedna o prvni priznaky cukrovky. Prijde Vam toto tvrzeni pravdive?
traveldrive
Celý ten článok zbytočne nafúknutá bublina, poplach tam, kde ho vôbec netreba.
Mig_35
Nehorázná blbost vypadá jinak. Nicméně hypoglykemie může být příznakem cukrovky - ale vůbec nemusí. Je to zcela normální fyziologický stav, který občas může potkat každého.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
OLIVER _
Já tedy naštěstí cukrovou netrpím, ale mám známého, který si tím prochází a je to prý peklo. Dokonce mu na to ani už vůbec nic nepomáhá. Já jsem mu teda doporučil tohle https://www.biomag.cz/…abetes-cukrovka/ , ale uvidíme, co to s ním udělá. Zatím to má týden...