Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
rokyta.p
Zrovna Seat už měl přídomek jakéhosi sportovního auta, auto emocion. Takže dělat Cupru jako značku mi přijde zbytečné. Zejména pokud jsou v mí modely, které má i normální Seat. Stačilo Seatu přifouknout trochu větru do plachet. Může být nějaká sportovní edice Seatu s názvem Cupra, jakoby ekvivalent GTI, to určitě ano, ale to je tak vše.
Mr.Murphy
.... všechny auta na fotkách jsou hlavně hodně škaredé a obyčejné.... na tomhle chcete rýžovat peníze pánové od VW.... mám celkem pochybnost že se to povede.... ;-\
Myslel jsem, ze sportovni znacku uz ma: Seat
Rodinnou taky: Skoda
100% mainstream: VW
Premiovou: Audi
Proc vytvari dalsi, mi hlava nebere. Ale treba se pletu 😄
Nějak se jim to nedaří a nedaří...
Ale súhlasím, že to bude väčší unikát ako Porsche 😉
Silně pochybuju, že VW dovolil oddělit Cupru kvůli vášni svých manažerů. Kdyby dokázali prodávat 100t aut měsíčně, klidně by to dělali, nějaká jedinečnost je hloupost.
A příběh začíná blbě, autem, který sice nemá konkurenci, ale není na něm nic sportovního, je to jen silné SUV.
Příběh začíná nejsportovnějším suv ve své třídě. Je to vážně blbě? Jak pro koho..
Nejsportovnější SUV by mohlo být fajn bonbónkem na konec, ne otvírákem.
No za rok uvidíme.
Jo to máš pravdu, že začít mohli nejdřív s Ibizou Cuprou a pak jít dál, ale přišli nejdřív s tímto, protože je móda suv.
Fakt neviem, ci ten motor je dovod na novu znacku...?
Vznik Cupry je zcela přirozený. Dříve sportovní divize SEAT Sport ze které se stala Cupra a teď se osamostatnila.