Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Prohlédněte si modelky z Motosalonu 2019

25 komentářů

JirkaV8
Ále, dyť nejhezčí je přece Simča ... no dobře, tak by šla foto č.7 blondýnka a pro hladové přídavek č.9 bruneta vpravo. Zbylé, no tak jen v případě nouze.
Hammunasakra
Nejsem až tak hladovej ale 6 a 7 je fajn ale sou i další. Trochu unavená 14 evidentně ví co kam patří důkladnější studium těla 8 by taky nemuselo bejt od věci

Buď rád že ty holky takhle nemůžou hodnotit = nás >😒]
JirkaV8
To je úděl muže lovce, hodnotit kořist. Jo já bych moc bodů nedostal, to je mi bohužel jasné. Nejhorší je, jak ti 18ky začnou říkat - dobrý den.
Hammunasakra
:yes: 😄
Mig_35
Dobrý den? Mně říkají "Dobré ráno" >😁
bystron
>😁 :yes:
Ada je zase tady
dost ojeté :no:
VŘSDR
Souhlas, to budou asi dámy z Ukrajiny!
Hammunasakra
Viz já 8😁9 = hlavně ta závěrečná věta >😁
ikarus
Hlavní je, že Vy jste pane ještě v záběhu 😉
Ada je zase tady
V záběhu nejsem, ale necpu se taky nikam jako sexsymbol. Ale ty zase asi nevíš co to je, že, chlapče.
euro89
...motorku ale samozrejme ne. 😄 By me zajimalo, jaky material maji doma na brouseni ti kritici vyse. >😁 Za me brunetky na fotkach c. 1/2, 8 a 12/13 :yes:
4bytelnýkola
tak Ada jako znamy antirenaultista a homosexual zdá se má jasno
Floyd
>😁 >😁 >😁
VŘSDR
Tak sorry, ale vypadá to jako banda traňďáků!!! Doma mám hezčí!! Zrovna č1 a č2 vlevo - bizár
Hammunasakra
A nekecáš? 😄

Dej foto! A tebe vedle ní >😒]
Mig_35
žádný. proč se omezovat na jeden produkt 😉
mozgog
Tak tyhle modelky asi neberou 30 000 USD za noc. Jsou fakt hrozný. Možná foto č.18, ale nutno vidět v reálu ...
Hammunasakra
Taky sem čekal že na Motosalon do Letňan dorazej modelky 30 000 USD za noc = je to zklamání >😒]
ikarus
30 000 USD za noc by jsem nedal žádné. Kdyby to byla nějaká fakt top kočka a mladá tak 1 000 USD asi jo, víc ale ne.
Ozzman
Já bych si dal testovací jízdu se všemi a pak bych si vybral, ale takhle od stolu asi 3-4-5 až na tu otřesnou žlutou Vespu... :-!
VŘSDR
Ještě bys ji před jízdou řekl, že musí řadit pouze spolujezdec a fofrklacek je před řidičem u nádrže!!
Ozzman
>😒]
Krtek_no1
Hoky fakt nic moc. Když se projdu městem nebo naší kolbenkou, najdu u pásu X hezčích než tahle sebranka. Navíc tohle vypadá na vyskákaný zmalovaný pětatřicítky 😒
Hammunasakra
Jen pro zajímavost = kolik ti je? >😁