Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Prohlédněte si modelky z Motosalonu 2019

25 komentářů

Ada je zase tady
dost ojeté :no:
VŘSDR
Tak sorry, ale vypadá to jako banda traňďáků!!! Doma mám hezčí!! Zrovna č1 a č2 vlevo - bizár
4bytelnýkola
tak Ada jako znamy antirenaultista a homosexual zdá se má jasno
JirkaV8
To je úděl muže lovce, hodnotit kořist. Jo já bych moc bodů nedostal, to je mi bohužel jasné. Nejhorší je, jak ti 18ky začnou říkat - dobrý den.
JirkaV8
Ále, dyť nejhezčí je přece Simča ... no dobře, tak by šla foto č.7 blondýnka a pro hladové přídavek č.9 bruneta vpravo. Zbylé, no tak jen v případě nouze.
VŘSDR
Ještě bys ji před jízdou řekl, že musí řadit pouze spolujezdec a fofrklacek je před řidičem u nádrže!!
Hammunasakra
A nekecáš? 😄

Dej foto! A tebe vedle ní >😒]
mozgog
Tak tyhle modelky asi neberou 30 000 USD za noc. Jsou fakt hrozný. Možná foto č.18, ale nutno vidět v reálu ...
VŘSDR
Souhlas, to budou asi dámy z Ukrajiny!
Hammunasakra
Nejsem až tak hladovej ale 6 a 7 je fajn ale sou i další. Trochu unavená 14 evidentně ví co kam patří důkladnější studium těla 8 by taky nemuselo bejt od věci

Buď rád že ty holky takhle nemůžou hodnotit = nás >😒]
euro89
...motorku ale samozrejme ne. 😄 By me zajimalo, jaky material maji doma na brouseni ti kritici vyse. >😁 Za me brunetky na fotkach c. 1/2, 8 a 12/13 :yes:
Krtek_no1
Hoky fakt nic moc. Když se projdu městem nebo naší kolbenkou, najdu u pásu X hezčích než tahle sebranka. Navíc tohle vypadá na vyskákaný zmalovaný pětatřicítky 😒
Floyd
>😁 >😁 >😁
Hammunasakra
Viz já 8😁9 = hlavně ta závěrečná věta >😁
Ada je zase tady
V záběhu nejsem, ale necpu se taky nikam jako sexsymbol. Ale ty zase asi nevíš co to je, že, chlapče.
ikarus
30 000 USD za noc by jsem nedal žádné. Kdyby to byla nějaká fakt top kočka a mladá tak 1 000 USD asi jo, víc ale ne.
Mig_35
žádný. proč se omezovat na jeden produkt 😉
Ozzman
>😒]
Ozzman
Já bych si dal testovací jízdu se všemi a pak bych si vybral, ale takhle od stolu asi 3-4-5 až na tu otřesnou žlutou Vespu... :-!
ikarus
Hlavní je, že Vy jste pane ještě v záběhu 😉
bystron
>😁 :yes:
Hammunasakra
Jen pro zajímavost = kolik ti je? >😁
Mig_35
Dobrý den? Mně říkají "Dobré ráno" >😁
Hammunasakra
:yes: 😄
Hammunasakra
Taky sem čekal že na Motosalon do Letňan dorazej modelky 30 000 USD za noc = je to zklamání >😒]