Videa
Ada je zase tady
6
dost ojeté :no:
Přejít do diskuze
Tak sorry, ale vypadá to jako banda traňďáků!!! Doma mám hezčí!! Zrovna č1 a č2 vlevo - bizár
To je úděl muže lovce, hodnotit kořist. Jo já bych moc bodů nedostal, to je mi bohužel jasné. Nejhorší je, jak ti 18ky začnou říkat - dobrý den.
Ále, dyť nejhezčí je přece Simča ... no dobře, tak by šla foto č.7 blondýnka a pro hladové přídavek č.9 bruneta vpravo. Zbylé, no tak jen v případě nouze.
Ještě bys ji před jízdou řekl, že musí řadit pouze spolujezdec a fofrklacek je před řidičem u nádrže!!
Tak tyhle modelky asi neberou 30 000 USD za noc. Jsou fakt hrozný. Možná foto č.18, ale nutno vidět v reálu ...
Nejsem až tak hladovej ale 6 a 7 je fajn ale sou i další. Trochu unavená 14 evidentně ví co kam patří důkladnější studium těla 8 by taky nemuselo bejt od věci
Buď rád že ty holky takhle nemůžou hodnotit = nás >😒]
Buď rád že ty holky takhle nemůžou hodnotit = nás >😒]
...motorku ale samozrejme ne. 😄 By me zajimalo, jaky material maji doma na brouseni ti kritici vyse. >😁 Za me brunetky na fotkach c. 1/2, 8 a 12/13 :yes:
Hoky fakt nic moc. Když se projdu městem nebo naší kolbenkou, najdu u pásu X hezčích než tahle sebranka. Navíc tohle vypadá na vyskákaný zmalovaný pětatřicítky 😒
V záběhu nejsem, ale necpu se taky nikam jako sexsymbol. Ale ty zase asi nevíš co to je, že, chlapče.
30 000 USD za noc by jsem nedal žádné. Kdyby to byla nějaká fakt top kočka a mladá tak 1 000 USD asi jo, víc ale ne.
Já bych si dal testovací jízdu se všemi a pak bych si vybral, ale takhle od stolu asi 3-4-5 až na tu otřesnou žlutou Vespu... :-!