Pánové v celku NANIC film !! Jestli jste viděli film s Nickolagem CEDníkem NEbezpečná rychlost kde kradli auta !! Tam krom honičky s tím starým popelářským autem nic nebylo . A tady v TAXI TAXI taky nic ubohé Mitsubishi VII s Peughotem 406 do kterého mohl mít ten taxikář maximálně V6 3.0 což tomuto motoru se v klídku vyrovná Octavie RS. A i kdyby ten 3.0 měl TUnning tak stejně s 3.0 V6 se víc jak 200kw nedá vytáhnout takže v klídku by mu to natřelo i Audii A6 2.7 Turbo
Ježíšmarjá, tak nesmíš tu pohádku brát tak vážně, Oktávko. Vždyť je to předokolní *** a ty Mitsu EVO, co tam byly, by utřely všechno, cos tu vytáh do boje. Kdo je viděl na tuningu v akci, ten čuměl s otevřenou hubou. To není auto, to je zbraň. Na běžný silnici možná ani Diablo nebude rychlejší. Srandisto, 240kW z dvoulitrů v DTM vytáhli jak?
Pro OCTAVIE: to si děláš srandu, ty si fakt myslíš, že z 3.0 V6 od Peugeotu nejde vydupat víc než 200kW, diť série má něco kolem 140kW a teď si představ sportovní vačky, parohy, střední díl výfuku a výfuk, pak taky chip, sání, popř. kovaný písty, lehčený ojnice, ventily a hned jsme na 200kW a to jsem nenapsal zdaleka vše a záměrně jsem nepsal přeplňování turbodmychadlem (nebo dvěma jak ma tebo zmiňovaný motor Audi 2.7 V6 Biturbo), to by jsme se dostaly na výkony třeba i 3x větší než těch 200kW, ale tohle jde samozřejmě udělat s mnoha motory, jen chci říct, že 200kW pro třílitrovej motor není problém, pakliže mluvíš o tunningu!!! Ale teď taky něco o Taxi, viděl jsem jenom jedničku, ale je to podle mě super film. Víc než ta 406ka se mě líbily ty Mercedesy - myslim, že to byly E 500, s V8čkama, někde jsem slyšel, že ten motor není Mercedes-Benz, ale Porshe, asi z P 928, ale nevím co na tom je pravdy, nevíte o tom někdo něco?
OCTAVIE> vole, kdyby ses trošku staral, tak bys věděl, že z pažoutího V6-3.0 se dá vyždímat až 450 koní (viz. Eccose tuning FR) a že v TAXI2 měli motor V8-5.0 dávající 500 koní! Takže sorry 😃 ...
OCTAVIE> a ještě něco, film s Cagem se jmenoval v originále "Gone in 60 seconds" a v češtině "60 vteřin" (pokud mě neklame paměť) .. film "Nebezpečná rychlost" byla o něčem jiném, hrál tam Keanu Reeves a Sandra Bullock, vee 😃)), a jediný, co tam jelo rychle, byl městskej autobus 😄
Mezi námi v Evropě není lepší motor v benzínu jak 2.7 Turbo !!!! je to 1.8T asi tak dvakrát rychlejší prostě takový objem krásně přeplňovaný 2 dvěma turby
Jo, jasně. A sériová dvoulitrová Impreza GT si tyhlety Biturbový Audiny dávala na letošním tuningu na sprintu k svačině. O zatáčkách už vůbec nemluvě. Pro mě je asi největší zážitek 1997 BMW 540i s Chipem. Nejde jen o to, jak to člověka drží napresovanýho v sedačce, ale nádherně to brzdí a všechno to dělá s takovou naprostou samozřejmostí, že z toho leze mráz po zádech.
A jde mi hlavně oi spotřebu !!! kde je bezkonkurenční v zhledem Výkon / dynamika / spotřeba
DObrá ale pořád nezapomínejte že on nic nedělá než jezdí !!! jako řidič TAXÍKU !! Takže by se mu to auto rozpadlo po ....x km. ALe to už se zase moc vžívám do filmu je to JEN FILM !!! AÁAAAAA
Sem včera konečně zkouknul jedničku. Celkem sranda, dobrý gagy. Ale stejně jako u dvojky , musím podotknout, že to není ani tak moc o autech (o: jako spíš o legraci. Dvojka mi přišla z autoidního pohledu zajímavější, už kvůli tomu super začátku (o:
Máš pravdu, začátek u dvojky je z vobou dílů asi tak to nejlepší. I když,....... Křidýlka na pežotkovi už sou trošku mimo mísu, ale trošičku to ten film zatraktivnilo😃)
"Zajímavý, že lidi zvrací vždycky až když zastavim, při jízdě nikdy ..." 😃)
Začátek je na dvojce nejlepší .. dalo by se z toho vytěžit daleko víc, ale i takhle je to dobrý ... scéna jak se japončík ptá s EVem na kolejích na cestu 😃))
Začátek je na dvojce nejlepší .. dalo by se z toho vytěžit daleko víc, ale i takhle je to dobrý ... scéna jak se japončík ptá s EVem na kolejích na cestu 😃))
Tak co? nevíte někdo co bylo za motory v těch 500 E v jedničce?
Pětilitr... Osmiválec... Proč?
Jo, to vím že to bylo V8 5.0, ale jestli to byl Mercedes-Benz motor, někde jsem četl, že to byl motor Porsche, nevím jestli komplet nebo ve spolupráci, moh by to být ten co se dával do P 928, doba by tak odpovídala, ale nevím co je na tom pravdy, nebo to jsou motory AMG?
Doporučuju Rychle a zběsile.Přišlo mi to vo dost lepší než TAXI. A mimochodem na stránkách filmu je docela dobrej šetřič s ukázkama z filmu.
BTW ten taxik som videl live a vyzera fakt dooost dooobre.
KaZaN
Je to herec a scény netočil sám, ale 52-letý kaskadér, jehož jméno si nepamatuju 😄. Byl dokument o natáčení dvojky a zmiňovali tam, že i v jedniččce řídil kaskadér.
Byl tam záběr do interiéru taxíku za jízdy a přál bych vám vidět, co s tím autem vyváděl - otáčkoměr permanentně přes 5 tisíc, jednu ruku na radičce a ručce, druhá volant, absolutně klidnej obličej bez jakýhokoli cuku nebo emoce - profesionál 😄.
to víš, že je rozdíl, ale někdy bych se rád s někým takovým svezl - i když bych chtěl asi po pár vteřinách vystoupit 😃
V6-3.0 coupé se 450 koňmi ... OCTAVIE - mrkni se 😄
Ninjaaaaa