Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Hyundai Tucson se hodně změní. SUV z Nošovic prý bude ještě odvážnější

21 komentářů

Emel
No... Tucson se mi líbí, právě proto, že je to relativně konzervativní auto, třeba i ve srovnání s bratrskou Sportage... má střechu nahoře a světla vepředu a tak. Tak se nechme překvapit...
3_diamanty
ocakavam uz nieco hranatejsie fungujuce na baze DNA z noveho santa fe alebo kony

inak je fakt ze sucasny tucson je pekny.. ale vlastne aj celkom este konzervativny ... takze napisat v clanku ze ten novy bude este odvaznejsi je sice super ale ten sucasny nie je za mna nijak odvazny len pouziva uplne bezne a osvedcene sablony k dokonalemu uspechu ... ale odvazny dizajn vyzera proste fakt inak ( vid juke, eclipse cross, lexus NX .. pripadne jeho vlastny kusok kona ) ... uz napriklad aj sportage je ine kafe.. je za mna skutocne tym odvaznejsim z korejskej dvojice a aj v kabine ma sportage uz na pohlad jasne navrch.... pre mna je proste tym lepsim z dvojice a tak som zvedavy kam sa novy tucson posunie aby do buducna nezaspal popri sportagu

PS: napriklad pri pohlade zbokuje tucson skoro az nudny ... takze tiez som zvedavy na ten novy... a snad uz pride aj ako plnohodnotny hybrid... bez neho nech uz ani nechodi
woody-alien
Jak říkáš. Doufejme, že to nebude "odvážný" ve stylu Kony. Nebo té zmiňované Sportage.
3_diamanty
naopak kusok odvahy mu len prospeje ... za mna dokonaly mix solidnej hranatosti ale aj sportovo strihnutej elegancie a odvahy pri dizajne ako takom predviedol https😐/img2.auto.cz/…ull/3929651_.jpg ... proste pecka .. takto nejak si to predstavujem.. pripadne este nieco ako NX od lexusu.. to je hodne podobny styl ... alebo aj novy compass od jeepu je moc zaujimavy https😐/img2.auto.cz/…ull/3929846_.jpg ... ale tucson je dnes uz v danom segmenrte proste uz nudnejsi jak aj lacnejsi duster ... fakt to chce zmenu uz... nech to za dane prachy aj nejak vyzera...

PS: navyse aj to oplastovnaie blatnikov ma tucson priserne uz skoro jak mazdy ... strasne nieco
za tie prachy sa az divim tolkemu uspechu .. lebo su daleko krajsie zaujimavejsie a hodnotnejsie kusky za 20 tacov v zaklade voci rovnako cenovo posadenemu zakladnemu tucsonu
woody-alien
Ty už nevíš, co bys zmotal dohromady. Že se ti již tradičně líbí nesourodé splácaniny podivných tvarů jako je Eclipse Cross nebo Kona, to mě neudivuje. Ale dát do souvislosti s "odvážným" designem novej Compass....hmm, tak ten je asi tak vzhledově odvázanej jako to, co máš po všech těch vysněných Kiích a Hyundaích nakonec ve vlastní garáži. Ale aby nedošlo k mýlce, pro Jeep je to jedině dobře. Před časem si odskočili k netradičnímu designu u Cherokee a se svěšeným ocasem se zase rádi vracejí do vod toho konzervativního.

A pokud se týká budoucího Tucsona, mám neblahej pocit, že brát si za vzor Venue není ten nejlepší nápad.
webpaja
Souhlas, je to nejhezčí auto z celého kurzívovaného H.
_Teddy_
Tucson je v tejto verzii celkom pekny. Preto dufam, ze ho nezohavia tak, ako Sportage! Ta vyzerala v predoslej verzii celkom dobre, ale po facelifte sa na nu spredu nemozem ani pozriet. Strasne, ako jej zohavili ten predok...
wakantanka
HM, zákazníci si to očividne nemyslia, keďže sa Sportage predáva ako teplé rožky. 😄
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Verny_2013
Hjundaje ( jak se mu nově může opět říkat ), mi přijde po konci Vošického tak nějak krásnější. Tucson se mi ze současné palety asi líbí nejvíc.
3_diamanty
mne sa paci najviac od hyundaiu asi ta sucasna elantra ktoru vy u vas v CZ nemate.. je to krasny sedanik.. take skoro az 4 dverove kupatko ... len skoda ze nova i30 ju drti uz nielen s kasnou hatch a kombi ale coraz castejsie uz vidim aj ten novy fastback... proste sedany su u nas mtve krasa nekrasa... smola pre elantru u nas no
WinNatural
Mě se povětšinou víc líbí KIA v sesterských autech, ale zrovna Tucson mi přijde hezčí než Sportage.
pradeda777
Kim čong un...kdo kupuje Hjundaje...nadosmrti kunda je.....děkuji! 😄
WinNatural
A co je potom ten co si koupí Hitler***wagen? 😉
JirkaV8
A jeje, Velikonoce jsme vydrželi v klidu, ale už jsou tu zase Kolmanovy Hovnaje >😒] O čem se kdo rozpovídal je celkem jedno. Alespoň Dacia Duster s novým motorem trochu povyroste, když Tuscon klesá. Hlavně aby nezačal samovolně hořet, jak je teď v americe vyšetřování od NHTSA (agentura pro bezpečnost silničního provozu) kde bylo cituji 3100 požárů a 103 zranění, od Santa Fe po Soul 8-s Hovnají nebrat :no:
WinNatural
Hmm, tak to je dedukce hodná zeleno-slepičáka :yes:
Mirecek
Bude to raketa na kolech. Každý diskuteru kecá jaké má fáro, a jak se rika náhoda je svina a potkáte se s nekterejma na nějakém tom srazu a čím přijedou? Hyundai nebo oktavkou.
Emel
Asi záleží, s kým se kamarádíš 😉
Mirecek
Asi sis to špatně přečetl, nejsou to kamarádi ale náhoda je svina když jsi na nějakém srazu dáš řeč a zjistíš že je z diskuteru třeba z auto. Cz a vidíš čím jezdí a pak na co nadává.
Emel
Na jaké srazy se jezdí s Hyundai?
Mirecek
mimonske valky, milovice, doksy. RelaxMeeting Pardubice, luzne u rakovnika. Tak na tech jsem potkal dost lidi a vetsina jich stoji na parkovisti a ne uvnitr, tak to myslim. Ale to je k nechapani. Letos pojedem taky ale slovensko a rakousko. doma je to uz par let stejny jen na par vyjimek