Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový Hyundai Tucson se hodně změní. SUV z Nošovic prý bude ještě odvážnější

Stanislav Kolman
Diskuze (21)

Vedení Hyundai se rozpovídalo o příštím Tucsonu a říká, že bude vypadat zcela jinak, než ostatní SUV a crossovery korejské automobilky.

Automobilka Hyundai před časem nastolila nový designový směr, jehož prvky najdeme na všech nových modelech značky. Sang Yup Lee, jenž má rozhodující slovo v designovém centru Hyundai, se teď rozpovídal o příštím SUV Tucson. A říká, že ve srovnání s předchůdcem bude jiné.

„Jestli se vám aktuální Tucson líbí, počkejte si na příští generaci. To budete koukat,“ uvedl Lee v jednom z rozhovorů a naznačil, že pokračovatel tohoto sportovně-užitkového vozu bude o poznání odvážnější a bude mnohem více vzbuzovat emoce.

Lee sice další informace neprozradil, ale není důvod jeho slovům nevěřit. Jak sám říká, každému z aut se snaží vdechnout výrazný, avšak vlastní vzhled. Jen se podívejte na jeho poslední díla – modely Sonata a Venue. Je patrné, že na rozdíl od ostatních značek si Hyundai na vzhledové soudružnosti svých produktů tolik nezakládá.

„Řeknu to takto: mezi našimi vozy je nějaké vzhledová konzistence. Nemusíte je poznat okamžitě. Až když vůz začnete zkoumat podrobně, řeknete si, že je to vlastně Hyundai,“ vysvětluje Lee.

Lee má za sebou bohatou kariéru, působil u General Motors a jeho rukopis nosí také někdejší vozy značky Bentley. Zatím není jasné, kdy „jeho“ nový Tucson dorazí na trh. A protože po internetu nekolují ani špionážní snímky, zřejmě si ještě nějaký čas počkáme. Není se co divit, teprve nedávno automobilka uvedla omlazenou verzi pro modelový rok 2019, která zahrnuje modernizaci kabiny a vylepšené bezpečnostní systémy.

Stanislav Kolman
Diskuze (21)

Doporučujeme

1. 5. 2019 15:55
Re: Tuscom
mimonske valky, milovice, doksy. RelaxMeeting Pardubice, luzne u rakovnika. Tak
na tech jsem potkal dost lidi a vetsina jich stoji na parkovisti a ne uvnitr,
tak to myslim. Ale to je k nechapani. Letos pojedem taky ale slovensko a
rakousko. doma je to uz par let stejny jen na par vyjimek
Avatar - Emel
30. 4. 2019 22:27
Re: Tuscom
Na jaké srazy se jezdí s Hyundai?
29. 4. 2019 15:07
Re: Tuscom
Asi sis to špatně přečetl, nejsou to kamarádi ale náhoda je svina když
jsi na nějakém srazu dáš řeč a zjistíš že je z diskuteru třeba
z auto. Cz a vidíš čím jezdí a pak na co nadává.
Avatar - Emel
29. 4. 2019 11:09
Re: Tuscom
Asi záleží, s kým se kamarádíš ;-)
28. 4. 2019 17:18
Tuscom
Bude to raketa na kolech. Každý diskuteru kecá jaké má fáro, a jak se rika náhoda je svina a potkáte se s nekterejma na nějakém tom srazu a čím přijedou? Hyundai nebo oktavkou.