Novinky
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ty dvě reklamy před videem mě fakt serou.
Tohle je drsný asi jako Felicia Fun 😄 Ale zas čest studentům, smontovaný je to pěkně a kdyby se to vyrábělo sériově, asi by se pár zákazníků našlo. A studenti se naučili něco v praxi, ne jen biflování z učebnic.
to si radši koupím AMAROK bude levnější
Je to práce studentů, nikdo vám to nevnucuje. Vy jste na dílnách piloval kladívko které by nikdo nechtěl ani zadarmo, oni postavili auto které by si dost lidí určitě i koupilo. Ale když už jste to nakousnul, tak chytrej člověk si radši koupí Hiluxe. Je lepší.
CICERO
To je správňák! Rozhodně zatím nejlepší ze všech těch studentských prací. Škoda, že z něj zase nebude sériovka, ale zájemců by bylo určitě dost, i za hranicemi. 😄 :yes:
...já bych tomu dal raději Kominiaq..... 😉
vypadá sk světu. Jasně, je to koncept, spousta věcí je tam blbost
ALE
Proti ostatním výtvorům toho učňáku tohle je pěkný a hlvně to vypadá hotově. Některý ty věci dřív byly fakt strašidelný.
:yes:
ALE
Proti ostatním výtvorům toho učňáku tohle je pěkný a hlvně to vypadá hotově. Některý ty věci dřív byly fakt strašidelný.
:yes:
Nechci být zlý ale vytvářet nové koncepty aut a prezentovat je jako pomalu národní skvost když to vypadá jak orezana tatra...?! Fakt? Chce se to tvářit jak drsný offroad mezitím co výkon kolísá... Upřímně nevím kam poslední dobou dávají designéři hlavu víceméně mi přijde že do ***e protože mi přijde že pravý offroad a klasický auta vymiraji mezitím co studenti staví náhražky.. Oranžová barva není můj favorit možná v černý by to vypadalo víc k světu ale ruku na srdce kdybych si měl vybrat mezi touhle napodobeninou nebo kvalitním offroadem mám asi jasno a pokud bych chtěl suv tak tohle by to taky nebylo samozřejmě že si najde zákazníky ale upřímně když si nasla i Fabia 1.2htp tak už mě nepřekvapí nic a přijde mi že škodovka už upadá do sraček... Když podotknu ceny a kvalitu s konkurencí.... Za mě mi přijde že je to kycova napodobenina něčeho na co to v žádném případě nemá...... :no: to si radši koupím to ručně dělaný kladívko než sériovou picovinu...
bude kedy? 😉
CICERO
Dnes jsme to s Mikesusem potkali u Klokocky, kde ho zrovna sundávali z návěsu... Je to fakt zrůdnost 😁 sorryjako. Ale viděl jsem ho jet po vlastní ose takže to není maketa 😁 zlatej Kodiaq Scout..