Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Mountiaq představena. Studentský pick-up je velký drsňák pro dobrodružství

18 komentářů

CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Martin Červený
Ty dvě reklamy před videem mě fakt serou.
lamal
Pokial je mozne, tak re-brandovane videa z utubu/vimeo si pozriem radsej priamo na zdroji, ACZ to zadrbká reklamami tak nechutne, ze to nema obdoby... aj tak tu nie su videa co by za nieco stali, nie za tie reklamy bez moznosti preskoku.
Franta111
Tohle je drsný asi jako Felicia Fun 😄 Ale zas čest studentům, smontovaný je to pěkně a kdyby se to vyrábělo sériově, asi by se pár zákazníků našlo. A studenti se naučili něco v praxi, ne jen biflování z učebnic.
Papezja
Felicia Fun byla nahodou genialni auto. 4-mistny pickup se moc nevidi. Casto se to prave kvuli tomu pouzivalo jako ciste pracovni auto. A ta stylizace nebyla zla. Chybel tomu jen poradny motor.
jenicek54
to si radši koupím AMAROK bude levnější
netcar.xx
Je to práce studentů, nikdo vám to nevnucuje. Vy jste na dílnách piloval kladívko které by nikdo nechtěl ani zadarmo, oni postavili auto které by si dost lidí určitě i koupilo. Ale když už jste to nakousnul, tak chytrej člověk si radši koupí Hiluxe. Je lepší.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
prahor
To je správňák! Rozhodně zatím nejlepší ze všech těch studentských prací. Škoda, že z něj zase nebude sériovka, ale zájemců by bylo určitě dost, i za hranicemi. 😄 :yes:
pradeda777
...já bych tomu dal raději Kominiaq..... 😉
lamal
ked uz tak Kameniaq... je zavality ako balvan a na korbe nejake balvany unesie, takze do pohody...
CICERO
Anonym
vypadá sk světu. Jasně, je to koncept, spousta věcí je tam blbost
ALE
Proti ostatním výtvorům toho učňáku tohle je pěkný a hlvně to vypadá hotově. Některý ty věci dřív byly fakt strašidelný.
:yes:
Stejsn
(ve stylu vietnamského stánku) je to celkem gut. :yes:
Venini
Nechci být zlý ale vytvářet nové koncepty aut a prezentovat je jako pomalu národní skvost když to vypadá jak orezana tatra...?! Fakt? Chce se to tvářit jak drsný offroad mezitím co výkon kolísá... Upřímně nevím kam poslední dobou dávají designéři hlavu víceméně mi přijde že do ***e protože mi přijde že pravý offroad a klasický auta vymiraji mezitím co studenti staví náhražky.. Oranžová barva není můj favorit možná v černý by to vypadalo víc k světu ale ruku na srdce kdybych si měl vybrat mezi touhle napodobeninou nebo kvalitním offroadem mám asi jasno a pokud bych chtěl suv tak tohle by to taky nebylo samozřejmě že si najde zákazníky ale upřímně když si nasla i Fabia 1.2htp tak už mě nepřekvapí nic a přijde mi že škodovka už upadá do sraček... Když podotknu ceny a kvalitu s konkurencí.... Za mě mi přijde že je to kycova napodobenina něčeho na co to v žádném případě nemá...... :no: to si radši koupím to ručně dělaný kladívko než sériovou picovinu...
jam2015
bude kedy? 😉
CICERO
Ozzman
Dnes jsme to s Mikesusem potkali u Klokocky, kde ho zrovna sundávali z návěsu... Je to fakt zrůdnost 😁 sorryjako. Ale viděl jsem ho jet po vlastní ose takže to není maketa 😁 zlatej Kodiaq Scout..