Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeJak neplatit pokutu cestou k moři: Na co všechno si dát v zahraničí pozor?
11 komentářů
frite
Jak to tak čtu tak je asi na čase aby EU začala požadavky harmonizovat v jednotné předpisy pro celou Evropu a zakázat Národní požadavky nad ty jednotné.
je to celkem absurdní Když během pár hodin můžete navštívit několik států
je to celkem absurdní Když během pár hodin můžete navštívit několik států
Ada je zase tady
Musí přes den povinně svítit... :no:
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
_Teddy_
"...V Rakousku nesmíte pořizovat záznamy veřejného prostranství..."
Pomylit sa moze kazdy. Ale iba hlupak na svojom omyle trva! Vam v redakcii sa to dari uz niekolko rokov...
Pomylit sa moze kazdy. Ale iba hlupak na svojom omyle trva! Vam v redakcii sa to dari uz niekolko rokov...
DonLabuznik
Taky jedeme letos k moři autem a pokuty se vážně bojím, protože jsem už od kamarádu slyšel, jak policie řidiče v zahraničí ždíme. Na https://jacestovatel.cz/…e-prakticke-rady jsem si naěštěstí přečetl pár rad, které mě docela uklidnili, protože teď vím do čeho jdu a jak problémům předcházet.
Sdílení komentáře
Nedávno jsem viděl rozhovor s dopravním expertem, který tvrdil, že kamera v autě být může kdekoliv v EU, jen se nesmí video zveřejnit, nebo nemůže být použito jako důkaz, jak to je ?
Ad Polské dálnice :
Maximální rychlost je tam 130 km/h na jednom typu dálnic, kterých je většina, 140 km/h je jen na některých úsecích.
Ad Brusel:
Cože? Jaká registrace? Jezdím tam už pár let, parkuji u Grand Place v absolutním centru města a nikdy jsem nic podobného neslyšel a nikde jsem si nevšiml, že by se něco takového muselo :D No asi sem měl štěstí :D
Kamera samozřejmě všude = nechápu nevim nerozumim = proč furt český novináři píšou tohle. V Rakousku před časem policajti ocenili moje zrychlení při předjíždění = a kamera jim nevadila :-)