Technika
Přihlásit pro přidání komentáře
repcape
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Zetti
2
a jak na to koukam, jeste dlouho je respektovat nebude
ProchyToman
Dneska uz dofoukat gumy jen v servisu od mladyho ucha. Hlavne si to lidi nedelejte sami.
CICERO
Beefcake
V mojom PREMIOvom pneuservise sa ani neobtazovali uz viackrat zamysliet, na kolko tie gumy nafukat. A pozriet na auto, ci sa spytat, to ani nahodou.
Pre nich je default 250kPa . U mna aj pri vacsom naklade je to vzdy max. 210.
Raz som musel z gum odpustat sam a dalsie razy uz som si na to daval pozor, ale cudovali sa, co chcem...
Takze na servis sa fakt nespoliehat.
A ci tam ozaj davaju miesto vzduchu special zmes, po tom radsej nepatram.
Pre nich je default 250kPa . U mna aj pri vacsom naklade je to vzdy max. 210.
Raz som musel z gum odpustat sam a dalsie razy uz som si na to daval pozor, ale cudovali sa, co chcem...
Takze na servis sa fakt nespoliehat.
A ci tam ozaj davaju miesto vzduchu special zmes, po tom radsej nepatram.
servis udělá (když se zadaří) to co zákazník vyslověně chce, resp zaplatí. O gumách jsi nemluvil tak smolík, i kdyby tam bylo 1,5 atm
A co asi tak ma servis urobit, ked tam idem prezuvat zimne-letne a naopak ? Snad na zaver nafukat, ako sa ma.
Na zimnych mam chvalabohu stale dost cez 10mm 😊
Na zimnych mam chvalabohu stale dost cez 10mm 😊
arelrie
Hugo_lo
Správný tlak v pneumatikách je hodně důležitý. Já jsem tomu nikdy nevěnoval moc pozornost, protože jsem neměl kompresor, tak jsem to tolik neřešil, ale od té doby, co ho mám a mám od něho udělaný rozvod vzduchu https😐/www.kompresory-vzduchotechnika.cz/…otrubni-rozvody/ , tak pneumatiky pravidelně kontroluju, aby byly nafouknuté přesně tak, jak mají být a zlepšila se mi spotřeba a auto i líp drží na silnici.
DonLabuznik
Děkuji za přínosný návod, zrovna jsem si před nedávnem koupil na moje auto nové pneumatiky z https😐/www.pneuok.cz a nafukováním pneumatik jsem si nebyl moc jistý. Teď však vím, jaký tlak mají mít, a tak nemám už žádné obavy.