Technika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠkoda Scala prý dokáže bojovat se sennou rýmou, má totiž chytrou klimatizaci
7 komentářů
holden2
2
je ted v redakci za blbecka co se podepisuje pod tyhle cancy? kde vydycky takovyho picusa seberete?
rohYpnol
Sedadla Škody Scala prý dokáží bojovat s křečovými žilami..
Redakce ACZ jsou PRÝ odbrníci... :-!
Redakce ACZ jsou PRÝ odbrníci... :-!
vlasta.kucera
Kdo si ve světě uprdne o škodovce, tak v redakci už mají bláto na hřišti!! Nejlepší informace jsou typu prý!!! Prý je Chcala rychlejší ve sprintu než Tesla!! Pepa v hospodě to prý říkal!! A kdy se od vás vy ***i dozvíme, například, že je nová 2008!! Nezaregistroval jsem od vás žádný info!! Asi na náplavce zuřivě onanujete a vyhlížíte chcalu a její filtry!!
Saab
Všechna auta s kabinovým (pylovým) filtrem dokážou bojovat se sennou rýmou 😁
Tvl a v čem je ten filtr speciální? V čem se liší od ostatních, které dokážou pohltit přes 99% pylů?
To je zase PR článek jako pojď na mě z boku 😁
Už se těším až v nástupci Scaly bude speciální klimatizace schopná bojovat i s pachy, protože ve Škodovce objeví uhlíkové filtry 😁
Tvl a v čem je ten filtr speciální? V čem se liší od ostatních, které dokážou pohltit přes 99% pylů?
To je zase PR článek jako pojď na mě z boku 😁
Už se těším až v nástupci Scaly bude speciální klimatizace schopná bojovat i s pachy, protože ve Škodovce objeví uhlíkové filtry 😁