Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Orm
5
Nelíbí se mi přední maska, především utopené světlomety - což je subjektivní názor. Dost mi to připomíná už okoukanou X1. Tříhrnek na 4-dobý spalovací cyklus je technická hovadina, jinak to nelze nazvat. Předpokládám, že to bude mít i devstaující S&S.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
kaa
5
Strašný auto. Spíš k pousmání než k uvažování.
jhamil
3
Na fotkách se mi teda vůbec nelíbí, to je bráška SEATU ARONA? Taky hrůza.
jozinec
0
Proc je trival na 4 doby technicky hovadina? A co dojval a jednoval? Diky za vysvetlenou?
Ada je zase tady
Nechápu, proč stále zdůrazňují vyšší podvozek, když světlá výška je zcela normální.
Nechápu, co na palubce dělá ta televize. Dá se to koupit bez ní?
Nechápu, co na palubce dělá ta televize. Dá se to koupit bez ní?
CICERO
3_diamanty
ale kto by potom kupoval karoq ze jo
kazdopadne paci sa mi... cakam velky uspech .. ved skoda vzdy robi trhaky :yes:
kazdopadne paci sa mi... cakam velky uspech .. ved skoda vzdy robi trhaky :yes:
CICERO
vyzera to na naplavke na par zaujimavych aut...
PS: inak kto je vlastne priamy konkurent kamiqu? novy P2008? s nim si je aj rozmerovo kamiq skoro navlas zhodny ... a asi aj ceny budu podobne kedze su to vsetko vzdy len ako oturbene 2 kolky
PS: inak kto je vlastne priamy konkurent kamiqu? novy P2008? s nim si je aj rozmerovo kamiq skoro navlas zhodny ... a asi aj ceny budu podobne kedze su to vsetko vzdy len ako oturbene 2 kolky
CICERO
PowerHouse
si nemám kupovat Scalu, když tam nemohu narvat to levé koleno u středového panelu u spolujezdce, ale mám počkat na Kamiq,
Takže Kamiq jo, prodejce umí poradit.
Takže Kamiq jo, prodejce umí poradit.
niet nad uprimneho predajcu ktory vie poradit ...
teraz si mi pripomenul jeden vtip..
pride muz k psychiatrovi ze nemoze v noci spat.... ked lezi na posteli stale sa mu zda ze niekto lezi pod postelou a ked zase vojde dole pod postel tak sa mu zda ze niekto lezi hore na posteli.... psychiater hovori ze je to tazka diagnoza ale ze on ho z toho dostane ked k nemu bude chodit trikrat do tyzdna na procedury .. tak asi pol roka... a ze potom sa uvidi .... muz sa pyta ze kolko bude stat jedna procedura... ako pre vas len 50 eur ... asi po mesiaci sa stretli kdesi v meste a psychiater sa ho spytal ze preco za nim ani raz neprisiel .. muz hovori ze uz bol vylieceny ze ho sused vyliecil za pol deci borovicky... a to ako? pyta sa psychiater... odrezal mi nohy z postele 😉
teraz si mi pripomenul jeden vtip..
pride muz k psychiatrovi ze nemoze v noci spat.... ked lezi na posteli stale sa mu zda ze niekto lezi pod postelou a ked zase vojde dole pod postel tak sa mu zda ze niekto lezi hore na posteli.... psychiater hovori ze je to tazka diagnoza ale ze on ho z toho dostane ked k nemu bude chodit trikrat do tyzdna na procedury .. tak asi pol roka... a ze potom sa uvidi .... muz sa pyta ze kolko bude stat jedna procedura... ako pre vas len 50 eur ... asi po mesiaci sa stretli kdesi v meste a psychiater sa ho spytal ze preco za nim ani raz neprisiel .. muz hovori ze uz bol vylieceny ze ho sused vyliecil za pol deci borovicky... a to ako? pyta sa psychiater... odrezal mi nohy z postele 😉
Ved dobre poradil, pokial clovek nechce lezat v Scale, bude tu lepsi Kamiq. Kazdy si moze vybrazt a kupit, co bude chciet.
Ozzman
A napíšeme na to fér protirecenzi 😁 Vememe to po Praze, hezky v provozu, v dlažbě, pak chvíli dálnice a českou okresku, takovou tu příměstskou středočeskou, rozbitou, kterých je tu nejvíc....... aby to nebylo zas tak moc chvály 😁
Arese
Takže proti již tak dost drahé Scale si mám připlatit 10 000 Kč, abych dostal podivné "dvoulpatrové" světlomety, menší kufr a větší odpor vzduchu (a tedy i vyšší těžiště a horší spotřebu)? Děkuji, nechci.