Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Právě testujeme novou Škodu Kamiq. Přidejte se k nám!

Stanislav Kolman
Diskuze (18)

Třetí a nejmenší SUV mladoboleslavské automobilky se nám představilo už před nějakým časem, až teď jsme ale prvně usedli za volant. A pokud chcete, můžete se přidat k nám.

Škoda Kamiq je nejmenším sourozencem SUV Kodiaq a Karoq. Oficiálně jsme se s vozem seznámili koncem února letošního roku, veřejnost si jej poprvé mohla prohlédnout na autosalonu v Ženevě. A protože už nejsou tajemstvím ani české ceny, zbývalo jediné – objevit, jak Kamiq jezdí. A právě to zjišťujeme dnes a zítra na silničkách v prostředí krásného Alsaska.

Ve velkém jsme se rozhodli proklepnout verzi 1.0 TSI/85 kW s dvouspojkovou převodovkou DSG. Silnější verze dobře známého koncernového tříválce v kombinaci s automatem bude jistě jednou z oblíbenějších voleb zákazníků. Ostatně toto provedení se líbilo i nám. Ale počkejte si na první jízdní dojmy, které pro vás právě teď připravujeme...

A pokud máte zájem, můžete na prvních testovacích kilometrech s novým Kamiqem přisednout k nám. Jak? Stačí se s námi spojit na našem instagramovém účtu @Auto.cz. Tam jsme vás už během dneška zásobovali živými přenosy, fotografiemi a videi přímo z místa. Stejně tak se tam (stejně jako zde v diskuzi) můžete ptát na všechno, co vás o novém Kamiqu zajímá. Vaše dotazy posléze zohledníme v jízdních dojmech.

Video se připravuje ...

Stanislav Kolman
Diskuze (18)

Doporučujeme

22. 8. 2019 07:36
Re: Dle prodavače
príliš sleduješ youtube...
Avatar - WinDiesel
21. 8. 2019 10:44
Testujte diesel.
Bude jich prodáno dost. I ve Škále se jich dost prodává.
21. 8. 2019 09:01
Re: Tři poznámky
Proc je trival na 4 doby technicky hovadina? A co dojval a jednoval? Diky za vysvetlenou?
21. 8. 2019 08:04
Re: Tři poznámky
Na fotkách se mi teda vůbec nelíbí, to je bráška SEATU ARONA? Taky hrůza.
Avatar - xxc
21. 8. 2019 07:40
Re: Dle prodavače
Ved dobre poradil, pokial clovek nechce lezat v Scale, bude tu lepsi Kamiq. Kazdy si moze vybrazt a kupit, co bude chciet.