Ekonomika
že jsme si promrskali zásadní znalosti životně nutné pro každého motoristického nadšence.
A tím myslím kompletní modelovou paletu, kterou Škoda nabízí v Číně!
:yes:
A tím myslím kompletní modelovou paletu, kterou Škoda nabízí v Číně!
:yes:
A co přesně slaví? Vždyť tohle prodá konkurence za jeden rok a něco jenom v EU.
"V roce 2018 dodala česká automobilka zákazníkům 115.700 kusů Karoqu, letos to bylo dosud 97.900 exemplářů."
Prodeje v Evropě za rok 2018😒br /> Nissan Qashqai - 233.026 aut
VW Tiguan - 224.788
Peugeot 3008 - 204.197
Ford Kuga - 154.125
"V roce 2018 dodala česká automobilka zákazníkům 115.700 kusů Karoqu, letos to bylo dosud 97.900 exemplářů."
Prodeje v Evropě za rok 2018😒br /> Nissan Qashqai - 233.026 aut
VW Tiguan - 224.788
Peugeot 3008 - 204.197
Ford Kuga - 154.125
Mozno to ze Karoq je uplne nove auto ktore sa vyraba 2 roky. Pre uplne novy model ktory si musi ziskat fanusikov a meno, je 115 tis kusov za prvy - cely rok svojej produkcie urcite velky uspech.
Není, statistika prodejů v Evropě za rok 2018 u novinek😒br />
Toyota C-HR - 131.348 (uvedena na trh 2016)
Citroen C3 Aircross - 110.394 (uveden na trh 2017)
Opel Crossland X - 95.180 (uveden na trh 2017)
Škoda Karoq - 78.842 (uvedena na trh 2017)
Opel Grandland X - 77.859 (uveden na trh 2017)
Toyota prodala v Evropě roce 2017, tedy první rok prodeje, 108.170 aut modelu C-HR. Celosvětově se v roce 2017 prodalo 251.244 Toyot C-HR.
Toyota C-HR - 131.348 (uvedena na trh 2016)
Citroen C3 Aircross - 110.394 (uveden na trh 2017)
Opel Crossland X - 95.180 (uveden na trh 2017)
Škoda Karoq - 78.842 (uvedena na trh 2017)
Opel Grandland X - 77.859 (uveden na trh 2017)
Toyota prodala v Evropě roce 2017, tedy první rok prodeje, 108.170 aut modelu C-HR. Celosvětově se v roce 2017 prodalo 251.244 Toyot C-HR.
je mi jasne ze toto auto nemohlo mat neuspech ale za mna bol yeti daleko krajsi a zrejme aj terenneji..
proste posobil na mna presvedcivejsim SUV dojmom uz na pohlad....ved dodnes za mna aj najkrajsia skodovka .. ta yetina este raz bude cenny kus v garazi ... tak ako dnes nejake prve RAV-ky alebo tie nejake grandivtary ci 4kolkove prve HR-Vecka pod.. :yes:
proste posobil na mna presvedcivejsim SUV dojmom uz na pohlad....ved dodnes za mna aj najkrajsia skodovka .. ta yetina este raz bude cenny kus v garazi ... tak ako dnes nejake prve RAV-ky alebo tie nejake grandivtary ci 4kolkove prve HR-Vecka pod.. :yes:
Koho zajímá, jestli byla yetina terénější? Reálně není ani jedno z těch aut teréňák, a polňačku nebo hory zvládnou stejně.
Yetina byla vysoká fábia, karoq je určitě lepší a daleko prostornější auto. Nechápu lidi, co byli za yeti ochotni vysolit osm set papírů.
Yetina byla vysoká fábia, karoq je určitě lepší a daleko prostornější auto. Nechápu lidi, co byli za yeti ochotni vysolit osm set papírů.
Tak Yetina vypadala dobře i díky tomu, že měla minimální zadní převis... a podle toho pak vypadal kufr.
Vysoká Fabia - to nesouhlasím, Yeti bylo pokud vím postavené na základě Octavie, vč. 4x4 a víceprvku... a včetně toho, že holt auto s dvoulitrovou naftou v automatu a čtyřkolce něco stálo.
Vysoká Fabia - to nesouhlasím, Yeti bylo pokud vím postavené na základě Octavie, vč. 4x4 a víceprvku... a včetně toho, že holt auto s dvoulitrovou naftou v automatu a čtyřkolce něco stálo.
yeti s fabií nemělo nic společného. Prostorný auto to bylo hodně nemsyslím že karoq je (výrazně) větší. Rozdíl je jen ve velikosti kufru, což plyne z celkové délky. Ale i tak kufr yetiho, nebyl marný pokud jste neměli rezervu. S rezervou na prd.
Yeti bolo dosť malé auto, priestorom sa určite táto škodovka nijak zvlášť chváliť nemohla. Či to bolo v kabíne, alebo v kufri. Ale nie všetci potrebujú veľké autá, takže svoje miesto aj Yetina určite zastala. Ale najmä to bolo najosobitejšie a zároveň najkrajšie auto od Škody. Samozrejme pred faceliftom, ktorý z Yetiho spravil z určitých uhlov šedú nenápadnú myš.
Dizajn súčasných SUV/crossoverov od Škody je nudný a nesympatický.
Dizajn súčasných SUV/crossoverov od Škody je nudný a nesympatický.
V kabině to náhodou bylo v pohodě, rozvor Octavie II při sezení na výšku byl bez problémů. Ale ten kufr byl pro rodinu nedostatečný... a to je prostě problém.
I po faceliftu se dala Yetina hezky vyšperkovat, třeba olivový outdoor se mi líbil asi i víc než původní verze. Bylo to konzervativní auto, ale proporčně zajímavé... taky se mi to líbilo víc než nová SUVka.
https😐/www.autoopat.cz/…i-Outdoor_21.jpg
I po faceliftu se dala Yetina hezky vyšperkovat, třeba olivový outdoor se mi líbil asi i víc než původní verze. Bylo to konzervativní auto, ale proporčně zajímavé... taky se mi to líbilo víc než nová SUVka.
https😐/www.autoopat.cz/…i-Outdoor_21.jpg
Interiér celkom šiel, ale proste s atribútmi malého auta a pár cm na šírku by určite potešilo. Traja vzadu sa tlačili podobne ako vo Fábke. S kufrom máš pravdu, ale podľa mňa aj tenmnohým vyhovoval, dnes chceme často litre len zo zvyku, aj keď ich príliš nevyužívame. Ale z pohľadu štýlu a dizajnu (exteriér, k interiéru by nejaké výhrady boli) jej nejde nič vyčítať, práve naopak. Po dlhej dobe a žiaľ aj na dlhú dobu to bola jediná svojbytná a zároveň aj pekná, nápaditá a príťažlivá Škoda. Prečo jej potom vzali tie kruhové svetlá a nepostavili aj ďalšiu generáciu v rovnakom jazyku, tomu nerozumiem. Stačil trochu väčší kufor, sviežejší interiér, a nemala by konkurenciu ani medzi súčasnými SUV alebo crossovermi. Konzervatívna podľa mňa až tak nebola, iba interiérom, to bola ťažká škodovácka klasika, a možno technikou. Ale zvonka, hlavne teda pred FL bez chyby. Po facelifte stratila veľký kus svojho ja.
Hele... furt nesouhlasím. Jaké atributy malého auta? Yeti byla platforma Octavie, s bonusem vyššího posazu... s Fabií to podle mě nemělo nic společného - v interiéru.
Kufr - nejde ani tak o litry jako o dýlku kufru. Pak to možná trošku řešily ty posuvný sedačky, takový auto jsem asi neviděl...
Co se ostatních Škodovek týče, tak se asi úplně neshodneme... hlavně Superb je nádherný, ale i třeba trojková Octa v lepších verzích se mi líbí.
Kufr - nejde ani tak o litry jako o dýlku kufru. Pak to možná trošku řešily ty posuvný sedačky, takový auto jsem asi neviděl...
Co se ostatních Škodovek týče, tak se asi úplně neshodneme... hlavně Superb je nádherný, ale i třeba trojková Octa v lepších verzích se mi líbí.
No tak hlavně asi ten větší kufr... 😄
Karoq je menší a levnější auto, je to ekvivalent Octavie a Kodiaq je ekvivalent Superbu (i cenový). Octavií se prodá taky víc než Superbů... prostě proto, že jsou levnější. Vzhledem k tomu bych řekl, že je rozdíl v prodejích mezi Kodiaqem a Karoqem překvapivě malý a že je to spíš morální vítězství Kodiaqu (za H1 v Evropě 54t vs 40t pro Karoq). Taky je to ale asi tím, že se Karoq ještě naplno nerozjel.