Novinky
Ministerstvo řeší zvýšení povolené rychlosti na dálnicích. Kde všude bychom mohli jezdit 140 km/h?
51 komentářů
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
A jsme dost silni? Ma to cenu?
Tohle mi prijde jako mala domu pro firmy co budou casem po cele republice menit menit tabule s 130 za 140, a pritom co se pro ridice zmeni? V podstate nic. Tohle mi hlava nebere. Misto toho aby se na nejbezpecnejsich usecich (dostatecne siroke, normy respektujici, oplocene, kvalitni povrch) udelal smysluplny skok na 150-160km, a s postume vylepsovani dalnic se tento limit rozsiroval na dalsi useky tak se ztraci cas a penize s +10kmph? Vysledek pro me nula (furt pojedu tacho 150-160, neb je to na CR prijemna cestovni rychlost), nebo spis to pro nas vsechny bude jeste do minusu, protoze po podobnem "uvolneni okovu" se zase najdou zdruzeni volajici po vic kamerach, vic usekovych merenich, vic policajtu ve vic oktavkach atd. atd. atd. nedejboze tu stoctyricitku prekrocit.
Skutecne vyhra. 😢
Tohle mi prijde jako mala domu pro firmy co budou casem po cele republice menit menit tabule s 130 za 140, a pritom co se pro ridice zmeni? V podstate nic. Tohle mi hlava nebere. Misto toho aby se na nejbezpecnejsich usecich (dostatecne siroke, normy respektujici, oplocene, kvalitni povrch) udelal smysluplny skok na 150-160km, a s postume vylepsovani dalnic se tento limit rozsiroval na dalsi useky tak se ztraci cas a penize s +10kmph? Vysledek pro me nula (furt pojedu tacho 150-160, neb je to na CR prijemna cestovni rychlost), nebo spis to pro nas vsechny bude jeste do minusu, protoze po podobnem "uvolneni okovu" se zase najdou zdruzeni volajici po vic kamerach, vic usekovych merenich, vic policajtu ve vic oktavkach atd. atd. atd. nedejboze tu stoctyricitku prekrocit.
Skutecne vyhra. 😢
To asi nedají, to bude na limitu a často i za limitem dost velké části nově příchozích povozů s pohony z robertků 😁
Ne že by už teď většina elektro nejezdila ve vláčku s kamiony v pravém, pokud se vydají na dálnici.
Ne že by už teď většina elektro nejezdila ve vláčku s kamiony v pravém, pokud se vydají na dálnici.
Každé zvýšení je dobré. 160 by samozřejmě bylo lepší, ale i tohle je lepší, než nic 😉
Ano 140 je v pohodě. Nemyslím si že se stane na silnicích něco zásadního. Lidi budou jezdit jako do teď. Osobně teď jezdím do 160 ti a neplánuju jezdit víc ani když se zvýší max rychlost. Nemá to význam. Jen se prostě legislativa přiblíží realitě. Akorát se už nebudu muset bát, že mě změří. 😁
Už hodinu před plánovaným začátkem protestu dorazilo do Malieveldu na pět set traktorů. Mnohé měly transparenty. „Žádní farmáři, žádné jídlo.“ Tři lidé byli zadrženi.
„Cítíme se, že jsme byli zahnáni jako blbci do rohu městskými týpky, kteří přijdou a řeknou nám, jak by to mělo fungovat na venkově,“ uvedl jeden z organizátorů protestu Mark van der Oever.
Liberální poslance Tjeerd de Groot vyzval ke snížení stád a hejn na polovinu, což by znamenalo, že se bude chovat o šest milionů méně prasat a o 50 milionů méně kuřat, protože cílem má být udržitelné zemědělství. To pobouřilo rolníky.
„Cítíme se, že jsme byli zahnáni jako blbci do rohu městskými týpky, kteří přijdou a řeknou nám, jak by to mělo fungovat na venkově,“ uvedl jeden z organizátorů protestu Mark van der Oever.
Liberální poslance Tjeerd de Groot vyzval ke snížení stád a hejn na polovinu, což by znamenalo, že se bude chovat o šest milionů méně prasat a o 50 milionů méně kuřat, protože cílem má být udržitelné zemědělství. To pobouřilo rolníky.
Jsem rad, ze uz je vse vyreseno a ministerstvo dopravy ted upnulo vsechny svoje sily k tomu abych usetril na nasich dalnicich nekolik desitek sekund casu. Parada. To bude radosti az mi navigace zahlasi, ze budu doma o 49 sekund drive.
budeš se divit ale v Rakousku se na takových úsecích snížila nehodovost ale lidem jako ty to nemá cenu vysvětlovat
v Austrálii také zvyšovali rychlost a taky se jim snížila nehodovost
v Austrálii také zvyšovali rychlost a taky se jim snížila nehodovost
O tom jsem taky slyšel. Myslím, že 140 je úplně v pořádku. Limit 130 byl stanoven pro úplně jiné vozy a i nové úseky dálnic - zvláště ty víceproudé jsou k tomu vhodné. Vybere se možná méně na pokutách, ale to je tak asi vše...
Jo jo cetl jsem neco ze tam snad loni bylo asi 5 nehod letos 3, takze asi diky 140 je o dve min. Pockal bych s hod ocenim po vice letech. Nase dalnicni super sit snese porovani s tou rakouskou a urcite i australskou. Takze posledni co ji chybi je 140 a uz to bude skoro dokonale
V Nórsku diaľnice prakticky nemajú. Po okreskách sa jazdí 80, sneh tam je pol roka a s nehodovosťou sú na tom lepšie ako my. Ako to vysvetlíš?
Dôležitá je kultúra vodičov a tá u nás chýba. V Australii dali neobmedzenú rýchlosť na ceste čo patrí k menej frekventovaným. A v Rakúsku ten e😜eriment beží príliš krátko, aby z toho mohli byť relevantné dáta. To je ako zaviesť v obci 30km/h a po dvoch mesiacoch keď náhodou padne menej chodcov sa pochváliť ako to funguje.
Dôležitá je kultúra vodičov a tá u nás chýba. V Australii dali neobmedzenú rýchlosť na ceste čo patrí k menej frekventovaným. A v Rakúsku ten e😜eriment beží príliš krátko, aby z toho mohli byť relevantné dáta. To je ako zaviesť v obci 30km/h a po dvoch mesiacoch keď náhodou padne menej chodcov sa pochváliť ako to funguje.
V Rakusku ten "e😜eriment" bezi uz vyse roka, na dvoch usekoch A1 (spolu ~120km). Takze ziadne dva mesiace...
Co moze byt kultura vodicov, ked obmedzuju rychlost a len tu meraju 😄 To je jedno, aku v obci zavedu rychlost, aj tak to ludia nedodrzuju.
Musím říct, ze některé příspěvky nechápu. Zdá se vám 140 moc? Tak jezděte 130, 120... Nejvyšší povolenou rychlost přeci nemusíte využít. Ale kde se furt bere ta potřeba přenášet své preference na ostatní a určovat jim, co mají dělat?
Díval jsem se na https😐/kralmotoru.cz/…vrope-i-ve-svete a v podstatě všudě v Evropě je maximálni rychlost někde mezi 110-130 km/h Myslím si, že je to celkem málo vzhledem k tomu, jak jdou auta neustále dopředu. Podle mě by nebyl problém nechat to rovnou na 150.
Kdyby zvýšili rychlost při předjíždění o 10 km/h, tak by to platilo při různých limitech i u náklaďáků a ušetřilo by se na značkách. Mělo by to benefit navíc: Řidiči by přestali tak zvaně dávat lekci a trestat rychleji jedoucí řidiče. Nepoznali by totiž jestli jede o 10 km rychleji nebo víc. Toto rovnostářství způsobuje mnoho nehod.
Kazdopadne ta 110 je tam kde je spis v dusledku toho ze se nekdo rozhodl na dvouproudovou dalnici namalovat 3 pruhy, nez ze by resil propustnost.
😄
Pri neobmedzenej rychlosti by ludia davali vacsi pozor, lebo clovek si 2x rozmysli, ci niekomu vojde do pruhu autu, ktore kludne moze ist aj 200.
Trojpruh pri Budapesti ti pride prazdnejsi mozno len preto, ze si tam nejazdil v spicke.
Vecer je aj BA-TT poloprazdna a nie je problem tam ist 150 na tempomat. Rano postacuje vobec ist.
Poukazujem na to, ze nie je dolezita ani tak rychlost, ako rozumne odstupy a ohladuplnost.
Jezdím každý den po dálnici do práce a při 150km/h tempomat předjíždím 98% aut.
A to jezdím po D10, kde lítají služebáky do Škodovky.
Většina lidí na dálnici jezdí dokonce pod limit okolo 120-130km/h tachometrových a samozřejmě imrvere v levém pruhu.
Vezmi si, kolik aut se táhne za kamiony a autobusy v pravém pruhu.
Já to moc nevyužiji, ale rozhodně s tím souhlasím. Nevidím důvod, proč uměle posouvat rychlejší řidiče do pásma přestupků, když ta cesta to umonžnuje a jejich auta taky.