Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Octavia IV na posledních kresbách před oficiální premiérou. Podívejte se

16 komentářů

holden1
ubohost skodovky je zoufala. skodovka je hnuj pro dobytek. skodovkou jezdis protoze musis. skodovka se nekupuje ale fasuje
Anonym
Tvůj problém je...že i trollovat se musí umět.
Ty si myslíš, že trollíš a ve skutečnosti se ztrapňuješ.
Podobně jako třeba úchyl, kterej si myslí, že když mu holka kadí na xicht, je to sex.
:-! :-! :-!
...takhle se to dělá, troubo.
3_diamanty
pecka jak si to dal .. :yes:
webpaja
:yes: 😉
holden1
jo tak takhle to maj skodovkari. holka se*re uchylovi na hlavu je to samy jako ze skodovka se*re skodovkarum na hlavu. tak to ty skodovkare nechapu ze se chtej v tech sr*ackach porad hrabat. skodovka je hnuj pro dobytek. skodovkou jezdis protoze musis. skodovka se nekupuje ale fasuje
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CerVus
Tak jako služebák to bude dobré auto. Už to alespoň nebude tak šeredné jako předchůdce. Vzhledově se od toho ani nedalo moc čekat. Škoda se drží hodně při zemi a svou inspiraci ledničkami prostě nezapře.
Anonym
ty obrázky jsou 95% správně.
3_diamanty
tak snad mas pravdu... lebo takato octavka by bola sik.. teda moc pekna :yes:
ptr078
Tak to je dobra sprava, golf 8 mi z fotiek nesedi. Ak bude 2l tsi manual a multilink v kombi, tak mozno vymenim moj golf. Uvidime co leon
stormrider
4. Octavia je opravdu pěkné auto, velký posun vidím hlavně uvnitř, kde ta současná už přeci jenom ztrácí dech.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
rokyta.p
No i kdyby, podstatných je těch 5% které stále chybí a ty rozhodnou. Za mě to není samozřejmě špatné, ale fotky se točí pořád v kruhu a podle nich zatím nevidím důvod, proč právě tohle auto koupit. To už mě víc zaujal i zeman po rekonvalezcenci dle Reflexu 😁 Scala alespoň přinesla jiná přední světla, i když neříkám že zrovna šťastná a zajímavější prostředek přístrojovky. Kodiaq, Karoq a zejména teď Kamiq se také něčím odlišují. Tak já myslím, že i O4 bude muset mít nějaký svůj prvek. Který ale autoři buď neznají nebo se nesmí prokecnout.
h.onzyk
No tak jestli to bude dvouramennej volant a dotykový ovládání palubních systémů tak potěš koště.
Matj Hjek
Hahá viděl jsem ji na živo asi dvacetkrát,a to ve více barvách :-}
spaleny6
Ze předu dobrý, ze zadu Volvo. Ale nejsem cílovka, tak je jedno co si myslím.