Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMercedes-Maybach GLS je opulentní SUV pro bohaté lidi. Se zvláštním vkusem
70 komentářů
_Karel_
Opravdu jen 209kmh?
To opravdu jen = mi asociuje výsledky aktuálního losího testu
Audi e-tron = 60 km/h
RR Evoque = 63 km/h
BMW X7 + Mazda CX-3 + Škoda Kamiq + Toyota Camry = 65 km/h
Škoda Scala = 68 km/h
DS3 Crossback + Mazda 3 Sedan + VW T-Cross + Toyota RAV4 + Toyota Corolla + Renault Clio + Peugeot 208 = 70 km/h
Tesla Model 3 + BMW 135i = 73 km/h
Toyota Supra = 75 km/h
Jen připomenu že v roce 1999 to Citroen Xantia Activa V6 dal za 85 km/h = a dodnes ho žádný Porsche, McLaren, Audi R8.. prostě nikdo nepřekonal :yes: :-!
Audi e-tron = 60 km/h
RR Evoque = 63 km/h
BMW X7 + Mazda CX-3 + Škoda Kamiq + Toyota Camry = 65 km/h
Škoda Scala = 68 km/h
DS3 Crossback + Mazda 3 Sedan + VW T-Cross + Toyota RAV4 + Toyota Corolla + Renault Clio + Peugeot 208 = 70 km/h
Tesla Model 3 + BMW 135i = 73 km/h
Toyota Supra = 75 km/h
Jen připomenu že v roce 1999 to Citroen Xantia Activa V6 dal za 85 km/h = a dodnes ho žádný Porsche, McLaren, Audi R8.. prostě nikdo nepřekonal :yes: :-!
Jestli jsi chtěl tím výčtem +těmi supersporty poukázat na to, že nemá smysl brát losi testy smrtelně vážně, tak s tebou tentokrát souhlasím.
To píšeš protože nevycházej podle tvejch představ?
No mě přijdou zajímavý = a mrzí mě že lidi masovějš nekupovali Xantii Activa V6 = něco takovýho současnýho by se mi asi líbilo. Rozhodně víc než směr jakym sme se vydali https😐/www.autoforum.cz/…ez-uplny-zaklad/
Připomenu že ty testy nemusej bejt absolutně srovnatelný = tenhle aktuální je dělanej COTY. A zajímavost ke Škodovkám = a takovej případ v historii neni znám = museli jim deaktivovat AEB = škodovka kužely vyhodnocovala jako překážku a prostě DUPLA sama na brzdy :-!
No mě přijdou zajímavý = a mrzí mě že lidi masovějš nekupovali Xantii Activa V6 = něco takovýho současnýho by se mi asi líbilo. Rozhodně víc než směr jakym sme se vydali https😐/www.autoforum.cz/…ez-uplny-zaklad/
Připomenu že ty testy nemusej bejt absolutně srovnatelný = tenhle aktuální je dělanej COTY. A zajímavost ke Škodovkám = a takovej případ v historii neni znám = museli jim deaktivovat AEB = škodovka kužely vyhodnocovala jako překážku a prostě DUPLA sama na brzdy :-!
Já jsem samozřejmě pochopil, že pointou byl E-tron. A je mi to docela fuk. Klidně to nakopiruj do všech diskuzi, dvě jsou málo.
Až bude losi test brát v úvahu i rychlost na výjezdu, bude to zajímavější.
Až bude losi test brát v úvahu i rychlost na výjezdu, bude to zajímavější.
No to je spíš obráceně = pro TEBE je asi pointa podstata e-tron = pro mě leda trochu překvápko, ale to i u víc aut. Podobný věci sem dávám BEZ ohledu na to kdo zrovna vyhraje nebo prohraje. SME rozdílní = mě přijde lepší to brát OBRÁCENĚ. Prostě si koupit to co vyhraje je nejlepší technicky nejzajímavější = v hifi i autech. Takže MĚ mrzí že neni něco jako současná generace tý Xantia Activa
Tebe viz i tvá reakce = zřejmě mrzí jak dopadlo audi. No a PROTOŽE v mnoha podobnejch testech, pár sem jich tady taky citoval nedopadaj prémiově a od mládí čtu od lidí typu Vaculík že to NENI Vorsprung durch Technik = tak to co je bez ohledu na značku hledám. Ta Xantia Activa V6 = se mi líbí fakt hodně
Losí test neni o rychlosti od apexu = ale o docela častym vyhýbacim manévru = v jaký rychlosti eště..
To mi připomnělo http😐/www.autoforum.cz/…s-protijedoucim/
Tebe viz i tvá reakce = zřejmě mrzí jak dopadlo audi. No a PROTOŽE v mnoha podobnejch testech, pár sem jich tady taky citoval nedopadaj prémiově a od mládí čtu od lidí typu Vaculík že to NENI Vorsprung durch Technik = tak to co je bez ohledu na značku hledám. Ta Xantia Activa V6 = se mi líbí fakt hodně
Losí test neni o rychlosti od apexu = ale o docela častym vyhýbacim manévru = v jaký rychlosti eště..
To mi připomnělo http😐/www.autoforum.cz/…s-protijedoucim/
Losí test nelosí test, zrovna nedávno v noci si přede mnou jedoucí E-Tron pohrával a brzo zmizel mejm skromnejm 200koníkům v 1200kg autíčku v DE 😁 moc rád bych se podíval jak takhle zmizí Scala atd. losí test nelosí test, zatáčka nezatáčka :yes: Pravda ale je, že u nabíječky bych ho stejně předjel 😒] v reálu nepodstatné
No to by ti zmizela i ta Supra, 135i nebo Tesla 3 = a vynikající maj i ten losí test 😄
Edit = tak mám pocit, že dneska tu palcuje = Karel? :-!
Edit = tak mám pocit, že dneska tu palcuje = Karel? :-!
Co je to za losí test? Maj tam všichni strašně málo.
na km 77 naměřili TM3 přes 80km/h.
Nicméně třeba Kodiaq 1,4tsi 4x4 zajel velmi dobrej výsledek (77km/h) a napráskal RAV 4 rozdílem několika třid (71km/h)..
Pokud chceš pomlouvat audi, bylo by fér připomenout, že Q8 dalo velmi slušných 79km/h a docela jistě. Což je mimochodem totéž, co dalo ve stejným testu M2C. Jasně s SUV nejde jezdit...
A to celý dokazuje pouze to, že celej losí test je pouze jedna z mnoha možností zkoušek a testů..
na km 77 naměřili TM3 přes 80km/h.
Nicméně třeba Kodiaq 1,4tsi 4x4 zajel velmi dobrej výsledek (77km/h) a napráskal RAV 4 rozdílem několika třid (71km/h)..
Pokud chceš pomlouvat audi, bylo by fér připomenout, že Q8 dalo velmi slušných 79km/h a docela jistě. Což je mimochodem totéž, co dalo ve stejným testu M2C. Jasně s SUV nejde jezdit...
A to celý dokazuje pouze to, že celej losí test je pouze jedna z mnoha možností zkoušek a testů..
To už je NEMOC = a VÁŽNÁ! Opsání výsledků testu dělanýho evropskejma novinářema v COTY = je POMLOUVÁNÍ audi :yes: :-!
Fakt SÍLA :😉
ObjektiVWitě zdar 😄
No bravo Xantia Activa V6 a z tohohle posledního testu = bravo BMW 135i, Toyota Supra a Tesla 3
Range Rover Evoque a audi e-tron = dost zklamání 😐
Fakt SÍLA :😉
ObjektiVWitě zdar 😄
No bravo Xantia Activa V6 a z tohohle posledního testu = bravo BMW 135i, Toyota Supra a Tesla 3
Range Rover Evoque a audi e-tron = dost zklamání 😐
Seš vážně blb. Já se zeptal, odkud si ty čísla vzal. Co jsem uváděl je na Youtube na kanálu km77, podívej se na průběh jíz a pak tu plkej. Q8 vypráskala napříč spektrem od X5 až po TMX. Což potvrzuje mimořádnej a třídně nejlepší SUV podvozek co je aktuálně na trhu (ikdyž ta X5 je na tom vlastne skoro steně, neumí jen aktivní stabilizátory s vzducehm). Tečka. A taky mimochodem opět průser Toyoty. Tečka.
Edit😒br /> Ano, TM3 a Xantie Activa pořád top. Škoda, že to citroen vzdal a MB začal dělat úplně jinak
Edit😒br /> Ano, TM3 a Xantie Activa pořád top. Škoda, že to citroen vzdal a MB začal dělat úplně jinak
Seš blb + navíc drzej. Máš to tam JASNĚ napsaný = žes to nepochopil, nojo si blb..
To cos napsal = je fakt hodně smutná křeč
COTY = evropský motoristický novináři včetně našich. Myslim že ti na tvý a TEČKA = dost kašlou :😉
Fakt SÍLA = no tak po tvym: objektiVWitě NEzdar 😄
Mimochodem = ne průser nějaký toyoty, ale spíš nějakýho kesumba :no:
To co si nějaká natvrdlá nula s IQ tykve dovolí jen na základě citace testů COTY = to je fakt smutný. Di se mlátit hlavou do zdi = třeba se ti rozsvítí 😉
Pro nás ostatní = nezaslepený fanatiky = bravo Supra, 135i, Tesla 3 a respekt XANTIA ACTIVA :yes:
To cos napsal = je fakt hodně smutná křeč
COTY = evropský motoristický novináři včetně našich. Myslim že ti na tvý a TEČKA = dost kašlou :😉
Fakt SÍLA = no tak po tvym: objektiVWitě NEzdar 😄
Mimochodem = ne průser nějaký toyoty, ale spíš nějakýho kesumba :no:
To co si nějaká natvrdlá nula s IQ tykve dovolí jen na základě citace testů COTY = to je fakt smutný. Di se mlátit hlavou do zdi = třeba se ti rozsvítí 😉
Pro nás ostatní = nezaslepený fanatiky = bravo Supra, 135i, Tesla 3 a respekt XANTIA ACTIVA :yes:
Dej sem odkaz na to měření už konečně! Chci vidět co je to za trať, že jim vychází jíný čísla než je obvyklé. Dej to sem ty šasku!
No tak na základě TOHOHLE zpytování svědomí a omluvy = OKAMŽITĚ skáču.. 😁
Ty si fakt MIMOŇ 😄
Drsnej fór byly i ty škodovky = co by v případě skutečnýho losího testu.. 😐
Buď rád že nezmiňuju test AEB 😉
Ty si fakt MIMOŇ 😄
Drsnej fór byly i ty škodovky = co by v případě skutečnýho losího testu.. 😐
Buď rád že nezmiňuju test AEB 😉
OK, končím. Opět jsem tě vyargumentoval. Připisuju si bod!
PS dávej bacha, ať se nepřevrátíš 😁DD
PS dávej bacha, ať se nepřevrátíš 😁DD
Jj TO je logika ála kesumb :yes: :-!
Ty buď rád že sem neopsal i test AEB 😄
BMW 135i = 85 km/h
Subaru Forester = 85 km/h
Toyota Supra = 80 km/h
.
.
Audi e-tron = 65 km/h
VW T-Cross = 45 km/h
Vysvětli proboha ZA CO SIS připsal bod (snad za blbost drzost?) to asi nevymyslíš, nebo? 😁
Ty buď rád že sem neopsal i test AEB 😄
BMW 135i = 85 km/h
Subaru Forester = 85 km/h
Toyota Supra = 80 km/h
.
.
Audi e-tron = 65 km/h
VW T-Cross = 45 km/h
Vysvětli proboha ZA CO SIS připsal bod (snad za blbost drzost?) to asi nevymyslíš, nebo? 😁
Hm, v jednom testu BMW o 2km pomalejší, než Supra, ve druhým o 5km(!!!) rychlejší, než Supra.
Začínám to brát vážně, tyhle testy.
Odkaz by vážně nebyl?
Začínám to brát vážně, tyhle testy.
Odkaz by vážně nebyl?
Je to kravina, jak by asi tak mohl být rozdíl mezi Foresterem a T-Crossem 40km/h. Každýmu kdo není úplně vyplej dojde, že takovej rozdíl není možnej. Je to pochopitelně o tom, kde kdo tu rychlost měří a jak je nastavená stabilizace. Proto je celej losí test k ničemu, respektive skoro k ničemu.
No = tohle už je FAKT IDIOCIE 😁
Zrovna takovejhle příspěvek = se zdvojí = to je ale NÁHODA :-!
Hele vymysli si že to je spiknutí evropskejch novinářů PROTI tvý hlavě = a máš to, vyřešeno
Jinak ty rozdíly = sou fakt docela velký, o tom žádná. Jen si OPĚT stejně jako si nepochopil co to znamená COTY = tak teď zopakoval s AEB
Zrovna takovejhle příspěvek = se zdvojí = to je ale NÁHODA :-!
Hele vymysli si že to je spiknutí evropskejch novinářů PROTI tvý hlavě = a máš to, vyřešeno
Jinak ty rozdíly = sou fakt docela velký, o tom žádná. Jen si OPĚT stejně jako si nepochopil co to znamená COTY = tak teď zopakoval s AEB
Hm, když zadám do gůglu "COTY moose test", první relevantní odkaz je "Toyota RAV4 fails the moose test – the car shows dangerous behavior". 😁
Nic z toho, co jsi sem dával ty nemůžu najít. 😒
Nic z toho, co jsi sem dával ty nemůžu najít. 😒
Stejně jako na základě testů přenastaví ty škodovky = co prostě zastaví, tak je zřejmě už předělaná elektronika RAVky
Jak sem psal výsledky bych si TIPNUL trochu jinak, zajímavý byly i rozdíly v AEB. Nezajímavej byl kesumb = co je moc to je příliš 😐
Jak sem psal výsledky bych si TIPNUL trochu jinak, zajímavý byly i rozdíly v AEB. Nezajímavej byl kesumb = co je moc to je příliš 😐
Bohužel odkazy nebudou. Jen časopisy... 😁
Jinak - samozřejmě ano - stabilizace. Mě by přišlo ok měřit nájezdovou rychlost a rychlost na výjezdu a jako výsledek uvádět průměr mezi nimi. Zpomalit o 30kmh není takový umění.
Jinak - samozřejmě ano - stabilizace. Mě by přišlo ok měřit nájezdovou rychlost a rychlost na výjezdu a jako výsledek uvádět průměr mezi nimi. Zpomalit o 30kmh není takový umění.
Tak sem ti ho chtěl dát do SZ = a v týhle báječný platformě = to nejde. Asi možná mě máš zablokovanýho = a zatimco tady to nefunguje SZ to zablokovalo? Nevim = od předělání je to TAKOVEJ ... že fakt věřim žes to tipnul správně = myslim komu to machi(avelli) zadal 😁
Na webu je zatim jen výcuc, ale prý časem doplní https😐/www.automobilrevue.cz/…ousky_47564.html
Na webu je zatim jen výcuc, ale prý časem doplní https😐/www.automobilrevue.cz/…ousky_47564.html
A máš to, dáváš provokatérovi večeři i s dezertem. Chtěl jsi ho krmit a nechat se dusit nesmysly 😉
Černá je bílá, rozumíš Kesumb? 😁
Černá je bílá, rozumíš Kesumb? 😁
Nad tímhle se už jen usmívám, tro(t)lla mám na black listu, tak se mi mnohem snáze roluje, než zas narazím na nějakou normální diskusi. Je to prosté a účinné řešení, doporučuju. 😉
Zbytečně honíme auta přes peníze, podle všeho stačí Xantia. Přes týden jezdívána víkend vyhodíš sedačky a dáš si okruh 😉
Tebe to že desítky let starej Citroen Xantia dodnes vymetá se všema Porsche atp. nějak bere 😄
Tos vymyslel CO? Je fakt že kdyby Xantia Activa V6 byla dodnes lepší než nějaký Pašíkové apod. = zasloužila by respekt ale chápat by to šlo = tohle je možná eště větší rána než že na letošní NEJVĚTŠÍ evropský každoroční akci kolem aut = byla nějaká 208 a Clio apod. lepší než e-tron za pár milionů
Tos vymyslel CO? Je fakt že kdyby Xantia Activa V6 byla dodnes lepší než nějaký Pašíkové apod. = zasloužila by respekt ale chápat by to šlo = tohle je možná eště větší rána než že na letošní NEJVĚTŠÍ evropský každoroční akci kolem aut = byla nějaká 208 a Clio apod. lepší než e-tron za pár milionů
Zajímavý, že na km77 to E-tron zvládl i v 77kmh. Asi jinej gang.
https😐/www.youtube.com/watch?…
Nebyl by vážně ten odkaz, Hamunasakro?
https😐/www.youtube.com/watch?…
Nebyl by vážně ten odkaz, Hamunasakro?
No řekněme si to narovinu, na km77 je video, rozbor a ukázka rychlostí. Humáč sem dal nějakej vysněnej "test", kterej se mu hodí do kapsy.
Ostatně ta Ravka je uvedená jako průšvih snad všude😒br />https😐/www.motor1.com/…rav4-moose-test/
https😐/www.thedrive.com/…l-the-moose-test
Ale je to jenom ukázka zaslepenosti místního šaška, jinak je to údaj skoro o ničem.
Ostatně ta Ravka je uvedená jako průšvih snad všude😒br />https😐/www.motor1.com/…rav4-moose-test/
https😐/www.thedrive.com/…l-the-moose-test
Ale je to jenom ukázka zaslepenosti místního šaška, jinak je to údaj skoro o ničem.
Hele kesumbe = zklidni se jo? Že si blbej je mi fuk, že netušíš ani s nápovědama co to je COTY taky = ale ŽE svou blbost neznalost frustraci že evropský novináři napříč státama došli k výsledkum který tobě nevoní = proměňuješ ve ŽVÁSTY proti mě = tak to mi VADÍ
Chápeš to že za fakt ZASLEPENÝHO šaška ***a trapáka = si ty?
Takže drž hubu = a dál a dál ze sebe nedělej eště většího ubožáka = dík 😐
Chápeš to že za fakt ZASLEPENÝHO šaška ***a trapáka = si ty?
Takže drž hubu = a dál a dál ze sebe nedělej eště většího ubožáka = dík 😐
Jej, nesnesl si tíhu argumentů. Chápu. Třeba se z toho vyspíš...
Viz já 21:53 závěr = a jak vidno nezlepšuje se to
Komu neni rady..
..ten je kombinací neznalosti nepoučitelnosti a drzosti = zkráceně KESUMB
Komu neni rady..
..ten je kombinací neznalosti nepoučitelnosti a drzosti = zkráceně KESUMB
Hele, existuje nějaký všeobecně uznávaný měření losího testu (km77), a pak tu máme nějaký novináře, kteří změřili cosi kdesi. No a ty tomu říkáš tíha argumentů.
Ano, možná teď změnili sw RAVky, že teď zabrzdí v losím testu daleko víc. Mě z toho nic zajímavýho nevychází.
Ano, možná teď změnili sw RAVky, že teď zabrzdí v losím testu daleko víc. Mě z toho nic zajímavýho nevychází.
Ale, já ho jenom trošku potrénoval, aby se mu líp usínalo😁
Je to totiž celý fuk, když každej měří rychlost někde jinde. Což jsem psal nahoře. Je to o podstatě testu, kde někdo naráží na fakt, že jde o to bezpečně se vyhnout překážce, tzn klidně razantně zpomalit a nepřijít o ovladatelnost. A jiní z toho dělají kuželovou dráhu.. Proto jsem hned nahoře psal, že je to k ničemu. Ale šašek se toho chytl tak co.
Je to totiž celý fuk, když každej měří rychlost někde jinde. Což jsem psal nahoře. Je to o podstatě testu, kde někdo naráží na fakt, že jde o to bezpečně se vyhnout překážce, tzn klidně razantně zpomalit a nepřijít o ovladatelnost. A jiní z toho dělají kuželovou dráhu.. Proto jsem hned nahoře psal, že je to k ničemu. Ale šašek se toho chytl tak co.
Sorry, já myslel, že to psal Hamuna. Přehlídl jsem se, resp. jsem myslel, že reaguju na hamunu. 😉
Od POMLOUVÁŠ AUDI přes NEVIM CO JE COTY a NETUŠIM CO JE AEB test = po VŠECHNO SEM JEN HRÁL
Nebudeš ty KESUMB? K tomu viz já 21:53 by se asi mělo přidat = bez koulí 😄
Jj znalosti dráždí = no mě tvoje NE- vlastně taky 😁 :-!
Nebudeš ty KESUMB? K tomu viz já 21:53 by se asi mělo přidat = bez koulí 😄
Jj znalosti dráždí = no mě tvoje NE- vlastně taky 😁 :-!
prdlajs hrál, nejseš schopnej uznat, že na jiným měření dopadly jiný značky výborně a ty tebou zmiňovaný zase hůř.
Co je COTY nevím, neviděl jsem od nich jediný měření a nevím co vlastně meřili. To je na rozdíl od km77, kde je to přesně napsaný. Tvojí řečí: viz já v 21:05. Nejsi schopnej specifikovat, co tebou uvedený testy vlastně měřily a proč vyšly zásadně jinak než je obvyklé.
A uvedení testu brždění znamenalo jako co? Tvůj pokus, abych si vygooglil nějakej zapomenutej článek, kterej si náhodou našel. Ne neudělal jsem to a je mi to jedno. Protože to nemá s tím, co jsem chtěl vědět na začátku nic společnýho. A to bylo, proč tebou zmiňovanej test vchází jinak než je obvyklé.
Co je COTY nevím, neviděl jsem od nich jediný měření a nevím co vlastně meřili. To je na rozdíl od km77, kde je to přesně napsaný. Tvojí řečí: viz já v 21:05. Nejsi schopnej specifikovat, co tebou uvedený testy vlastně měřily a proč vyšly zásadně jinak než je obvyklé.
A uvedení testu brždění znamenalo jako co? Tvůj pokus, abych si vygooglil nějakej zapomenutej článek, kterej si náhodou našel. Ne neudělal jsem to a je mi to jedno. Protože to nemá s tím, co jsem chtěl vědět na začátku nic společnýho. A to bylo, proč tebou zmiňovanej test vchází jinak než je obvyklé.
Já přece vim že to nehraješ = zkus příště hrát inteligentního :-!
Napsat o každoroční megaakci za účasti všech zemí kontinentu NĚJAKEJ ZAPOMENUTEJ ČLÁNEK = ty si fakt KESUMB :yes: 😁
Jinak viz já 22:42 hlavně předposl. odstavec
Napsat o každoroční megaakci za účasti všech zemí kontinentu NĚJAKEJ ZAPOMENUTEJ ČLÁNEK = ty si fakt KESUMB :yes: 😁
Jinak viz já 22:42 hlavně předposl. odstavec
No karle to je ale fakt tíha argumentů = ti uniklo že porovnávášš něco jako ACZ vs novináře tvýho KONTINENTU
Že viz já 16:52 bys možná preferoval to auto.cz = před zástupcema ze všech států = nojo no
Hele objevil se kesumb a udělal ze sebe KESUMBa = tou závěrečnou okecávkou = všechno přebil. Moc ubožejš to už nejde
Pleteš si španělskou redakci km77 a originál švédskej Teknikens Värd = kterej je TEN ORIGINÁL. Losí testy sou fakt LOSÍ = na našem kontinentu skandinávský = a tenhle aktuální test kterej se roky dělá za účasti novinářů ze všech států Evropy = se dělaj VE SKANDINÁVII
Mě závěry aktuálních testů = zajímavý přijdou = obecně sou jednak VĚTŠÍ rozdíly než bych v dnešní době čekal a jednak bych čekal trochu jiný pořadí
Že viz já 16:52 bys možná preferoval to auto.cz = před zástupcema ze všech států = nojo no
Hele objevil se kesumb a udělal ze sebe KESUMBa = tou závěrečnou okecávkou = všechno přebil. Moc ubožejš to už nejde
Pleteš si španělskou redakci km77 a originál švédskej Teknikens Värd = kterej je TEN ORIGINÁL. Losí testy sou fakt LOSÍ = na našem kontinentu skandinávský = a tenhle aktuální test kterej se roky dělá za účasti novinářů ze všech států Evropy = se dělaj VE SKANDINÁVII
Mě závěry aktuálních testů = zajímavý přijdou = obecně sou jednak VĚTŠÍ rozdíly než bych v dnešní době čekal a jednak bych čekal trochu jiný pořadí
Jasně že BYL = i když já to mám z obsažnější tištěný formy = ale způsob jakym mě o něj kesumb požádal = mi tak nějak nesed
alf1963
Koukám že MB chce trumfnout BMW kdo udělá hnusnější auto.
X7 je proti tomuhle etalon krásy. Stejně jako "obyčejné" GLS.
Už jsem GLS viděl naživo. X7 se mi na obrázcích nelíbila, naživo o něco lepší. GLS přesně obráceně, in natura jako ocucaný bonpari. 😉
GLS už jsem se i svezl, v očekávání GLE 😄 , je to o něco lepší než předchozí generace, předek už se tak nepotápí a interiér je soudobý, ale pořád bych dal přednost Rangi, X7 jsem ještě nejel. 😉
Tak som zvedavý, čo povieš na X7, mňa to totálne sklamalo, taký Escalade bez štipky bavoráckej DNA.
😄 😄 😄 😄 mne sa nazivo GLS celkom paci ( na rozdiel od X7 ). ale na Tvojom vyraze "ocucany bonpar" som sa fakt dobre zasmial 😄 😄 😄 radsej sa ani nepytam odkial to mas 😊
PowerHouse
Mít vpředu kolmé Zombie, to je znak moci, jsem mocný likvidující žralok. Prostě nezáleží na aerodynamice a taky na spotřebě.
To čtenáři zbožňují i na nové Octávce. Dříve měla Octávka jenom šikmé Zombie, nyní se propracovala taky ke kolmému. Tedy pokrok v dravosti.
Ještě je třeba mít pod světlama ty protiaerodynamické kapsy (taky u Octávky).
Designéři a spousta článků již hovořila o této dravosti.
To čtenáři zbožňují i na nové Octávce. Dříve měla Octávka jenom šikmé Zombie, nyní se propracovala taky ke kolmému. Tedy pokrok v dravosti.
Ještě je třeba mít pod světlama ty protiaerodynamické kapsy (taky u Octávky).
Designéři a spousta článků již hovořila o této dravosti.
3_diamanty
range rover... https😐/img2.auto.cz/…ull/5696169_.jpg :yes:
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Dinar
si s Maybachem nedá pokoj, pořád to zkouší. Jenže, lepší techniku, než co má v regálu, maybachu stejně nedá/dát neumí, a to, že obšije celý interiér dvoubarevnou kůží a místo masky dá nějaký chromovaný "luxus", prostě nestačí. Tohle auto nikdo nebude brát jako konkurenci pro Rollse nebo Bentley, je to zbytečný pokus, koupí GLS získá člověk to samé a ještě předvede dostatek vkusu. A pokud chce závan noblesy v kombinaci s rozumem (tj. není cílovkou Rollse, Bentley), koupí si Range Rover, styl a lepší auto. 😉
Range nenabídne třetí řadu sedadel, která je u X7 pro lidi do 180cm celkem použitelná. Jinak je ale na silnici lepším autem, v terénu mě pak X7 překvapila. :yes:
Mňa tiež takéto opulentné SUV úplne míňa, ale na druhej strane si myslím, že kupujúci tejto kategórie sa na to môže pozerať ako na alternatívu ku Cullunanu a spol. Technicky v ničom nezaostáva, luxusom a vypracovaním detto a v podstate ani tým dizajnom (Cullinan je tiež dosť špecifický dizajn, zvonku ako tehla s obrúsenými hranami a naživo tá predná maska pôsobí ako grécky chrám, obrovská až nevkusná).
Inak samozrejme vybavené GLS je rozumnejšou voľbou, to isté o polovicu lacnejšie.
Inak samozrejme vybavené GLS je rozumnejšou voľbou, to isté o polovicu lacnejšie.
Ty vykrádačky Rollse ve stylu dvoubarevné karoserie, prošívání interiéru atd... to je dost ubohé.
Ale tak Rolls na to nemá patent, to mě nevadí. Spíš jak vypadá finální výsledek, pro mě nevkusné.
no právě ta dvoubarevnost tomu podle mého dost škodí a už v jedné barvě by to vypadalo o dost líp... ovšemže pletivo na tomhle typu auta určitě ne.
Migi, no tak 😄 dvojfarebny lak predsa Maybach pouziva uz od svojho vzniku ... neviem, ci prave on s tymto neprisiel ako prvy ( pred RR )
Jde spíš o to odlišení, X7 a Cullinan si nikdo nespojí, ta auta jsou naprosto svébytná v každém ohledu, Maybach je jen GLS s jinou maskou. Podle mně takový model nedává smysl, a to ani nemluvíme o image značky, rolls, bentley stojí dnes úplně jinde než maybach. No, uvidíme jaké budou prodeje.
Zepředu dost nesourodé a přeplácané, zbytek ok.
Co chtěl autor říct tím nepasujícím tahokovem z Baumaxu, to opravdu nevím...