Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2020

Zpět na článek

Toyota Yaris SUV prozrazuje další detaily. I jako malé auto nabídne čtyřkolku

16 komentářů

KANKUNEN
vyrábět hybrid konkurenčně s čistým spalovákem. Ta 1,8 h je to nejlepší co může do města být a přitom nestojí majland.
Mikesus
I ta 1.5hsd v aktuálním yarisu není špatná ve městě.
Můj takový osobní žebříček kultivovanost a příjemnosti při pohybu ve městě je😒br /> 1.8, 1.5, 2.5 camry, 2.0, 2.5 rav4 ( nová ), pak dlouho nic a pak 2.5 RAV4 minulá gen.
3_diamanty
tak o corolle hybride uz dlhsie vravim ze v C segmetne by bola u mna dnes prva na rane :yes:

corolla je famozne auto ... este vyhrat aspon 18 tacov a no problem 😒] 😉 .. uplne sa v nej uz vidim
speedfred
...a nebolo by lepšie ASX ? Aj tak by si skončil v Golfe 😒]
.StenLi.
Clovek co polozi takuto otazku v zivote nesoferoval toyota hybrid.
Niemand
Unika ti pointa narážky na ASX. Nemá to nič spoločne s hybridom ani Toyotou.
.StenLi.
Je to priama reakcia na vyjadrenie ze Corolla hybrid by bolo prava volba v B segmente.

Tak co je pointa, pouc ma.
speedfred
Hybridov som už pár šoféroval, možno aj nejaký kúpim. Neznamená to ale že sú najlepšie.
Niemand
Pretože 3_diamanty spomenie ASX aj pod článkom o Porsche 911, tak je to auto už trvalo spojené s jeho osobou.
.StenLi.
Aha 😊 Nevsimol som si ze ho spomina tak casto.. zmiatla ma aj profilovka svetla z Pola.
KANKUNEN
Ty jsi tu poprvé nebo opravdu nedochází.
fOE
Ja sazim na T-cross / T-Roc. 😒]
.StenLi.
Tak ta fotka zadnej casti ukazuje ze toto auto nebude mat nic spolocne s doteraz uverejnovanymi fotkami a odkazmi na Raize dizajn, co je veeelmi dobre. Osobne by som privital aj vacsie prekrytie s exotickym CH-R dizajnom bez nezmyselne utopenych zadnych okien ktore sposobuju klaustrofobiu pasazierom na zadnych sedadlach.
Niemand
tak mne by sa niečo ako to Raize páčilo. CH-R sa u mňa a hlavne mojej polovičky diskvalifikuje tou zadnou častou. Ak by sa dizajnovo umiernili, tak pri dĺžke okolo 4,1 metra môže priestorom konkurovať CH-R a zachová si veľmi rozumný pôdorys do mesta.
cudzinec11
od CH-R co najdalej, z toho auta nie je vôbec vidno von - dozadu a dozadu doboku...
Nieco praktickejsie a preklenejsie by ale bolo fajn, CH-R je od 20 do 30 tisis EUR, chcelo by to nieco do tych 20 tisíc, predavat by sa to malo dobre...
JosefBrofsky
Malá šikovná čtyřkolka, ale o trochu větší a civilnější než Jimny, by byla fajn, jen se obávám, že to zabijou cenou.