Ženeva 2020
se mi líbí, ale doufám, že přijde i full verze RS, a větší designový a motorový odvaz!
Tak pokud vím tak hybrid je jen jedna z variant. Bude tam i 2,0 TSI a 2,0 TDI. Podle mě by ryzí RS mělo mít benzín, ale když u do něj naroubovali naftu, tak proč ne hybrid.
....zatimco kombi ma spojler v barve karoserie...a na fotce cervene kombi s lesklym cernym spojlerem na strese...proc si to proboha po sobe autor neprecte alespon.. :no:
Jedná se o člověka, kterž předevčírem napsal, že AMG63 je vidlicový čtyřválec.
Nečekej od něj nic, vůbec nic.
😄
Nečekej od něj nic, vůbec nic.
😄
Asi si mě s někým pletete. O AMG 63 jsem v minulých dnech nepsal 😄
Teď jsem zhlédl vysvětlení na Top Speed sk, vystavovaný kus má spiler v černém lesku, ale na poslední chvíli se v MB rozhodli dát do série lakovaný. Autor asi četl ofic. vyjádření automobilky.
Dobrý den, viz oficiální tisková zpráva😒br />
"Verze liftback má černý zadní spoiler, verze kombi nabízí střešní spoiler v barvě vozu."
Jak píše kolega, Škoda zřejmě ještě změnila názor, jak to bude, protože v sadě fotografií jsou obě verze, s černým i červeným (v barvě karoserie) spoilerem u kombíku.
Jak píše kolega, Škoda zřejmě ještě změnila názor, jak to bude, protože v sadě fotografií jsou obě verze, s černým i červeným (v barvě karoserie) spoilerem u kombíku.
...s manuálem, tak toto RS bude velmi atraktivní volba. Ale nepochybuju o tom, že ceny budou pěkně přestřelené... 😒
Záměr je jasný, cena benzínové verze bude nějakých 100-150thczk plus (to je zhruba náklad na pokutu za co2), cena naftové verze bude cca 50-75thczk plus (opět ve výši pokuty) a cena PHEV bude nejnižší (protože jedno PHEV "vydělá" na 4 benzinová RS nebo na 2 naftová RS). A pokud to nepomůže, tak PHEV bude bez omezení a benzínové RS bude na pořadník jako kdysi auta v Mototechně. Nedělám si srandu, jen píši co jsem slyšel u velkého pražského dealera.
Tak se toho fešáka dealera zeptej, jaký mají 2020 prodeje. Až se rozbrečí, pochopíš, že žádný pořadníky nebudou.
To se ptát nemusím, prodeje Octavií mají zatím nejlepší za několik posledních let, protože stále lifrují OIII se čtyřválcem 1.5 TSI v kombajnu ve verzi tour s nějakou dodatečnou výbavou ve dvou nebo třech nebarvách za 490 a lidé jim trhají ruce a firmy ještě víc, protože ty se dostanou na ceny, které nejsou daleko pověstnému pakateli.
Nová okta se neprodává. Skoro vůbec.
Tak se nehádej.
Neprskej vo starým modelu. Ten končí.
A když už - tak Tour už se nedělá.
Teď je verze 125 a ta vychází o 40 víc než byl Tour.
A radši se fakt ptej - moc toho nevíš.
Tak se nehádej.
Neprskej vo starým modelu. Ten končí.
A když už - tak Tour už se nedělá.
Teď je verze 125 a ta vychází o 40 víc než byl Tour.
A radši se fakt ptej - moc toho nevíš.
O IV zatiaľ ani nie je poriadne v predajniach, tak logicky sa nedá hovoriť o žiadnych predajoch.
Tour se samozřejmě prodává.
https😐/www.autojarov.cz/…ledni-sance.html
https😐/www.autojarov.cz/…ledni-sance.html
Ne neprodává.
Teď je 125ka, ještě není ve veřejným konfigu. A stejně tak tam dávno není Tour, protože se už měsíce neprodává.
To je ležák s podzima - fakt trhač rukou 😊
Odkaz jak prase...starý OC, starý Golfy a starý Leony 😊
Hehe, podle tvojí logiky se prodává i Lexus LFA. V Americe maj na salonech i po letech pár novejch.
Teď je 125ka, ještě není ve veřejným konfigu. A stejně tak tam dávno není Tour, protože se už měsíce neprodává.
To je ležák s podzima - fakt trhač rukou 😊
Odkaz jak prase...starý OC, starý Golfy a starý Leony 😊
Hehe, podle tvojí logiky se prodává i Lexus LFA. V Americe maj na salonech i po letech pár novejch.
Tour se samozřejmě prodává, 30 jsem jich kupoval pro servisáky před 14 dny, přebírají se tento týden. O IV je jedna vystavená na salónu a tím to hasne. Veřejný konfig si můžeš vetknout.
Ano, mohl jsi koupit skladovky. V současné době se neprodává.
Pr blbý: neprodává.
Pr blbý: neprodává.
Snad možná "V současné době se nevyrábí. Pro blbý: nevyrábí
To by si asi velký guru a ajatolláh automobilismu plést neměl.
https😐/stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?…
To by si asi velký guru a ajatolláh automobilismu plést neměl.
https😐/stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?…
Tak u nás teprve minulý týden dorazila na salon, myslím, že ji ani nemají na značkách. Jak se bude prodávat netuším, ale zatím mi přijde brzo na soudy.
Je fakt, že začíná březen a ani po Praze není jednoduché potkat O4, jezdí tu zatím pár kusů výhradně jako kombi.
Navíc jsem slyšel od člověka z vývoje, že mají veliké problémy s palubními systémy u O4 , ale objevuje se to prý u Scaly, takže stále ladí.
Navíc jsem slyšel od člověka z vývoje, že mají veliké problémy s palubními systémy u O4 , ale objevuje se to prý u Scaly, takže stále ladí.
Ladí už půl roku....je to zlý.
Ale to nemá na prodeje vliv - hrnou to lidem co to chtěj statečně jako by se nemetlo. Samozřejmě se to týká i Kamiqu.
Ale to nemá na prodeje vliv - hrnou to lidem co to chtěj statečně jako by se nemetlo. Samozřejmě se to týká i Kamiqu.
Človeče Kamiq je taky vidět poskrovnu... čím to ?
No u nás na maloměstě (Vysočina) je Kamiq ještě docela vidět, to Scala je vyloženě vzácnost, naposled jedna jako služebák v barvách pivovaru. No a k těm systémům, Kamiqa si koupila jedna obchďačka co k nám jezdí, po 14 dnech skončilo auto na dílně, prej se zbláznili asistenti, cukalo to s autem, nedalo se s tím jezdit. Do servisu jezdili technici z fabriky a nikdo moc nevěděl co s tím. Nakonec trvalo 2 měsíce než to odladili a auto jí vrátili.
Auto docela pěkný, vnitřek jakbysmet. Jen ta alcantara na palubce, byť to nevypadá špatně, je dost nepraktická. Volant s třetí příčkou prokoukl.
Nepřijde mi úplně šťastný variantu s 1,4TSI nazývat RS. Ale to o naftové platí ještě víc, tak co už.
Nepřijde mi úplně šťastný variantu s 1,4TSI nazývat RS. Ale to o naftové platí ještě víc, tak co už.
Souhlas, vypadá parádně. :yes: 1.4 TSI není o nic horší, než dosavadní 135kW diesel, u kterého velká část majitelů dohání nedostatek výkonu odvahou. Škoda, že to "pravé" RS člověk dost dobře nepozná.
Karle plne súhlasím (ako častokrát). Z videí sa mi veľmi páčila, dizajnovo je to to správne vylepšenie základu, pekné detaily zvonku aj zvnútra. Len to zahrnutie do "športovej rodiny" RS mi proste nesedí, pri hybride ešte viac. Pretože okrem samotného výkonu (ktorý je tak na spodnej hranici toho, čo dnes za HH považujeme) sú tu aj ďalšie faktory, a to hlavne hmotnosť, ktorá bude pri hybride značne vyššia ako pri benzíne, čo ovplyvní agilitu a dynamiku. A tiež sú tu nespomenuté faktory ako je svetlá výška auta, ktorá je o 15mm väčšia ako pri benzínovej RS (alebo inak povedané podvozok je vysoký ako v sérii a nie znížený ako pri normálnom RS).
Teda ja vnímam RS iV ako fajn hybrid, ktorý ma oslovuje parametrami i výzorom, len ho proste napriek papierovému výkonu rozhodne nevnímam ako alternatívu k benzínovému RS.
Teda ja vnímam RS iV ako fajn hybrid, ktorý ma oslovuje parametrami i výzorom, len ho proste napriek papierovému výkonu rozhodne nevnímam ako alternatívu k benzínovému RS.
Je to takový M Paket na BMW 116i 😉
Asi tak. 😉 Možno to mohli nazvať RS line. 😁
Každopádne ako píšem s tým nemám problém, ako normálne rodinné auto by som tento hybrid bral bez výhrad. Len nakoľko u Škody na tie obdoby M paketov na čomkoľvek nie sme zvyknutí a preto s tým dizajnom a logom RS sa to hrá na niečo, čo nedokáže celkom splniť.
Každopádne ako píšem s tým nemám problém, ako normálne rodinné auto by som tento hybrid bral bez výhrad. Len nakoľko u Škody na tie obdoby M paketov na čomkoľvek nie sme zvyknutí a preto s tým dizajnom a logom RS sa to hrá na niečo, čo nedokáže celkom splniť.
Nevím proč nedají do Oktávy 2.0TSI 300k 4x4, když S3, Golf R i Leon Cupra to mají. Byl by to takový velkoplošný hot hatch -> sorry hot kombi. Ideál pro tatínky co občas jeszdí na hory 😄
Kupovali si to lidi, co s tim jezdili jak ko.oti, tak to udělali radši líný 😁
Octavia RS s motorom 1.4TSI 😒] 😒] 😒] 😒] to je dokonalá paródia na športové auto....a to ako poznám embečku, cena bude jak keby to bol Mercedes AMG 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
velebnosti, jdu blejt
velebnosti, jdu blejt
Exteriér fajn, přiostřeno tak akorát... detaily se mi vesměs líbí, i ty černé ploutvičky vzadu se dejme tomu vejdou do mé definice nepřetuněného auta. Akorát ta stříbrná kola na červeném kombíku s black paketem vypadají divně, ale to je snad věc konfigurace. Pořád se mi lift líbí víc.
I interiér fajn, alcantara na palubce... hm, je lepší než látka... jasně, údržba je s otazníkem, ale za mě asi žádnej velkej problém. A všechno to vypadá moc hezky, volant, sedačky. Jen ta ergonomie ovládání... no uvidíme, muselo by se to zkusit, ale z toho co jsem viděl a četl je tohle asi největší mínus.
Takže pro mě... lift nebo i kombík, 2.0TSI manuál, modrá nebo červená metla, antracitový kola. Velký otazník je samosvor... pokud bude, tak si to dejme tomu obhájí cenu +- na úrovni Focusu ST Combi, jinak bych čekal třeba o 50 míň... což se asi nedočkám.
I interiér fajn, alcantara na palubce... hm, je lepší než látka... jasně, údržba je s otazníkem, ale za mě asi žádnej velkej problém. A všechno to vypadá moc hezky, volant, sedačky. Jen ta ergonomie ovládání... no uvidíme, muselo by se to zkusit, ale z toho co jsem viděl a četl je tohle asi největší mínus.
Takže pro mě... lift nebo i kombík, 2.0TSI manuál, modrá nebo červená metla, antracitový kola. Velký otazník je samosvor... pokud bude, tak si to dejme tomu obhájí cenu +- na úrovni Focusu ST Combi, jinak bych čekal třeba o 50 míň... což se asi nedočkám.
Velmi se mi líbí ta černá maska a ten "semišový" interiér také.
Najednou už mi nepřipadá tan předek tak "šešláply".
Kdybych na to měl, hned bych šel do RS iV
Najednou už mi nepřipadá tan předek tak "šešláply".
Kdybych na to měl, hned bych šel do RS iV
8 sekund snad dnes dává i atmosféra v Mazdě ne?
Přetoč si to video na nějakou 40 sekundu jestli chvátáš.
Na drzhou stranu tebou jmenovaná auta mají slabý výkon. Což je tak opruz. Když tě vobloží dieselový kombi, jakmile skončí zatáčky.
Ale hlavne je tu tá zvýšená hmotnosť, čo je hlavný faktor proti lepšiemu handlingu a agilite.