Novinky
díky bohu za něj, ale ten výkon s označením sport už moc nekoresponduje. 95KW má kdejaké běžné auto v této třídě. Respektive ne kdejaké, ale jsou taková a ani nemají označení sport. (například 1,2 THP 96KW)
ved ja mam so svojimi smiesnymi 66kw v uplne beznom 1035kg tazkom aute "len" o 1,7 s horsie zrychlenie ako tento swift sport s vykonom vyssim o 29kw .... pride mi ze vzhladom na vykon a objem ( 1,4L ) aj hmotnost samotneho auta je to docela "pomale" sportovanie ... aneb.. sportujeme po japonsky . hlavne pomaly a ( dnes uz aj ) nenapadne 8-s .. akoze nebyt tej zltej ziariacej kasne tak 90 percent ludi ani nespozna ze ide o sport ..
normalne uz vidim swift sport v dalsej generacii rocnik 2025.... ako plugin... spolocny vykon 88kw .. zrychl 10,9s... vaha 1,3 tony.. cena 0,9 mega .. mame sa na co tesit 😒] :yes:
normalne uz vidim swift sport v dalsej generacii rocnik 2025.... ako plugin... spolocny vykon 88kw .. zrychl 10,9s... vaha 1,3 tony.. cena 0,9 mega .. mame sa na co tesit 😒] :yes:
95 kW s manuálem? Z hlavy mě nikdo další nenapadá. Navíc jde o čtyřválec a objem 1,4 litru, to je taky výjimka.
U větších aut je toho spousta. V subkompaktech... 92kW má Fiesta, 147kW FieSTa.
Corsa i 208 už mají u silnějších motorů jen AT, Polo myslím momentálně taky.
PS: Fiesta 1.0EB 92kW 0-100 za 9,4s... tak možná těch 9,1 není taková tragédie...
Corsa i 208 už mají u silnějších motorů jen AT, Polo myslím momentálně taky.
PS: Fiesta 1.0EB 92kW 0-100 za 9,4s... tak možná těch 9,1 není taková tragédie...
Nejde o to, či je to tragická cifra, ide najmä o to, že bez bateriek to bolo o celú sekundu lepšie. No a tiež že aktuálny topmodel Swiftu (hotheč alebo aspoň warmhatch) s 1,4 R4 sa teraz môže porovnávať akurát tak s bežnou Fiestou, ktorá má 1,0 l a tri valce (aj to len s tou 92 kW, silnejší 103 kW trojvalec je dynamicky ďalej). O odstupe od "pravých" hothečov ako je práve FieSTa ani nehovoriac.
Mně přijde, že Sport pomalu přestává dávat smysl. Pořád je to docela rychlý hatch s manuálem, což je dnes z nějakého důvodu rarita, ale jestli stojí za ty peníze, co chtějí, tím si nejsem jistý.
Přitom to vše kvůli posratým 8 g co2. Začíná to být smutný pohled zejména na Japonce. Honda nacpala 1.5 do nejvyšší výbavy, aby ho nikdo nekupoval, Subaru = auto bez motoru, Suzuki zařízlo litr...
Přitom to vše kvůli posratým 8 g co2. Začíná to být smutný pohled zejména na Japonce. Honda nacpala 1.5 do nejvyšší výbavy, aby ho nikdo nekupoval, Subaru = auto bez motoru, Suzuki zařízlo litr...
SSS bylo v úzkém hledáčku pro koupi nového auta, ale bohužel z něj vypadlo 😒 a upřímně jsem čekal na novou verzi s hybridem , protože se mi líbí spojení obou světů.
Pri 1,2 sa to ešte ako tak dá chápať, keď sa nenavýšili výkonové parametre. Mohlo to prispieť k príjemnejšiemu prejavu a mierne nižšej spotrebe v meste, kde je Swiftove teritórium.
To ich tých 8 g v okrajovej kategórii vytrhne z biedy?
Pripadá mi to ako keď v Lade spravili 16 ventilový motor. Výkon rovnaký ako 8 ventil a jediné čo sa zmenilo bola spotreba, smerom hore.
P.S. Aspoň medzi nami pribudol ďalší spokojný majiteľ staršieho modelu, ktorý sa môže vytešovať, ako dobre kúpil a šanovať si ho ako budúceho klasika. 😄
Co jsem chtěl říct - 9,1 je mizerná hodnota, až podezřele a i na 95kW. Normální Swift 1.0 má 10s.
a ked pozeram na cenu tohto sportu tiez by som siel inam ... a to aj napriek tomu ze uz je to 5 dverak ....
Mozno Clio s 96kw motorom stoji podobne, naviac ma automat. Uz asi podla preferencii.