Novinky
m.z.
7
tak tenhle kurejec bych se nechal líbit :yes:
ptr078
0
Ale s inym volantom
Anonym
3
Vypadá to slušně, ale to ostatně většina Genesisů. I ten co se tu ofiko prodával. S 3,8 V6 bych si to taky klidně nechal líbit.
Ten akože elegantný presieťkovaný predok vyzerá ako dielo tuzerskej firmy, tie LED pásy všade tiež... klesanie strechy je ako na predošlej A5 sportback s väčším podielom plechu na bokoch, do toho je zasadený ten moc subtilný zadok pripomínajúci mi svojim výrazom https😐/www.cars-data.com/…entis_1134_5.jpg
Interiér ma nejaké zaujímavé dizajn prvky ? ľúbivé kontrasty ? taký generický dizajn, keby mi niekto povedal, že to navrhla umelá inteligencia z toho čo sa naučila na google pičtures, tak tomu uverím... fakt nič čo by zaujalo a malo nejaký smer tam nevidím.
Nechápem ako niekedy može tento koncern veľmi sviežo držať trendy (Kia Ceed GT) a inokedy vypustiť úplnú gýčovú plutvu na kolesách....
Verím, že v Číne a možno Kórei to bude akceptovateľné, ale nebol by som si už istý Ruskom a USA... keď je tam D3 a Lexus...
Interiér ma nejaké zaujímavé dizajn prvky ? ľúbivé kontrasty ? taký generický dizajn, keby mi niekto povedal, že to navrhla umelá inteligencia z toho čo sa naučila na google pičtures, tak tomu uverím... fakt nič čo by zaujalo a malo nejaký smer tam nevidím.
Nechápem ako niekedy može tento koncern veľmi sviežo držať trendy (Kia Ceed GT) a inokedy vypustiť úplnú gýčovú plutvu na kolesách....
Verím, že v Číne a možno Kórei to bude akceptovateľné, ale nebol by som si už istý Ruskom a USA... keď je tam D3 a Lexus...
Opäť sa líšime, ale to je štandard. 😄
Jasne, s tym nejak pocitam, ze som v mensine celkovo s tymi svojimi nespokojnostami...
Co ti vsak pride napr na tom interieri dizajnovo zaujimave, kazda z D3 nieco ma, nejaky dizajnovy celok, koncept, ktory dava zmysel a niekam ten dizajn smeruje.
Nevadi ti to mnozstvo sietok ? Dobre ta maska, ale preco aj ten spodok musi mat tieto textury ? Pamatas si tuzero v co pchali do kazdeho otvoru ciernu/striebornu sietku nie ? 😄
Co ti vsak pride napr na tom interieri dizajnovo zaujimave, kazda z D3 nieco ma, nejaky dizajnovy celok, koncept, ktory dava zmysel a niekam ten dizajn smeruje.
Nevadi ti to mnozstvo sietok ? Dobre ta maska, ale preco aj ten spodok musi mat tieto textury ? Pamatas si tuzero v co pchali do kazdeho otvoru ciernu/striebornu sietku nie ? 😄
Tak toto vyzerá celkom zaujímavo. Nechcem tvrdiť, že by som si to v danej triede kúpil (lebo hneď priletí fostek a všetkých bykupcov tu roznesie v zuboch 😁 ), k niektorým dizajnovým prvkom mám výhrady, ale každopádne je to zaujímavé a originálne, má to vlastný štýl a je to iné ako konkurencia. Samozrejme tá základná línia "štvordverového kupé" môže pripomínať A7, ale inak je to pomerne svojské.
Ehm, len ten postoj močící feny (copyright by Dinar) mi nesedí ani tu ani na Audi.
Ať se Tavares s Lindou Jackson podívají jak se to má dělat 😉 😁
Už ma tými štvordverovými kupé seriete. Aké kupé? Raz to má viac ako dvoje bočné dvere, tak to kupé nemôže byť, nech si marketingoví umelci trepú čo chcú.
"Kupé (franc. coupé, angl. coupé alebo coupe) je automobil väčšinou športového charakteru s uzavretou dvojdverovou karosériou. Má jeden alebo dva rady sedadiel, pričom v prípade dvoch radov sú zadné sedadlá menšie a poskytujú menší komfort pri cestovaní. Pred nástupom motorizovaných vozidiel označovalo slovo kupé prednú časť kontinentálneho dostavníka."
"Kupé (franc. coupé, angl. coupé alebo coupe) je automobil väčšinou športového charakteru s uzavretou dvojdverovou karosériou. Má jeden alebo dva rady sedadiel, pričom v prípade dvoch radov sú zadné sedadlá menšie a poskytujú menší komfort pri cestovaní. Pred nástupom motorizovaných vozidiel označovalo slovo kupé prednú časť kontinentálneho dostavníka."
Opulence na kolech, tak by som to cesky popisal, mne sa to lubi 😁
Jestliže němečtí konkurenti mají trochu problém se stylem a osobitostí, kdy se pohybují v bludných kruzích, tak Genesis dává stylu rovnou plné kýble!
Jako sebevědomí designu rozhodně nechybí. Obávám se, že i Bentley nebo Rolce-Royce mají nos méně navrch... No, snad bude kvalitám designu Genesise odpovídat i kvalita technická.
Jako sebevědomí designu rozhodně nechybí. Obávám se, že i Bentley nebo Rolce-Royce mají nos méně navrch... No, snad bude kvalitám designu Genesise odpovídat i kvalita technická.
...což znamená, že se prodá za rok pět kusů :yes:
Tak to je. Napíšu nádhera pak koupím 10 let starou audinu v áčkách... 😒] 😒]
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
mno to bude asi kupní sílou a tím, že pronájem kvartýru stojí 18měsíčně a hypotéka na baráček pro větší rodinku, nebo nedejbože dvougenerační stojí tak 6-10 mega, takže to Mána s Pepou budou splácet 20-30 let, tak si nemůžou kupovat káry za 2 mega, že 😄
Ted s koronavirem tuplem ne, to naa to nebudou mít ani ti, co na to měli dřív.
Ted s koronavirem tuplem ne, to naa to nebudou mít ani ti, co na to měli dřív.
Ve finále si ale i potenciální kupec, který jezdí třídou 5 nebo E-Klasse, velmi rozmyslí, jestli by do něčeho takového dal peníze. Viz Genesis sedan, ani nevím, jak se vlastně jmenuje, proste ten konkurent sedmicky, potkal jsem v životě asi tři...
Na prodeje u nás kašlou. Pro těch pár kusů se jim to nevyplatí. Otázkou je, co v US.
je moc pekny.... paci sa mi aj interier.. budiky... volant... stredova konzola.... kusok mi uz ale neladi ta maska vpredu a aj svetla predne a zadne si viem predstavit ine ... ale ako celok fakt pekne a majestatne auto ... aj ked ako kupatko mi to nejak nepride... proste taka sportovejsie sa tvariaca limuzina so splyvajucim zadkom.. :yes:
Toho volantu jsem se skoro lekl, jaká to obluda na mě vyjukla a to asi není dobrý, když pak jako majitel máš každej den strach o svoje zdraví. Kdybych to nečekal, že v autě může být něco jako volant, byl by ten obrázek skoro na infarkt. No a celkovej dojem..
První co se mi zjeví na mysli je muž, věk něco mezi 50-60, člen Yakuza. Asi tak.
První co se mi zjeví na mysli je muž, věk něco mezi 50-60, člen Yakuza. Asi tak.
...automobilovou eleganci si tady většina lidí představuje zcela jinak. Hlavně ten hyenní pokleslý zadek je děs, ale ani předek se mi pranic nelíbí. Jinak použitá technika vypadá velmi slibně.
stylů německé D3, takto by vypadal dort pejska a kočičky, být autem. Naprostá absence vlastní designové myšlenky, základní linka i detaily jsou generikem konkurečních modelů. To auto bude mít jistě své kvality, není důvod, aby jezdilo hůř než německá konkurence nebo bylo hůř smontované, korejci jsou už dávno technologicky na výši, ale ta naprostá absence stylu ve třídě, kde souznění se značkou už hraje při výběru velkou roli, to je důvod, proč v Evropě genesis nemá šanci.