Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Dovolená v Česku autem: Kam vyrazit v jižních Čechách?

Jižní Čechy nabízejí spoustu kouzelných míst. Užijí si je tu ale i řidiči, ať už díky malebným scenériím zajímavým silnicím nebo třeba muzeu veteránů v Nové Bystřici.
Zpět na článek
9. 3. 2021 22:25
15. 8. 2021 15:23
31. 8. 2020 19:53
Dovolená v ČR
Super článek! Právě do Jižních Čech jsme letos zamířili na dovolenou i my. Musím říct, že to bylo vážně super. Původně jsme měli v plánu si pronajmout nějaký karavan a jet s karavanem. Bohužel se nám ale nepodařilo žádný sehnat, takže jsem nakonec z https://armik.cz/ objednal takový velký stan a nějaké kempovací vybavení a spali jsme pod stanem. I tak to ale bylo super.
Rozbalit vlákno
0
9. 3. 2021 22:25
Rady
Děkuji moc za velice zásadní návody a rady :) My jsme pro tento rok rozhodli, že se podíváme někam k Ještědu a tak jsme zadali do google "ubytování Ještěd" a vyskočil na nás tento tree house - https://www.treehousejested.cz , kam s nejvyšší pravděpodobností i pojedeme :) Už se na to moc těším a uvidíme, kam to všechno bude spět, tato celá situace.
Rozbalit vlákno
0
19. 3. 2021 19:11
Jedeme na výlet
Ale jo. Vzít si takhle Kodiaqa a vyrazit někam do rakouských hor. S sebou člověk naštěstí dnes už ani nepotřebuje tolik věcí, protože hodně toho zvládne mobilní telefon za pár tisíc. Aby se vám věci rozbily, doporučuji všem batoh pro děti. Děti jsou taková hravá stvoření a lehce by jim z bundy mohl telefon vypadnout. To naštěstí řeší elegantní (i na hory vhodný) https://www.braasi.com/…dukty/levo-baby/
Rozbalit vlákno
0
15. 8. 2021 15:23
Výlety
Děkuji moc za všechny tyto velice zajímavé a dle mého přínosné tipy... Já jsem si nedávno na této stránce zde - https://www.naturehikecz.cz zjišťoval nějaké informace o tom, jak a kolik co stojí, když člověk chce vyrazit na výlet a tak jsem nabil pocitu, že už mám všechno, co bych kdy potřeboval vědět k výletu na ven :D
Rozbalit vlákno
0