Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fiat představuje nový pick-up Strada, prodávat se bude i jako RAM

20 komentářů

Arese
...jenom na ty hranaté podběhy by jsem si musel chvíli zvykat. Kulaté by podle mě tomu autu slušely mnohem víc.... ;-\
Ja Prvni 123
To mně vadí víc, že si na 99,97% můžeme nechat zajít chuť... Brazílie.. a bude "e😜andovat" do Mexika.. tohle asi k nám nepřijde.
I když ta 1.3 zní hodně slibně... to by mohla / měla být nová světluška, ale bez turba = 4 válec, nepřímé vstřikování...
😉
Mig_35
Předchozí se prodával napr. v Itálii. Takže nepřestavam doufat. Líbí moc😊
rohYpnol
Hmmm dovoz z itálie asi momentálně nepofrčí...
Mig_35
Než se objeví v Itálii bude dávno po všem
3_diamanty
ved kedysi sme tu mali brazilsky fiat pali👋palio weekend v eu aj popri puntu... len dnes uz nemame v eu ani europske punto ani "brazilske" argo... smutne kam kraca fiat .. celkom jasne do pr..le
Avanti
Tabletky ti lekár môže predpísať aj prostredníctvom e-receptu, ty si ich už len vyzdvihneš v lekárni, nemal by si byť dlho bez nich, potom tu píšeš tieto nezmysly pod každý článok..
Arese
Bohužel napsal čistou pravdu, Fiat nyní ve veledůležitém B segmentu nemá v Evropě co nabídnout! Automobilka, která svojí 127, Unem a generacemi Punta v tomto segmentu vždy udávala tón a měřítka. Smutné. 😒 :no:
Ja Prvni 123
A nevypovídá to náhodou spíš o tom, kam kráčí EU?
Když jinde to jde...
Avanti
Mig_35
tak to je teda bleeeeeeee 😒
Ja Prvni 123
To jsem asi nepochopil... jako blé auto nebo blé že se nechystá do Evropy?

Mně se docela líbí - i když nejsem "cílová skupina"...
rohYpnol
Byl by to ženiální nástupce Felicií pickup a Felicie Fun.

Navíc v dnešní módě SUV... Opravdu myslím, že by měli úspěch. Navíc i teď vzhledem ke krizi věřím, že půjdou do popředí právě "lowcost" varianty, takže tohle coby laciná náhražka pickupu by pro mnohé co nepotřebují vyloženě offroad bylo vážně super.

Jinak stejně jako na Tipo FL nové logo... To opravdu myslí vážně (i pro Evropu)?
Mig_35
Tohle kupuji hlavně řemeslníci. Nízká nákladová hrana je super.
3_diamanty
suhlas sikovne auto ... rovnako aj fiat argo uz tu davno mohol byt v eu ako nahrada za punto .. v com je vlastne problem 😒
Avanti
Za mňa osobne je to nové logo super, Tipu sa hodilo od začiatku.. 😄
Úsmevným detailom na tej maske Strady je staré fiaťácke logo "piatich paličiek" v talianskej trikolóre :-!
Ja Prvni 123
No, sorry, jako... ale z čeho soudíš, že to má být "laciná náhražka pick-upa"?
Co je teda opravdický pick-up?
A laciná znamená... všechno pod půl milionu?
😉
_Karel_
Překvapivě pěkné! :yes:
Arese
Proč překvapivě? Fiat většinou uměl udělat moc pěkná auta, až potom je často zhoršil nepovedenými facelifty... ;-\
ericn
Tohle se Fiatu povedlo. Musím uznat, že je to pěkný auto, jen ten nový nápis místo loga je vážně hnusný ... Taková drobnost dokáže zdrbat jinak povedený design ;-\