Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Aktualizováno: Elektrická Škoda Enyaq zachycena v provozu. Maskuje se jako Japonec

43 komentářů

Lukáš Korejtko
Rok od roku se mi ty škodovky líbí méně a méně.
Petr Marek
Hodnotit kamuflovany auto. Hm, slusnej oddil
xxc
ako C4 Picasso
topten
vetsinou slusnej odpich pri vyjezdu z obce, pak se drzej na 100-110, naces se mi ztracej ve zpetnym zrcatku.
jezdi jich vic pohromade ruznejch typu, nejen eniaq
Futurista
Jasny, z obce odpich, pak mimo obec na 90ce 110 a stejne mi mizej ve zpetnym zrcatku. A pak tu o Cervene Karkulce... Kor od tebe. 🤣
topten
jezdi nejspis v nejakym rezimu
v obci drzet povolenou rychlost, pak vyuzit zrychleni a mimo obec ji moc neprekracovat.
ja jezdim podobne, jen mimo obec to zas tak neresim, stejne jako spousta ostatnich.
co se ti na tom nezda ??
ty jezdis opravdu striktne podle predpisu ???
Petr Marek
Ja ano, dle limitu i okresky a predjizdi me cim dal min lidi. Hold lidi dostavaji rozum jak rikal Svejk. Vzdy se smeju kdyz po deseti km stojim na kraji mesta na semaforu za autem co me predjelo
PKP__
Jako že řidič EV je větší kliďas a na 90tce mu stačí 100-110? Nebo jako že ty si honíš ego a musíš ten EV krám předjet za každou cenu, protože seš ještě nevyzrálej honič? Takový fakt nechápu.
topten
tebe rizeni cehokoliv asi nikdy nebavilo honici a je to pro tebe utrpeni
jindrous75
Tak prosím vyfotte více fotek i vnitřku sem, díky https😐/www.facebook.com/…373055973061566/
Dixik2
mělo být v listopadu 2020.Ale asi bude posunuté.
WinDiesel
Nebo zrušené.
V této době vyrábět na sklad ztrátové elektrovehykly je pitomost.
fOE
Zajimalo by me kolik marketaku je vycleneno do specialniho teamu, nebo pracovni skupiny, ktery ma jediny ukol...
...vymyslet takto skvela jmena pro nove modely. Tohle jiste nebude z hlavy jednoho cloveka, za timhle cucham tym o alespon 15 lidech. :yes:
WinDiesel
Bylo jich 12, tucet.
Potom se jim zalíbilo Q na konci názvu a tak jich 11 vyházeli, teď už na to stačí jen 1 maník 😁 😁 😁
Sehr lecker Maulwurfkuchen
Takhle se mi vůbec nelíbí. Netuším, jak toto může být produkční verze Visionu iV. Snad bude v SUV-Kupé karoserii vypadat lépe...
WinDiesel
Bude to buď za 18 nebo bez 2 za 20.
A je to vcelku jedno, protože se to stejně bude prodávat jen v Německu, ledaže by z Bureše vytlačili nějaké megadotace. Bureš se ale bude kroutit, nerad posílá peňážky jinam než do Agrofertu.
twistedTSD
Vision IV mělo aspoň koule, tohle zatím vypadá totálně nezajímavě.
Petr Marek
Asi se kvuli tomu X6 zadku nechteli soudit. Snad so to jeste z ty kamuflaze vyloupne ale puvodni tvar to asi zdaleka nebude. Samolepka tu zadni partii rolik nezmeni
Warperer
Kousek od Dvora aneb 500m před Novou Pakou a 100m od STK. Fka tudy jezdí často.
holden1
vyslovuje? kodiakve, karokve, kamikve, enyakve. no to fakt vymejsli dement. tak ono je to pro imbecilni rozvatece letacku na susenky a damske vlozky tak je to jedno
Petrkloia
Stačí se postavit na jakýkoliv most Na dálnici na trase MB -> Praha -> D11 sjezd na Jičín -> Jičín -> MB a mám jich denně desítky nafocenych. Jezdí v modré, červeně, stříbrné a jestli se nepletu tak i černe barvě několikrát denně.
WinDiesel
Taky koníček. Proti gustu žádný dišputát.
Arese
Navíc tak nepěkně obtloustlý? 😁 Těmi buclatými proporcemi a šikmými světly mi trochu připomíná Kim-Čong-Una! 😁 😁 😁
Mikesus
Maskovanej je tedy obludně. Koncept se mi líbil hodně, tohle s tím zatím nemá nic společného.
_Karel_
Přesně tak, tohle je úplně jiný auto. Zajímalo by mě, jestli tomu postavili úplně jinej zadek kvůli maskování, nebo to takhle bude vážně vypadat.
WinDiesel
Nazvěme ho tedy Kimq-Čonq-Unq !!!!!!!!
ingmilankasparek
Tvá nenávist k EV je až patologická. Pro léčbu doporučuji se zavřít do garáže alespoň na hodinu s nastartovaným dieselem!
pogo26
Takhle bude časem EV nenávidět většina lidí.
KIaudius
Nevymýšľaj.
Arese
Hehe, já jsem diesel nikdy nevlastnil! :-!
kari.laz
Doporučuji vytáhnout hlavu z řitě a nehrát si tu na papeže.
Až budou rovná pravidla pro automobily a tyhle mixéry, tak si tu pak moralizuj jak chceš.
Dokud budou stupňovat restrikce pro spalovací motory a neustálé nesmyslné protlačování, dotování a zvýhodňování těchto nesmyslů, tak nevidím jediný důvod na tu čumět jak husa do flašky a tupě kývat jak vy ostatní.
Až bude svobodný výběr, tak sem přijď něco kázat.
mireksgt
Skodovka si vytvorila jednoznacnou DNA maskou chladice a nahoru vystouplym podelnym “nosem” uprostred kapoty, ktery je ukonceny znakem automobilky. Tim se vyrazne lisi od ostatnich clenu koncernu a hlavne od materskeho VW.
Skoda Enyaq bude zrejme mit napric maskou chladice uplne stejny svetelny pruh, jako elektricke VW a hlavne ztrati onen charakteristicky vystouply “nos” na kapote, misto nej prezentuji prototypy prohluben dovnitr kapoty.
Velmi podobnou prohluben v kapote mely pred kratkym casem nektere modely BMW.
V podstate se potvrzuje moje obava z angazovani Olivera Stefaniho na pozici sefdesignera Skodovky, ktery je byvalym sefem designu VW pro exteriery. Nudne a bez napadu postavene VW aktualnich modelu byly vystrahou pri nastupu Stefaniho.
Skodovka byla nekolikrat tercem kritiky za to, ze byla lepsi a hezci, nez materske modely VW.
To uz zrejme u Stefaniho nebude platit, Skodovka se podrizuje VW.
kosmonaut
Souhlasím ohledně Stefaniho. Jeho práce mi přijde rutinérská, takový olepovač cingrlátek a světýlek, tapetář, nástěnkář. Osobně se mi například jeho O4 nijak zvlášť nelíbí, narozdíl od předfaceliftované trojky. Chybí tomu nápad, něco jako u Passatu B6, taky takový pochromovaný rozcucaný bonbón.
3_diamanty
zlata O2 alebo yetina... ajaj ... aj ta nova O4 uz moze byt hocico.. aj geely alebo haval .. staci vymenit logo .... kdeze su casy peknych elegantnych skodoviek ;-\
fOE
Aktualni superb je to nejelegantnejsi co skodovka kdy vypustila. Takze na otazku "kdeze jsou ty casy hezkych a elegantnich skodovek" s klidem na srdci a s pisni na rtech: tady a ted. 😉
Tomas_xd_01
Ton jen jako kdyby někdo vzal novou X6 od BMW trochu ji poupravil a řekl tak tohle je škoda něco vše na autě nic nepřipomíná
car
A jak to mají s tím softwarem?El.vw nejezdí a škodofka jo?
Beefcake
Ako prve mi napadlo, ze "Japonec". Ste kompletni ? 8-s
Arese
...že kvůli zločinnému pseudoekologickému diktátu EU musí evropské automobilky vyhazovat z okna miliardy na nesmyslné elektrovehykly jako je tento. Naopak dostupná a technicky co nejjednoduší auta, o které Evropani mají skutečný zájem, zacházejí na úbytě. Evropani už by si toto nebezpečí měli konečně uvědomit a zahájit v celé EU akce automobilové občanské neposlušnosti, jako to třeba udělaly Žluté vesty ve Francii. Ale já věřím, že to za pár let příde! Politici jsou tu přece pro nás, občany, a ne naopak!!!
topten
malem sem se mu podival do kufru. zniceho nic ve stovce slapnul na brzdu, tak sem taky musel brzdit. hur na tom byl ten za mnou, kterej se asi nejspis dloubal v nose. nastesti si nechavam docela solidni odstup, takze sem to moh davkovat a dal mu sanci aby nas nesmet vsechny, mohly bejt fotecky z hromadny nehody ...
pres cestu prebehla srnka, na druhy strane narazila do plotu a mazala nazpatek. zrejme prezili vsichni, vcetne ty srnky, ale byla docela vykulena, chudacek.
zda se teda, ze to brzdy ma a i to docela brzdi. bocni brzdovy svetla jsou nejspis zbastleny, protoze moc nesviti, podle spis bodovyho zdroje tam je nejspis obycejna zarovka, ktera sviti az na spodni hrane svitliny, takze tak to na 99% nezustane..

jak jsem psal vcera nebo predevcirem. pri vyjezdu z obce, tentokrat do docela prudkyho kopce, opet docela pekny zrychleni, na 110 s tim prestal, takze opet zpetny zrcatko ...

me se to docela libi, urcite vic nez karoq, je to ale spis mensi. kdybych si musel vybrat karoq nebo tohle, tak urcite tohle. pro manzelku jako delany, muselo by to bejt ale ve ctyrkolce s kufrem pro 40 kilovyho pejska.
jako druhy auto do rodiny na popojizdecky idealni.
Rox
Když jsem ho viděl jet proti sobě a za ním jel kodiak. Tak bych řekl, že je to větší auto. Ale dělá to ta jeho "masivnost". Prostorností by to mohlo být dobré, jako ryzí elekromobil.
topten
dnes zverejnili nejaky cisla a ma to mnohem bliz ke kodiqu nez ke karoqu, coz me prekvapuje, na me to pusobi dojmem mensiho auta nez karoq, ale mozna to je tim, ze to je min krabicoidni
George1978
Tohle má být to očekávané SUV z toho krásného konceptu IV? To si děláte srandu??? To snad nemá z toho konceptu ani páčku splachovadla. Proč ukazujete lidem nádherný koncept a pak z toho uděláte plechovku, která s ním nemá nic společného?