Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jak se dostat autem do Chorvatska? Jde to už dnes, ale má to svá omezení

13 komentářů

Mig_35
Corona vám ukázala vy mladí zmetci, v čem jsme si tu před 89tým žili... A upřímně /já vím Bariku, za komančů bylo líp/ si nedokážu představit, že bych se k tomu ještě někdy měl vrátit, ty dva měsíce, kdy jsem si nemohl ani do vedlejší Vídně nakoupit, to už se snad nebude nikdy opakovat.
Z omezení si nic nedělám, už když Prý-mula blábolil o dvouletém uzavření hranic, říkal jsem, že nic takového se konat nebude a znovu předpovídám: do srpna to půjde úplně všechno jako před Covid19...
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
abc
do vídne nakoupit
ty si malomeštiak ?
Mig_35
Mají tam některé produkty, které u nás nejsou. Třeba široký výběr limonád Fanta bez cukru. U nás je jedna. Kečup Heinz se tam ještě pořád prodává ve skle. A je toho víc...
Jinak jsem z Brna /zdravím Zettiho😊 - to je velkoměsto, takže velkoměsťák.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ozzman
Z Brna? To pak chápu, že musíš jezdit do Vídně 😁
speedfred
Na “západe” je aj ďaleko lepšia chémia na pranie špinavých vecí, a čo je horšie ešte za menej peňazí ako u nás.
Ozzman
Já jsem v průměru tak 1x za měsíc v zahraničí služebně, takže tam vždy dělám velký nákup domu, hlavně z Belgie a Holandska sýry, z Německa cokoliv... Teda, býval jsem DO korony 😁
PowerHouse
Každý rok se v diskuzích píše, že nikdo do Chorvatska nejede a odpoveď je, přijelo tam opět o 10% více lidí.
Pokud jim tam jezdí každý rok o 10% lidí, tak upravují i ty ceny.

A autem je to díky dálnicím neustále rychlejší, takže bez dálnic tam bylo levno, s dálnicemi draho.

Mikulov - Zadar autem za 7:00 hodin, takže jedeme. Navíc, letos je levný benzín.
abc
rozum do hrsti a vybrať si správnu lokalitu
nie skončiť hned na severe na istrii, alebo v makarskej či promajne
tam všade je v sezóne fakt draho,
ja chodím začiatkom septembra pod makarsku, začínam v živogošče, pokračujem na peljesac/ston prípadne prapratn👋 a končím v orebiči
super krásne pláže, menej ľudí, vynikajúce ceny
orebič má najviac slnečných dní v chorvátsku do roka
rozum do hrsti ľudia, na orebiči sú ceny ako u nás doma na slovensku
Mig_35
takže ku.re.vsky draho? 😄
MichalQWERTY
A co přejezd přes Bosnu a Hercegovinu při průjezdu autem do Dubrovníku? Nebudou s tím problémy?
lazar33
Tak takové rady celkem příjdou vhod. Právě do Chorvatska se letos chystáme i my, konkrétně na Makarskou, viz http😐/www.ubytovanivchorvatsku.cz/makarska/ Jezdíme tam docela často a vždycky jezdíme přes Rakousko. Je to tak pro nás nejvýhodnější.