Novinky
Tak jestli u Hyundai I30 je vysoká nakladací hrana jako mínus, tak mám pocit, že autor ty auta nikdy neviděl..
je defakto uz mrtve.... sice este nejaky ten cas na predajniach bude ale kto ho kupi v zaklade s tym pidimotorom .. nikto... a v lepsej kombinacii je uz cenou tam kde sa daju kupit skutocne rodinne auta
za mna z tohto zoznamu asi tipo kombi... ma seriozne rozmery.. seriozny motor... da sa povedat ze toto je uz skutocne rodinne auto .. len skoda ze jeho ceny u nas su fakt mimo misu.... lebo u nas sa v jeho cene da uz kupit leon ci corolla a tym padom je caro tipa u nas fuc... a jeho mizerne predaje to len potvrdzuju
za mna z tohto zoznamu asi tipo kombi... ma seriozne rozmery.. seriozny motor... da sa povedat ze toto je uz skutocne rodinne auto .. len skoda ze jeho ceny u nas su fakt mimo misu.... lebo u nas sa v jeho cene da uz kupit leon ci corolla a tym padom je caro tipa u nas fuc... a jeho mizerne predaje to len potvrdzuju
Presne tak.Za cenu 15-17 000 Eur čo pýtajú za slušne vybavené Tipo 1.4 t-Jet sa dá kúpiť napr. skladová Astra,Leon alebo i30 či Ceed a to pri všetkej úcte k Fiatu /v 80-90tych rokoch minulého storočia top značka v Europe/ sú tieto asi lepšie autá.Ináč kde sú tie časy keď Fiat vyrábal autá ako prvá Croma,Regata,Punto alebo prvé Tipo.S dnešnými modelmi neviem dokedy Fiat prežije.Aby nedopadol ako Lancia.
moja rec... mna tipo sklamalo aj kabinou .. to aj moje o triedu mensie auto je o dva levely v tomto dalej ako tipo .. sila .. za cenu nejakych 16 tisic fakt nekupitelne auto ... to uz fakt potom rovno golfa leona corollu a pod ... vidim to rovnako :yes😒br />
nic proti tipu keby tato nizkonakladovka stala uz slusne vybavena do 13 tisic ... ale u nas su jeho ceny fakt mimo misu a slusne tipo moze stat aj 17-18 litrov suhlas ... a to uz si vo vodach kde sa da kupit fakt ina ale uplne ina kara :yes:
nic proti tipu keby tato nizkonakladovka stala uz slusne vybavena do 13 tisic ... ale u nas su jeho ceny fakt mimo misu a slusne tipo moze stat aj 17-18 litrov suhlas ... a to uz si vo vodach kde sa da kupit fakt ina ale uplne ina kara :yes:
Čo sa Tipa týka... Má ho kolega (hatchback 1,4 atmosféra) a mne sa to auto zdá také nejaké lacné, zato je dosť veľké pri pohľade z vonkajšej strany). Navyše podľa testov má 1,4 T-JET dosť obrovskú spotrebu = podstatne vyššiu ako ktorékoľvek iné porovnateľné auto v danej triede, s podobným výkonom. Jedine tie novodobé Lady mali podobnú / vyššiu spotrebu. Klasická atmosferická 1,4 je na tom so spotrebou lepšie, ale výkonu veľa nepobrala.
18 tis za Tipo je naozaj mimo. Pýtať také peniaze za Fiat...
18 tis za Tipo je naozaj mimo. Pýtať také peniaze za Fiat...
Když vidím tu palubovku u Dacií, tak mě vždycky z toho hnusu, až oklepe a vždy mě hned napadne, kdyby raději převzali design palubovky z Clio II po FL, když stále jeho techniku používají. Vypadalo by to určitě lépe, než tohle. Je zvláštní, že pouze u toho Dustera si dali u té palubovky více záležet. Stejně tak najít příjemnou polohu za volantem v něčem, jako je Clio IV / V je nemožné a vzadu díky pidi oknům je už tak stísnění pocit a oni tam fláknou ještě tmavé skla, nebo folie. Škodovky jsou zadarmo drahé, takže z té prezentované nabídky bych sáhl po i30 nebo Tipo.
Práve dnes mi napadlo - keby som musel kúpiť z nejakého dôvodu Daciu Logan, Dokker, Lodgy, tak asi prestanem šoférovať. Sú to autá za dobrú cenu, spĺňajú veľa úžitkových požiadaviek, ale nemajú ani kvapku emócii. Možno tak ešte Duster - ten aspoň niečo dokáže v teréne, prípadne na nespevnenej ceste.
Rovnako ako Dacie sú na tom tie nafúknuté Fiaty 500 X-Y-Z...
Že nenaložím do kufra ešte aj bicykle neznamená, že nejako obmedzujem rodinu. Som "majster" v balení... A to manželka musí brať na dovolenky XY topánok, žehličku... 😊.
Dnes skoro každý potrebuje obrovské auto - kedysi také neboli a žili sme. Vlastne sme boli radi, že vôbec máme nejaké auto. Načo mi je obrovské auto, keď ho reálne potrebujem 1x za rok? Do môjho vojde obrovský nákup (na týždeň), batožina na 2 týždňovú dovolenku pre 4 ľudí... Potrebujem viac?
Auta ve článku jsou vyložený křapky...až na pár výjimek.
Někomu musí stačit i ojetina za pajdu.
Zrovna ty Dacie mají nejlepší poměr k ceně podle mě. A pár lidem jsem je vzhledem k rozpočtu doporučil.
My, ktorí máme čo i len minimálnu "náklonnosť" k autám si podobné auto nekúpime.
mne postaci aj jeden isofix... a coskoro sa mi uz tiez zide.. ale zeby som mal mat ich az 3? tolko fakt potrebuje len malokto a aj to sucasne len na velmi kratku dobu
Keď sa tak zamyslím nad dobou, kedy sme mali malé deti... Aj tak sme veľmi ďaleko nechodili, lebo manželka bola na materskej a akosi peňazí nebolo nazvyš. Dnes majú deti 11 a 13 rokov a s naším autom je to úplná pohoda, aj keď to zďaleka nie je "autobus". Vlastne to prvé auto, ktoré sme mali bolo ešte o chlp menšie.