Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Hyundai předal zákazníkům první vůz zakoupený přes Mall.cz

10 komentářů

netcar.xx
stahnout pres uloz.to, tak jdu do auta pres web taky
msifa
Asi jsem natvrdlý, ale jak to funguje?
Koupím si za xxxx Kč voucher na mall.cz a pak dostanu slevu v hodnotě těch xxxx Kč u dealera. K čemu je tedy ten voucher?
xxc
Mozno legislativne obmedzenia, niekto musi vydat technicky preukaz a pod. Kolobezku a bicykel by doniesol kurier, u auta to asi nie je mozne.
adamzprahy
Spíš jde o to aby prodejce - v tomto případě eshop - byl fakt jen překupník. Klasický prodejce aut právě zařizuje ty náležitosti co zmiňuješ a to už je složitý a těžko takový business naškáluješ a zásadní překážkou je odbornost prodejce včetně specifických procesů. Takhle s tím voucherem je to klasický prodej navázaný na Hyundai centrálu. Asi bych spíš přirovnal to čerpání voucheru u prodejců k odběrným místům, kde si můžeš své "zboží" vyzvednout.
R2R2
Voucher stoji o neco mene nez na kolik dostanete slevu na prislusenstvi. Na druhou stranu se clovek vzda moznosti vybrat si vlastni model v konfiguratoru nebo jednat o pripadnych slevach a vyhodnych nabidkach s prodejcem, coz by mu pravdepodobne mohlo prinest zajimavejsi slevu.
zaplosak
Zrovna u hyundai lze vysmlouvat slušná sleva - takhle dostanou jen tu co je na stránkách...?
Pokud ano tak to moc chytré není...
adamzprahy
Tohle by mě taky hodně zajímalo a je to velkou překážkou online prodejů. Těch slev a zvýhodnění, velmi často navázaná na konkrétní specifikace nebo množstevních slev dealerství je tolik, že bude hodně dlouhá cesta k tomu tohle vyřešit. Teď je to první verze pro hejly co se chytí a kupujou za ceník 😊
xxc
Nie sme na nejakom arabskom trhu, aby sme sa naťahovali o zľavy 😄
Mikesus
Tak to si klidně budu říkat arabský prodavač. Mně ta sleva za to stojí. Ale upřímně, nesmlouvam. Nechávám jim jednu šanci a všichni naši obchodní partneři to ví, takže se v cenových nabídkách snaží.
adamzprahy
Každého věc...někdo jde za 1.1M pro Superba podle ceníku, někdo na arabský trh třeba pro D3 prémii za stejnou cenu...