Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai předal zákazníkům první vůz zakoupený přes Mall.cz

Ondřej Mára
Diskuze (10)

Automobil zakoupený přes Mall.cz si noví majitelé vyzvedli u autorizovaného dealera.

Společnost Hyundai, stejně jako většina ostatních automobilek, hledala v čase koronavirové pandemie nové způsoby, jak dostat své vozy k zákazníkům. Ovšem zatímco většina ostatních automobilek zůstala pouze u nabídky prostřednictvím vlastních webových stránek, automobilka Hyundai nabídla své modely i prostřednictvím Mall.cz.

Od konce dubna si tak zákazníci mohou na jednom z největších českých internetových obchodů vybírat z několika modelů Hyundai v limitovaných edicích. Svůj výběr provedou z pohodlí domova a aktuálně navíc získají poukaz na originální příslušenství Hyundai v hodnotě 10.000 Kč.

Prodej přitom probíhá velice jednoduše. Na Mall.cz jsou k dispozici vouchery na vozy Hyundai, jejichž hodnota bude stržena z výsledné ceny auta. Jakmile vám tedy obchod voucher zašle, můžete vyrazit k jakémukoliv autorizovanému prodejci značky.

Prvními zákazníky, kteří se rozhodli tuto možnost využít, byli manželé Tomáš a Helena Klaubenschalk ze Žatce, kteří si přes Mall.cz objednali nový vůz Hyundai i30 a následně si ho vyzvedli u autorizovaného dealera Hyundai Autosalon Most.

Nákup vozu přes internet mohu určitě doporučit. Celý proces byl pro mě velice příjemný a myslím si, že toto je cesta, kterou by se mohli prodejci aut v budoucnu vydat,“ dodává Klaubenschalk.

Spolupráce s MALL.cz znamená, že jsme schopni být s naší modelovou nabídkou zákazníkům ještě blíž. Online prodej vnímáme jako důležitou součást naší komunikace a jsme rádi, že si rychle nachází nové a nové zákazníky. Do budoucna se chystáme naše služby ještě více rozšiřovat, takže se bude na co těšit,“ uvedla marketingová ředitelka Hyundai Motor Czech Jana Sekeráková.

Ondřej Mára
Diskuze (10)

Doporučujeme

11. 6. 2020 23:43
Re: tak
Každého věc...někdo jde za 1.1M pro Superba podle ceníku, někdo na arabský trh třeba pro D3 prémii za stejnou cenu...
Avatar - Mikesus
11. 6. 2020 22:15
Re: tak
Tak to si klidně budu říkat arabský prodavač. Mně ta sleva za to stojí. Ale upřímně, nesmlouvam. Nechávám jim jednu šanci a všichni naši obchodní partneři to ví, takže se v cenových nabídkách snaží.
11. 6. 2020 16:35
Re: ???
Voucher stoji o neco mene nez na kolik dostanete slevu na prislusenstvi. Na druhou stranu se clovek vzda moznosti vybrat si vlastni model v konfiguratoru nebo jednat o pripadnych slevach a vyhodnych nabidkach s prodejcem, coz by mu pravdepodobne mohlo prinest zajimavejsi slevu.
Avatar - xxc
11. 6. 2020 13:19
Re: tak
Nie sme na nejakom arabskom trhu, aby sme sa naťahovali o zľavy :-)
11. 6. 2020 10:26
Re: tak
Tohle by mě taky hodně zajímalo a je to velkou překážkou online prodejů. Těch slev a zvýhodnění, velmi často navázaná na konkrétní specifikace nebo množstevních slev dealerství je tolik, že bude hodně dlouhá cesta k tomu tohle vyřešit. Teď je to první verze pro hejly co se chytí a kupujou za ceník :)