Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: BMW X1 vykresleno podle špionážních fotek. Má kliky dveří jako Dacia

Nejmenší SUV v nabídce mnichovské automobilky se již pilně testuje v nové generaci. Na základě dostupných špionážních snímků jsme si ji nechali nakreslit.
Zpět na článek
22. 6. 2020 18:06
Avatar - CICERO
22. 6. 2020 18:06
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Rozbalit vlákno
0
S horizontálními světlomety by vypadalo o dost lépe
Všechna nová BMW, která se po designové stránce moc nepovedla, mají chybu, bez které by vypadala milionkrát lépe, a to jsou šikmé světlomety. S těmi šikmými světlomety vypadají jako nějaký Asiat, který se divně ksichtí a cení na ostatní zuby. Třeba BMW řady 2 Gran Coupe by s horizontálními světlomety nevypadalo vůbec špatně.
Rozbalit vlákno
0
22. 6. 2020 22:01
Pane Kolmane, opravdu....
...si myslíte, že sem chodí automobiloví neználkové, kteří se nechají opít vašimi ubohými bulvárními titulky? Opravdu si myslíte, že nevíme, že pákové kliky jsou méně bezpečné než tahové, ale že je možno je zpracovat také nesrovnatelně kvalitněji, než je má Dacia? Vždyž tuto konstrukci po desetiletí využívalo právě BMW i Audi! ;-\
Rozbalit vlákno
1
Avatar - Alf1k
22. 6. 2020 23:29
Re: Pane Kolmane, opravdu....
Už mě to vůbec nevzrušuje, ten člověk píše o GLC jako o crossoveru a většina článků jsou bulvární bullshit s titulky jak někde z autoforum, nemá to s kvalitní auto novinařinou nic společnýho, nebejt komunity, tak sem už jen tak nevlezu.