Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Nový Mercedes-Benz S odhaluje svůj interiér. Inspiroval se Teslou i Peugeotem

Chystaná nová generace Mercedesu třídy S využije druhou generaci multimediálního systému MBUX. Vsadí až na pět displejů.
Zpět na článek
10. 7. 2020 12:57
Blázni nebo kolaboranti?
Se všichni v Německu zbláznili nebo si nakoupili akcie Tesly?
To je hnus Vašnosti. :-(
Rozbalit vlákno
0
10. 7. 2020 14:53
Rámečky
Ty černé rámečky... nebo spíš rámy okolo toho 3D displaye před řidičem jsou nechutný. To nemůže Mercedes přece myslet vážně?
Rozbalit vlákno
0
Avatar - lamal
10. 7. 2020 15:33
Nový Mercedes-Benz S odhaluje svůj
DISPLAY

... kde je ten interier ? zase kačica...
Rozbalit vlákno
0
Avatar - _Karel_
10. 7. 2020 15:48
Mercedes se chlubí
Tohle mě dostalo: "Mercedes se chlubí odstraněním hned 27 hardwarových tlačítek oproti předchůdci"
Bravo. Budoucnost ukáže, možná mají pravdu, možná ne. Pro mě by to byl důvod nekoupit, byť tedy nejsem kupec S-Klasse.
Rozbalit vlákno
0
10. 7. 2020 19:32
Špatný
To je hrozný, lidi, já jsem zklamanej. Já z toho vůbec necítím luxus! Podle mě to Mercedesu fakt nějak ujelo, i psychologicky. Třeba jedna z těch fotek, jak se tam chluběj těmi parametry procesoru a tak... to je jak nějakej leták z Alzy, to při koupi eska prostě nechci číst. Navíc každej počítačovej člověk ví, že tyhle parametry budou za 2 roky působit úsměvně... to prostě není způsob, jak prodávat auto, nota bene luxusní limuzínu. Současný esko, OK, ten interiér má trošku barokní tvary, ale cítím z toho ten komfort, ty prachy. Z toho nového ne... displeje na mě působí lacině.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - chalan66
10. 7. 2020 23:28
Na zaplakanie !
Velebnosti jdu blejt ! Žiadny náznak LUXUSU ! Len lacný a obrovský displej za pár EUR. Palubovka ako s VITA a nie ako v limuzíne a to ešte v tej najvyššej triede ! Možno, alebo určite sú materiály kvalitné a luxusné, ale po dizajnovej stránke, žiadna emócia a to by tu malo kur..a byť !
Rozbalit vlákno
0
11. 7. 2020 00:45
Koho tohle napadlo ?!
Takhle by mercedes vypadat neměl .. v dnešní době už je možné fakt všechno.
Se ani nedivím že tam jsou jen displeje,těch sraček už je tam tolik že by tam těch tlačítek muselo bejt milion .dát do do obrazovky je hold jednodušší a levnější
Rozbalit vlákno
0
15. 7. 2020 18:17
Míša Burešová
Po několika letech akumulace jsem se podíval na nákup automobilů a bylo velmi zajímavé vzít nové vozidlo z prostoru pro cestující, které může ukázat zajímavý design a těšit se na nové produkty. Obzvláště se mi líbil nový interiér. Hodně jsem pracoval a kromě hlavní práce jsem se zde dozvěděl o pasivních výdělcích: „https://pujckytipy.cz/…ze-na-internetu/“. To byla spása, protože to opravdu pomohlo získat polovinu částky. Od té doby vím, že vydělávání peněz na internetu je skutečné!
Rozbalit vlákno
0