Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Genesis pracuje na stylovém kombíku. Příchod luxusní korejské značky do Evropy se skutečně blíží

5 komentářů

KANKUNEN
D3 likviduje svoje špičkové motory a korejci se tady pomalu cpou. Sledujete někdo auto-moto und sport. Každou generací se i30 přibližuje Golfu a Nko ladil člobrda, který předtím dělal v M divizi. O to víc překvapuje japonské tápání, ale Corollu musím pochválit.
zaplosak
No mě přijde že se už vzdaluje golfu, o ceedu bych řekl že to platí dvojnásob... :yes:
Riceeater
Korejců jsem měl několik... od roku 2006, to jsem si koupil Cerato a od té doby udělali neuvěřitelný pokrok (ale taky se to projevilo na ceně 😄 )
Každopádně do Golfu ještě kousek chybí... za mě hlavně neodhlučněné podběhy kol a celkový dojem z interiéru. Materiály vypadají u Korejců pořád výrazně laciněji, zejména sedačky a výplně dveří.

KIA je na tom s interiérem výrazně lépe, vzhledově, než HYUNDAI. Každopádně KIA musí být v Exclusive a s navigací. Jinak ty základní displaye jsou opravdu otřesné... vzhled.
U i30 to vypadá jak makovice robota z filmu Číslo 5 žije 😄

Myslím ale, že Korejci na tom jsou a nadále budou lépe se spolehlivostí. V tomto je VW jen naleštěná bída a spotřebák s bezproblémovou životností 3 roky 😉
_Karel_
Jj, korejci nám tu trh skutečně zajímavě oživují.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.