Motorky
tak s tymto sa da ist hadam vsade --- dokonaly spolocnik ( nielen ) na nejaku tu cestu okolo sveta :yes:
Motorky mám rád, ale na cestu okolo sveta by som si asi vzal nejaký offroad s príjemnou spoločnosťou tak 1 až 2 ľudí. Na motorke by som išiel radšej len niekde "bližšie".
Po třech týdnech v jednom aute bude každá společnost nepříjemná
To je pravda, že počas dlhej cesty by sa poriadne preverili vzťahy 😊. Preto by som posádku vyberal veľmi prísne.
Uznávam, motorkami to bude zaujímavejšie - len tu je značne obmedzený výber ľudí z okruhu známych, ktorí vôbec jazdia na motorke nie ešte vyberať partiu, s ktorou by som chcel ísť.
Motorky sú tak trochu viac o akomsi životnom štýle, zrejme je potrebné poznať pár super ľudí a možno tá relatívne neznáma partia nakoniec bude lepšia ako dlhoroční kamaráti 😊.
Uznávam, motorkami to bude zaujímavejšie - len tu je značne obmedzený výber ľudí z okruhu známych, ktorí vôbec jazdia na motorke nie ešte vyberať partiu, s ktorou by som chcel ísť.
Motorky sú tak trochu viac o akomsi životnom štýle, zrejme je potrebné poznať pár super ľudí a možno tá relatívne neznáma partia nakoniec bude lepšia ako dlhoroční kamaráti 😊.
S manuální převodovkou je v tomto provedení jedna z nejlepších na advamnture výlety. Dostatečně velká nádrž, slušná terénní výbala, pohodlné sedlo....
Mam ji v automatu jeste s litrovym motorem. Automat mi nevadi, na dlouhy cestovani je to super a na blbnuti stejne budes radit manualne. Kdyz jsem jezdil Z1000, po automatu jsem netouzil, ale quichshifter dela obdobnou sluzbu jako manualni razeni u automatu Afriky.
Je ale naprosto pravda, ze v terenu je ten automat k vzteku. Spojkovani proste chybi, hlavne pokud potrebujes jet pomalu.
Hlavni je tedy k cemu tu motorku chces. Oboji ma sve vyhody a nevyhody.
PS: U automatu je super ta rucni brzda misto spojky. Myslel jsem, ze bude k nicemu, ale hodila se kupodivu hodne casto. Zaparkujes skoro vsude.
Mimochodem jsem si teď udělal rekord v aute, 1550 na jeden zátah, totéž zpět.
Viem si predstaviť, že osobne sa nedostanem na limit motorky nikdy, pretože mám celkom dobre vyvinutý pud sebazáchovy.
Dnes sú autá a motorky samá elektronika, automaty, jazdné režimy, asistencia = dokonalosť... Osobne mi ale dáva väčší zážitok pri šoférovaní vozidlo, ktoré je čo najviac jednoduché, kde človek ovláda všetko, alebo skoro všetko sám.
Každopádne dnešné auto a staršia jednoduchá motorka sú z úplne iných svetov. Novodobé auto pomôže, pribrzdí, upozorní, riadi sa skoro ako počítačová hra... "Jednoduchá" motorka neodpúšťa chyby. Na motorke som ale oveľa viac sústredený a zapojený do jazdy - predsa len pri napr 90 km/h je to celkom silný závan vetra.