Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
ProchyTom
V tom dáš plnej knedlík a my už jen přijedem to po tobě zamést a nafotit. Počítam že na pozadí i po vypnutí asistentů stále poběží ochrana proti ***smu. No, ale koštnul bych jak umí zatáhnout tank 😁
mariov8
Mne to okamžitě připomnělo počarovanou pani učitelku ze Saxany, jak ji tam naskočily ty králičí zuby... nebo bobr... prostě už je to moc.
Anonym
Pro naboby jako dělanej.
Ne, já miluju rychlý auta, nic není dost...ale prostě přemotorovaný SUV mě neberou.
Stejně to bude těžký jak valník hnoje. Typuju 2500kilo.
Ne, já miluju rychlý auta, nic není dost...ale prostě přemotorovaný SUV mě neberou.
Stejně to bude těžký jak valník hnoje. Typuju 2500kilo.
Anonym
"Díky použití plug-in hybridní technologie by mělo dojít ke snížení emisí CO2 pod hranici 100 g/km?
Nějak mi v té větě chybí slovo "papírových"
...a jinak v tom celém EU ekošílenství...mi chybí zdravý rozum.
Tahle pojízdná stodola pro naboby bude mít 300g jak z praku.
Nějak mi v té větě chybí slovo "papírových"
...a jinak v tom celém EU ekošílenství...mi chybí zdravý rozum.
Tahle pojízdná stodola pro naboby bude mít 300g jak z praku.
Priateľský ľudožrút
to ma pekny, ale tieto ekoskrine mozu mat bateriek kolko chcu, slovo eko by som tam nedaval ani nahodou.
Sdílení komentáře
Ale mě jeho dílko nijak neuchvacuje = krom úvodního Bugatti = sice nefunkční design ale pekněj. Ale 4oká Okta ani Lupo = to fakt NEeee
Takže až tak nepřekvapuje = že se nikde nemůže uchytit. Audi, BMW, RR = všude do pár měsíců letí. Snad jen ta škoda = tady byl dlouho, nevím co všechno dělal = jeho finální 4 oká Okta se ti líbí?
Kde je vlastně teď?