Novinky
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
tak rozmýšľam, že koho napadlo dať do názvu to číslo 380 a čo to poprípade akože označuje, výkon to nie je, najvyšší krútiaci moment tiež nie, objem kufra je počítam tiež viac. či 350 alebo 400 dať nemohli, lebo Mercedes? 😁
jsem čekal jsem, že to tak douho nebude trvat než jej někdo odfotí , však ono jich přibude 😁
Vite jak se tahaji vozidla z vychodu, USA, Afriky atd..? uplne stejne jako ty z Ciny. Stejne prihlaseni a stejne starosti, pokud se jedna o motorizace ci provedeni, ktere se v Eu neprodava. Co zkusit stranky MD? Zase honite lejno...
jak se tahají vozidla z UAE například? chtěl bych Patrol V8, ale u nás bez šance, natož jakožto model, který se v EU vůbec neprodává...
Poláci dokážou ale tady asi nikdo... ne?
Poláci dokážou ale tady asi nikdo... ne?
Kúp cez poľského obchodníka... 😉
a jsme zase u toho... BMW cpe do všeho mild-hybridy a Mustang GT řve a žere jako lev, u nás nepřihlásíš vůbec nic a v sousedním Polsku prakticky všechno... je ta EU hodně zajímavý spolek...
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
No nie je to tak dávno, keď sa ešte v Poľsku vedelo auto akoby znova narodiť, t.j. z odhlasenej búračky vzniklo na papieri nové auto. Pokiaľ viem tak toto bolo možné len tam. Čiže nie Amerika, ale Poľsko je/bola krajina neobmedzených možností. 😊
Poláci mají dobré přestavby, třeba do starých Patrolů cpou 35d motory z X5tek... do Defenderů benzínové V8 apod. a když to přihlásí oni, tak potom už ti nemůže tady nikdo říct ani popel😊
Nissan Patrol V8 lze zakoupit napr v Belgii...
http😐/www.autolink.eu/en/nissan-Patrol-y62/import-e😜ort/1791
http😐/www.autolink.eu/en/nissan-Patrol-y62/import-e😜ort/1791
na mobile.de vždycky píšou jen pro e😜ort mimo EU?
a jen tak mimochodem, je to RHD😊
a jen tak mimochodem, je to RHD😊
Jednoznacne nejvetsi jobovka z poslednich dni v CR je presun Superbu do BA, to ze Skodovka budee vyvijet i passata, to ze diky tomu presunu nejspise prezije i v pristi generaci kombikova fabie a tady, na nejlepsi jizde na webu, jsme se k tomu celemu dockali jednoho upoceneho clanecku s hloupostmi meloucim odborarem?
To je ten presun "vlajkove lodi" (kde bych se dokazal prit, je-li to skutecne jen superb, nebo ma skodovka vlajkove lode dve, spolu s Kodiaqem) vazne az takova rana do zdejsi pomerne casto skoda-positive redakce, ze radeji hrajete mrtveho brouka?
Nevim jestli jsem v tomto nazoru osamocen, ale prijde mi to ze dane tema by si zaslouzilo jistojiste vice pozornosti nez cinskej kodiaq pod kterym zde diskutujeme. 😄
To je ten presun "vlajkove lodi" (kde bych se dokazal prit, je-li to skutecne jen superb, nebo ma skodovka vlajkove lode dve, spolu s Kodiaqem) vazne az takova rana do zdejsi pomerne casto skoda-positive redakce, ze radeji hrajete mrtveho brouka?
Nevim jestli jsem v tomto nazoru osamocen, ale prijde mi to ze dane tema by si zaslouzilo jistojiste vice pozornosti nez cinskej kodiaq pod kterym zde diskutujeme. 😄
No to ze je to vicemene jen jeden prebrany rozhovor kombinovany se spravou CTK. Od nejlepsi jizdy na webu bych cekal trosicku vic. Zvlast kdyz i takove idnes, pro ktere je tema automobilizmu jen okrajove, na to dokazalo sesmolit snad 3 clanky.
takze nekterej z ujguru z cinskyho koncentraku chovanej na nahradni dily prisel o ledviny, srdce, jatra a plice, a cinani dotycnymu jako bonus pribalili jeste tohle auto
Nač si kupovat SUV s vysokým těžištěm a aerodynamikou škatule od bot a potom se dobrovolně připravit o jeho praktičnost, tedy o to jediné pozitivní, co přináší? 😲 ;-\ ;-\
Praktickej je kombík 😁 Tohle tak možná na lepší nastupování pro dědu s bolavejma zádama. A ten zas třeba nepotřebuje takovej kufr 😁
Kodiaq samozřejmě praktickej je. Můžeš si o tom myslet co chceš, ale to je tak jediný, co s tím můžeš dělat.
Jsem takových potkal asi 10 na trase Jičín - Boleslav. Některý byly zabaleny v tý černobílý kamufláži, některý měly kamufláž od zadních dveří po pátý dveře.
dostat 30 let starý auta dovozený z Japonska, co by nešel čínskej Kokodák. Za 40 000 Kč jde přihlásit vše 😄
😀 Tomuhle říkáte to nejostřejší? Vždyť je to bezcenný sráč,páč tenhle výkon měla moje dieselová X3 z roku 2006😀😀😀
Nejostřejší Kodiak. Ber to v intencích konkrétního automobilu.
Ty asi nebudeš "nejostřejší tužka v penálu"😊
Ty asi nebudeš "nejostřejší tužka v penálu"😊
Líbí se mi víc než ten "náš". A vůbec, Škodovka má pro východ samé dobré věci. Rapid s MPI, Octavia Ming Rui, teď tohle. Rozhodně lepší, než naše očesané modely. Kdyby byl s HDM místo hopsalky DSG, tak bych klidně o Kodiaqu GT uvažoval.
Z čeho tak usuzujete, že tu "nemá co dělat"? Redakce Auto.cz asi bohužel nedisponuje vzdělanými redaktory, nebo naopak píše "bulvární plátky", jen aby zaujala největší množství čtenářů.